“Kaynana kanayan yara” derlerdi inanmazdım.

Hımmm memnuniyetsiz tip kv :)
Amann o zaman hiç yorma kendini olduğu kadar sen eşine hürmeten saygıni bozma mesafe iyidir . Sonuçta yapsan da yaranamazsın yapmasanda bari yorulmazsin.

Birde baya gencmiş yani 45 yaşında kv maşallah gencecik kadın iyi kıskanmıyor seni :)

Yine tavsiyem biraz daha sabretmek ikiniz de mevcut duruma alisacaksiniz daha erken .

Bu da iletişim aslında :) Açık ve net soyleyeceginizi karşılıklı söyleyebilmeniz güzel.

Içine atıp biriktirenler sonra bi patliyor tam patliyor.

Aslında yaşı epey gencmiş de kafası uyumlu değil demek.

Benim ninem 85 yaşında pamuk gibi her yasa uyumlu.

Idare edin bi süre işe girince daha olumlu olur ilişkiniz.Esiniz de sizi anlıyor şükür.

Canım benim allah yardımcın olsun ne diyim bizim sınavımız bu belkide allah daha büyük bi sınav vermesin. Çalışmak istiyorum kesin kararlıyım en azından o soğukluğa alışınca işten çıksam dahi alışmış olur.

Az önce bir konu mesela örnek vereyim;
"Şimdiki insanlar merhametsiz
Anne babalar köşede atılmış
Kimse bakmıyor dedi"

*aynen öyle Allah hayırlı evlat versin dedim

- şimdiki gelinler hiç bakmıyor dedi
*kendi çocukları bakmıyor gelin mı baksın dedim

(Rabbim kimseyi bana beni de kimseye muhtaç etmesin)

Kendi anne babası muhtaç durumda
Kendi bakıyor gibi konuşuyor sadece

Benımkı her pazar kapıdaydı senınkı en azından evıne dalmıyormus. Bu da kul hakkı kardesım her pazarda bı ınsana gıdılmez kı demıyodu be

Ohh maşallah ne güzel. Bende temizlemem niye temizliyim ki ha babannesi var eşimin giderim neresi temizlencekse söyle temizliyim derim o bile yaptırmaz. Ama daha genç ve sağlıklı. Dedim ya annem 53 yaşında gelir benim evimi temizler ben annemden bunu gördükçe daha da şaşırıyorum bazı şeylere.

İhtiyaç olsa zaten yapılır
Emrivaki can sıkan durum ya

Ha orada yesek bulaşıkları makineye dizerim
Çayları doldururum onları yaparım

Gerçekten allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Benim kayınvalidem de kendi kayınvalidesi için diyor ki; bana beni çıkarttığı evi verirse eğer öyle bakarım diyor şimdi ben bunu duyup nasıl etkilenmiyim demezlermi sen böylesin ya senin gelininde öyle yaparsa diye?

Ben etme bulma dünyasına inananlardanım
İyi insanlar hep sonu iyi oluyor

Kıskanma huyu yoktur allaha şükür eşimede hiç bağlı değildir daha birbirlerini öptüklerini bile görmedim. Ama işte başka sorunlar çıkıyor bu seferde. Gerçekten bu konudan anladığım şey şu; iş bulmak, mesafeyi korumak, kötü olmamak.

Umarım faydası olur
Sakin ailesi için eşinle arani bozma

Ne hevesle yatırdı benimkide
Kiraya çıkalım diyordum
Çıkmıyordu
Eşime konuyu sinirle anlatıyorum ama onun masum ve çaresiz halini görünce ağlıyorum senin ne suçun var be o senin annen sonuçta diye :/ eşime bişey diyemem çünkü benim annemi bana kötüleseler haklı bile olsalar kırılırdım.

Benımkı her pazar kapıdaydı senınkı en azından evıne dalmıyormus. Bu da kul hakkı kardesım her pazarda bı ınsana gıdılmez kı demıyodu be
Ayy işte benimki öyle değil soğuk baya şey düşüncesi var o gelmiyosa ben hiç gelmem o aramıyosa ben ölsem gene aramam düşüncesi.

Kendileri zemin hazırladı
Yakın olmanın faydası da zararı da oluyor
Mesafeden yanayım
Tercihim olsa
Anneme de k.valideme de 3 er km uzaklık

Kendileri zemin hazırladı
Yakın olmanın faydası da zararı da oluyor
Mesafeden yanayım
Tercihim olsa
Anneme de k.valideme de 3 er km uzaklık
Size son bi soru sorabilirmiyim. Benim annem tek başına yaşıyor ve şimdiki yaşadığı yer bana 6-7 km uzaklıkta. Oradan taşınıcak benim oturduğum yer hem havası iyi hem market pazar vs yakın buraya gelmek istiyor ama yakın olmak istemiyor bana çok yakınlık iyi olmaz diye bende aynı kanıdayım. Sizce gene 6-7 km uzakta olması mı iyi olur yoksa yürüyerek 5-10 dklık yerde otursa çok mu yakın olur. Annem gelip gitmez rahatsız etmez ama işte genede etkilenirmiyim :/ ağzım yanınca bi kere kendi anneme bile yakın olmaktan korkuyorum.

Yani benim annemde zırt pırt gelmez
Bilmiyorum yalnız olunca
Sonuçta aynı evde olmadiktan sonra
Tercih sizin
O konuda tecrübem yok

Benım annem her zaman aman kızım muhtarınız bıle ayrı olsun der. Bende kendı anneme yakın oturmak ıstemem ıkısınede artık aynı mesafedeyım mesela ama kıme ıstıyorsam ona gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…