Kaynana ile aynı apartman sorunsalı

Bundan sa hic evlenmesiniz, daha rahat yasardiniz. Bastan belli miydi ailenin yaninda kalmak zorunda olacaginiz? Size ev kurulmadi mi?

Siz gelin oldugunuz icin, oglunun tasinmasini size bagliyor. Duymamazliktan, görmemezlikten gelin.

üzülüyorum derken şaka falan mı yapıyorsun yoksa gerçekten üzülüyormusun ,

Bundan sa hic evlenmesiniz, daha rahat yasardiniz. Bastan belli miydi ailenin yaninda kalmak zorunda olacaginiz? Size ev kurulmadi mi?
Baştan belli değildi aniden cikti görev benimle birlikte gidecekti dugunden 3 gun snra haber geldi gitti iste o zaman 1 aylik falan sandı kendide Allah var önümsemedim bnde kalırım demiştim gelemedi tekrar işte uzattılar görevini tayin yeni çıktı gelecek inşallah 2 ay kaldı işte ekimde bende gideceğim Turkiyeye temelli gelecek

Allah sabir versin canim, esinide korusun insallah. Bir taraftan esini beklemek, bir taraftan baskalarinin yaninda yasamak hic de kolay degildir.

Allah sabir versin canim, esinide korusun insallah. Bir taraftan esini beklemek, bir taraftan baskalarinin yaninda yasamak hic de kolay degildir.
Gerçekten hiç iyi değil bazen diyorum yani acaba ben mi abartıyorum hersey bana mi batıyor bazende diyorum haklıyım herkes kötü kv kötü gorumce suratsız sağol canm sağol tek tesellim smdi 1 ay izne gelecek evimize gidecegiz snrasinda 2 ay daha dayan diyorum kendime
Su 1 ayda bize fırsat versinler yeter başka birseyde gözüm yok çünkü 10 aydır onları göre göre her hareketleri batar oldu bana biraz uzaklaşmak istiyorum

Bahsettiginiz aile profili cok masum gelmedi genellikle bole olur buna benzer gibi diyim bende yasadimda o yuzden esimin ailesi hic biseye karismiyo gibi gözukuyolardi megersem yaptirmak istediklerini hep esim araciligiyla yaptiriyolarmisda ses cikmiyosa onlardan suphelenirim yani evi satip parasini istemis olabilirler o yuzden dedim

Eşiniz doğmadan çocukları olmadan da yalnızlardı. Kazık kadar insanlara niye gerekli gereksiz üzülüyorsunuz.

İlginc cidden. Kendi ailem ile aynö sitede oturuyoruz. Eşimin arabası otoparkta ise bize gelmezler rahatsız etmemek için. Geleceklerse de sabahtan arar annem haber verir müsaitliğimizi sorar. Ben annemlere haber verirdim eskiden haber verme sen derlerdi habersiz gidiyorum artık onlar da sevinir bu duruma. Demem o ki sorunsuz aynı sitede yaşıyoruz gayet de m3mnunuz. Erkek ail3leri mi böyle bilmiyorum ama bu düzeni kurmak hiç de zor değil

Tülay kök ü keşfetmiş birini görmek harika.
Resmen hayata başka bir pencereden baktırıyor. Öğretilmiş olan bütün caresiz durumların aslında bir hayır demeye baktığını ve vicdanımızı zedelememesi gerektiğini öğretiyor.
Onun videoları ile tanışana kadar sınır koruma problemim olduğunu bilmiyordum.

Bende Tülay kök ile yeniden doğdum. Bundan 2 3 ay öncesine kadar o kadar kötü durumdaydım ki anlatamam. Çok basitmiş hayır.

Merhaba.Msj okudukca kendi halim aklima geldi dogrusu.Evet ilişkiler böyle vicik vıcık olunca bir süre sorna boğuyor insani.Ama madem tedavi görecekseniz stres yapmamaniz adina bir.sure uzak durmaniz yaraririniza olacaktir.hele de cephe almişken yoksa her gittikce ister istemez üzulursünüz.Zor durumlar.Benim de kaynanam ile aramizda yarim saat var .Her yaz haftanin bes gunu ordaysak iki günu zor eve geliyorduk.Köydeler ben koy islerinden cok anlamam ama temizlikti yemeke elimden geleni yapardim ama onlar bir türlü beni sevemedikler.once bir takim sorunlar yaşadik ben eşim için huzursuzluk cikmasin diye altan aldim.Bu günlerde de,kaynanamin annesi vefat.etti benim kardeslerimde saydilar yanlarina başsagligina gittikleri aksam yine bir sure sey yaptilar sonra tartiştik . Ben Eşim anlatma huzursuzluk cikmasin diye.ama.o da baktiki sürekli haksizlik o da tartıstı .bana destek oldu sag olsun arkamda durdu.bu seferde kaynanam bana hirsiz dedi esimde bunun üzerine sinirlendi gidelkm geldik.Birkac gundur o gidip geliyor ama ben gitmiyorum gorusmuyorum.Col.zoruma gitti ispatta edemiyorum iftira atti resmen.cok üzuluyorum.Simdi olanlardan sonra nasil.hiç bir sey olmamiş gibi yüzlerine bakacagim.eşimde üzuluyor ailesi sonuçta.Siz ne tavsiye ederdiniz bana?

Herşeyi yutarım ama iftira asla.. görüşmeyin kesinlikle yoksa daha kötü iftiralar atar Allah korusun

Herşeyi yutarım ama iftira asla.. görüşmeyin kesinlikle yoksa daha kötü iftiralar atar Allah korusun
Aynen öyle .Daha önce kayinbabam yüzume demiyordu güya hep beceriksiz oldugum yönunde laf sokup duruyordu.Kendi evimizin düzenini unuttuk eşim yaşlilar diye sürekli yardim eder.Yazın dogru düzgun evimize gelmeyiz ona ragmen kaç kez yanimda dedi siz misafir gibi gelip gidiyorsunuz.Halbuki kendi evimize misafir olduk resmen.Cocugum olmuyor ona bile bu sefer laf sokmuş ustelik arkamda ailemin yanında.Bunlarin hepsini yuttum .Ama bu iftira çok zoruma gitti sindiremiyorum.ayrica bu niyette olan biri en basit bir seyi kaybettiginde direk beni suclayacaktır .Ben o eve nasil gidip geleyim.bizde iki uç aya tüp b.düsünuyoruz zaten uzuluyordum şimdi birde bu olay iyice canimi siktı.Aklimda çıkmiyor bir türlü vijdansziligi.neyse teşekur ederim uzattim afedersiniz .uzuntüden.hoşcakalin.Kendinize iyi bakin.umarim tedaviniz olumlu olur.

Benzer şeyler yaşamış biri olarak sizi o kadar iyi anliyorumki.O kadar yakın oldumu ister istemez sorunlar cikiyor.Çunkü sizinde bir.eviniz olduğu ayri bir hayatınız oldugunu goz önüne alınmıyor.Saygi duyulmuyor.Benimkiler bize yarım saat uzaklikta olmamiza ragmen sorun yaşadık.Eşimde duskundür yazın iki gün evimizde isek bir hafta yada iki hafta ordaydik.Ne zaman eve gelmek istesek neye gidiyorsunuz.diyorlardi.Bir süre sonra kayinbaba misafirlerin yanin bile misafir gibi gelip gidyorsunuz demeye başladı bu da sinirlerimi bozdu. Yine de sustum esimin hatıricı için huzursuzluk çıkmasın dedim.En sonunda da bir tartışma esnasınds kaynana bana hırsız diye iftira attı . Baştan beri beni istemediler .Meger kadin uzun süredir bana kurulmuş .Şimdi eşim gidip geliyor yardim etmek icin.Ama ben gitmiyorum.Ama eşim adima da üzülüyorum ailesi.Ama olanlardan sonra nasıl yüzyüze bakicaz,nasil hiçbirsey olmamış gibi eve gidicem bilmiyorum.İspatta edemiyorum çunķu iftira adi üstünde.Hergun üzüntu ile geçiyor .Aklimdan çıkmiyor yaptigi haksizlik.hep elimden geleni yaptim saygisa kusur etmedim ama sevmedilermi sevmiyorlar.ustelik bende iki aya kadar tüp b.yapmayı düşünüyorum.Beş kez negatif sonuç almış ve yıpranmış biri olarak.Simdi ben ne yapacagim ? Uzulmeyin sizde beni düsünun.

Klasik kaynana, oğluşuna kıyamaz, geline yüklenir. Şaşırmayın. Yalnız kalsınlar azcık, siz de yalnız kalın, ölmezler ölmezsiniz. Eşinizi çok iyi anlıyorum, onun yerinde olsam ben de karımla yalnız kalamadığım bir evde bedava verseler üstüne bütün faturalarımı ödeseler de durmam. Ay o ne öyle zırt telefon vırt kapı, bi de misafir takıyorlar. Delirmeden 4 yıl iyi durmuşsunuz karı koca, tebriks.

Bana iftira atan birine anne babası da olsa sen ne diyorsun demeyen kocaya çocuk yapacağım diye uğraşmam, ama bu benim düşüncem tabi.

1 ay oldu taşınalı o kadar rahatım kiii

Büyük konusmuyorum ama aynı mahallede bıle yatamam. Bedava ev verselerde yok olmaz. Ruhumu sıkıyorlar sanki. Iyı dayanmıssınız. Kurtulmanıza sevındım. Aıle apartmanları kapatılsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…