DenerimBen acımasızım heraldeKendi anne babamı bile düşünüp, merhamet gösterecek bir şey görmüyorum bu konuda. Allah'a şükür sağlıklılar, muhtaç değiller. Elden geldikçe birbirimize gidip geliyoruz. Biz iyiyiz onlar iyi. Ee daha ne ki.. Herkesin hayat kargaşası var zaten hayat mücadelesi. Hiç böyle şeyleri yük etmem kendime size de tavsiye ederim.
Ve beni burdan kurtarsın kocamla yalnız yaşayayım ınsallah ❤❤❤Amiiin inşallah
Amin inşallah.. gerçekten zor hanı bizim başka sorunumuz olmadığı halde bunaldim şu 4 yılda inanın erkek kardeşim gelmişti bi keresinde ayakkabı farklı kim var evde diye kapıyı çalmıştıVe beni burdan kurtarsın kocamla yalnız yaşayayım ınsallah ❤❤❤
Ay bu insanların bu düşüncesizlikleri beni kanser edicek.. Allah yardımcınız olsun valla bak bende me hatırladım düğünün ertesi günü sabah 7 de k.babam aradı hazırsa kahvaltı ora gelelim değilse gelin burda yiyelim demişti1 sene olmadı evleneli dugunden 20 gün sonra kocam göreve gitti o günden beri bunlarlayim 2 ay kocamın yanina gittim oraya bile geldiler kardeşleri peşimden 55 gün kaldılar hic bir halt anlamadm 1+1 ev bide siz düşünün yani kocam 1 kez izne geldi yine burnumdan getirdiler herguj burdaydik yine izne gelecek bakalım ne olacak
Ya bahçe kocaman bu evde sesimizi şimdi duymaz gülerek camdan anne diye birsey anlatıyorm kadında bi surat deniz sessiz ol sesin etrafta duyulacak dedi anlatmadım bile şok oldum sustum
Neler var iste bu falan en basit şeyler daha
Annem ile babam ayrı annem başka şehirde babam yurt dışında çalışıyorKendi ailenizle ne sıklıkla biraraya geliyorsunuz
Ayy onu bizede yaptılar saat 6 korktum bi baktım babasi efeyi 50 kez aradık açmadi( cidden aramış bi 30 vardıAy bu insanların bu düşüncesizlikleri beni kanser edicek.. Allah yardımcınız olsun valla bak bende me hatırladım düğünün ertesi günü sabah 7 de k.babam aradı hazırsa kahvaltı ora gelelim değilse gelin burda yiyelim demiştibak şimdi vicdan kalmadı bende
Eşimi benim götürdüğümü düşünüyorlarAman ne üzüleceksiniz zamanında akıl edip ev alırken tapuyu vermeselermis çocuklarına. Biraz da diğerleri kalsın madem.
Bak aynî kaderdaşımAyy onu bizede yaptılar saat 6 korktum bi baktım babasi efeyi 50 kez aradık açmadi( cidden aramış bi 30 vardı) hadi kahvaltıya gelin diye şok olmuştum ya
Kiz bu evde ben hariç 5 kişi efe ve ben 7 kişi eee 4 tanede ablasigil o kalabalıkta 2+1 burda yatın diye ısrar ediyorlar bide ya hiç anlayış yok hiç gece 11 falan demezler hadi çaya gelin diye ararlar
Bnce ben daha yeni evliyim 1 sene olacak ama kocamı gördüğüm günler evli sayıyorum kendi mi 3.5 aylik yaniBak aynî kaderdaşımsende kurtulursun inşallah bi an önce ayy insan utanır düşünür bunlar yeni evlendi diye
Demek ki evlattan ayrı yasanabiliuormuşAnnem ile babam ayrı annem başka şehirde babam yurt dışında çalışıyor
Ikimizde aynı seyi yazmisiz aynı andaTaşındığın için göbek atmalısın niye üzüleceksin ya
Ne kadar sevmiyorsak kaynana falanIkimizde aynı seyi yazmisiz aynı anda
Göz açıp kapatana kadar geçiverir inşallahBnce ben daha yeni evliyim 1 sene olacak ama kocamı gördüğüm günler evli sayıyorum kendi mi 3.5 aylik yaniinşallah canm ekim yanında gideceğim smdi izinde de 1 ay bir şekilde geçecek snra 2 ay daha dayancam bi kurtulsam. Yönümü dönüp bakmam yani
Atayım o zamanSen uğraşsan belki esin yapmayacaktı fırsat bu fırsat git ne kadar uzak olursan o kadar iyi olur
Herkes kendi hayatına düzeni ne alışsın uzulucekte bir şey yok aksıne kalk göbek at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?