Ayyy ınsallah ❤ bu sayfada olmasa ben bu evde kafayı yerim yakında duvarlarla falan konuşurum yazan sizin gibi olumlu yazan özellikle herkes hakkını helal etsin inanın çok moral oluyor banaGöz açıp kapatana kadar geçiverir inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynana ile aynı apartman sorunsalı
- Konu Sahibi Gsesra
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kaynana derdi kaynana gelin sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2019
- 29.696
- 108.063
- 598
Söyle sağdan sağdan ohhh 60 oh ohhh 70 oh ohhAtayım o zaman ben öyle yüze çıkmadım hiç bi zaman sakin bi insanım buda müfakatım sanırım
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Ben evlendikten sonra ayrıldılar daha önce de aynî şehirde olmamıza rağmen ayda 1 filan görüşüyorduk yaşanabiliyor tabiki zor durumlarında yine yanlarında oluruz şuan rahatladım biraz yaDemek ki evlattan ayrı yasanabiliuormuş
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Sabah eşimle müzik setini açtık oynadık zaten gider ayak apartman bi sesimizi duysun çarşamba taşınıyoruzSöyle sağdan sağdan ohhh 60 oh ohhh 70 oh ohh
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Biz evlenmeden tanışmadan alınmış yoksa inanın hiç istemezdim.. şimdi gidiyorum ve mutluyum.. evimden ayrılmak üzüyor bide işte surat yapılınca üzülüyor insanAyni apartman mi en iyisi dünya iyisi olsada bana uymaz uzak olucak mesefeli ama saygılı kırmadan dökmeden
Hakkınizda en hayırlısı olmuş üzülmeyin sevinin ayni yerde yüz göz olmanın kusmenin anlamı yok uzak daha tatlı olurBiz evlenmeden tanışmadan alınmış yoksa inanın hiç istemezdim.. şimdi gidiyorum ve mutluyum.. evimden ayrılmak üzüyor bide işte surat yapılınca üzülüyor insan
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Uzak daha tatlı oluyor biliyorum var bi uzak eltim pek kıymetli bakalım ben uzak olunca nasıl olucak aman huzurum olsunda eşimle gerisi önemli değilHakkınizda en hayırlısı olmuş üzülmeyin sevinin ayni yerde yüz göz olmanın kusmenin anlamı yok uzak daha tatlı olur
Hayırlı uğurlu olsun eviniz eşyalar yerleşince eski ev unutuluyor bir süre sonraUzak daha tatlı oluyor biliyorum var bi uzak eltim pek kıymetli bakalım ben uzak olunca nasıl olucak aman huzurum olsunda eşimle gerisi önemli değil
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Ay inşallah sattığımız pişman olmak beni daha da üzer yoksaHayırlı uğurlu olsun eviniz eşyalar yerleşince eski ev unutuluyor bir süre sonra
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Sorunsallar çok varda şuan tedavi odaklıyım teşekkürlerYine sorunsallandık
konu sahibi, keyfinize bakın, hayatınızın tadını çıkarın
Ay inşallah sattığımız pişman olmak beni daha da üzer yoks
Güzel düşünün güzel olsun niye kötü olsun iyi günlerde oturun olumsuzluğu kafanızdan atınAy inşallah sattığımız pişman olmak beni daha da üzer yoksa
Sizin probleminiz değil ki yani kaynananızın ağır ilaç kullanması kendinize feda şeması oluşturmayın siz kendi hayatnızdan mesulsunuz.Bu anlattıklarım dışında bi problemimiz olmadı hiç aslında o yüzden üzülüyorum ama işte yerli yersiz bu yaptıkları beni çok üzüyordu bide kaynım vefat etmişti biz evlenmeden önce kaynanam ağır ilaçlar kullanıyor evde çok bunalıyor aslında vicdanen tek bu yüzden rahatsız oluyorum
- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
E sorun ne o zaman? Anlamadim.Bi yanım kendimi öyle rahatlatıyor zaten. Ama işte yaşlı insanlar öyle bi tartışmamız filan olmadı hiç eşim dengeyi kurdu hep ama işte burdan gittiğime çok seviniyorum yinede
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Yok valla ben kötülükler perisiyim .dNeyine üzülüyorsunuz anlamadım
Bu memlekette herkes iyilik meleği, bir ben mi kötüyüm çözemiyorum
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Yok valla ben kötülükler perisiyim .d
O kadar çok okudum ki
KV bana böyle eziyet ediyor, şimdi eşimle küsler, barıştırayım mı şeklinde konular
Bence iyi değiller, iyiymiş gibi yapıp hem kv hem de eşten puan toplama çabası
Aile bole olunca hic iyi düsunemiyorum niyeyse esiniz niye durduk yere satalim gidelim dedi erkekler pek yapmaz ole.kolay kolay paranin size kaldigindan eminmisiniz bence ortak bi hesaba koyun sizden habersiz cekemeyecegi yani kayinvalide boleyse pek sessiz kalmasida hayra alamet degilMerhaba, 4 yıllık evliyim ve 4 yıldır aynî apartmanda karşılıklı dairelerde oturuyoruz eşimin ailesiyle. 5 kardeşler ve tek biz aynî apartmandayız diğerlerine başka yerden bize ayNı yerden ev alındı. Kaynanam eşime çok düşkün çünkü. Sabah akşam zile basmadan durulmuyor bi yere giderler zile basarlar gelirler zile basarlar. En müsait olmadığımızda zile ısrarla basarlar açmazsak ararlar üst üste.. sürekli orda olmamızı istiyorlar ev temizlesem bırak gel sonra yap şu işim var sonra git. Oturmaya gelirler k.baba sağı solu arar gelinde çay içiyoruz sizde gelin.. ve biz evimizi sattık apartman da başka olaylardan sonra eşim burda durmak istemedi teklif ondan geldi açıkçası benim de işime geldi tabiki şimdi kiraya gidiyoruz müstakil ev alıcaz biraz birikim daha yapıp. Ama sorun şu ki kaynanam bana cephe aldı resmen hem üzülüyorum yalnız kalacaklar diye ama o bana cephe aldıkça da sinirleniyorum. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu süreçte burdan uzak olmak bana çok iyi gelicek ama bu seferde telefondan sızlanmaları başlayacak. Kendimi yalnız kaldıkları için kötü hissediyorum halen
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Para zaten kendi adıma bankada. Bizim apartman da başka sorunlarımız var o yüzden satalım dedi eşim müstakil alıcaz. Eşimde zaten rahatsızdı bu durumlardan yani. Ayrıca paranın size kaldığından eminmisiniz derken niye benden habersiz çeksin kiAile bole olunca hic iyi düsunemiyorum niyeyse esiniz niye durduk yere satalim gidelim dedi erkekler pek yapmaz ole.kolay kolay paranin size kaldigindan eminmisiniz bence ortak bi hesaba koyun sizden habersiz cekemeyecegi yani kayinvalide boleyse pek sessiz kalmasida hayra alamet degil