• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile aynı apartman sorunsalı

Göz açıp kapatana kadar geçiverir inşallah🥰😅
Ayyy ınsallah ❤🥰 bu sayfada olmasa ben bu evde kafayı yerim yakında duvarlarla falan konuşurum yazan sizin gibi olumlu yazan özellikle herkes hakkını helal etsin inanın çok moral oluyor bana

Ayni apartman mi en iyisi dünya iyisi olsada bana uymaz uzak olucak mesefeli ama saygılı kırmadan dökmeden

Ayni apartman mi en iyisi dünya iyisi olsada bana uymaz uzak olucak mesefeli ama saygılı kırmadan dökmeden
Biz evlenmeden tanışmadan alınmış yoksa inanın hiç istemezdim.. şimdi gidiyorum ve mutluyum.. evimden ayrılmak üzüyor bide işte surat yapılınca üzülüyor insan

Biz evlenmeden tanışmadan alınmış yoksa inanın hiç istemezdim.. şimdi gidiyorum ve mutluyum.. evimden ayrılmak üzüyor bide işte surat yapılınca üzülüyor insan
Hakkınizda en hayırlısı olmuş üzülmeyin sevinin ayni yerde yüz göz olmanın kusmenin anlamı yok uzak daha tatlı olur

Hakkınizda en hayırlısı olmuş üzülmeyin sevinin ayni yerde yüz göz olmanın kusmenin anlamı yok uzak daha tatlı olur
Uzak daha tatlı oluyor biliyorum var bi uzak eltim pek kıymetli🙃 bakalım ben uzak olunca nasıl olucak 😅 aman huzurum olsunda eşimle gerisi önemli değil

Uzak daha tatlı oluyor biliyorum var bi uzak eltim pek kıymetli🙃 bakalım ben uzak olunca nasıl olucak 😅 aman huzurum olsunda eşimle gerisi önemli değil
Hayırlı uğurlu olsun eviniz eşyalar yerleşince eski ev unutuluyor bir süre sonra

Bu anlattıklarım dışında bi problemimiz olmadı hiç aslında o yüzden üzülüyorum ama işte yerli yersiz bu yaptıkları beni çok üzüyordu bide kaynım vefat etmişti biz evlenmeden önce kaynanam ağır ilaçlar kullanıyor evde çok bunalıyor aslında vicdanen tek bu yüzden rahatsız oluyorum
Sizin probleminiz değil ki yani kaynananızın ağır ilaç kullanması kendinize feda şeması oluşturmayın siz kendi hayatnızdan mesulsunuz.

Bi yanım git diyor bi yanım kal. Bi yanım ölüm bi yanım can. Zaten gururum ayaklarının altında. Sana yok bir diyeceğim bi daha nasıl seveceğim. Bi kadeh içip gideceğim kalmam bu saatten sonra diyin ve gidin

Bi yanım kendimi öyle rahatlatıyor zaten. Ama işte yaşlı insanlar öyle bi tartışmamız filan olmadı hiç eşim dengeyi kurdu hep ama işte burdan gittiğime çok seviniyorum yinede 🙃
E sorun ne o zaman? Anlamadim.

Merhaba, 4 yıllık evliyim ve 4 yıldır aynî apartmanda karşılıklı dairelerde oturuyoruz eşimin ailesiyle. 5 kardeşler ve tek biz aynî apartmandayız diğerlerine başka yerden bize ayNı yerden ev alındı. Kaynanam eşime çok düşkün çünkü. Sabah akşam zile basmadan durulmuyor bi yere giderler zile basarlar gelirler zile basarlar. En müsait olmadığımızda zile ısrarla basarlar açmazsak ararlar üst üste.. sürekli orda olmamızı istiyorlar ev temizlesem bırak gel sonra yap şu işim var sonra git. Oturmaya gelirler k.baba sağı solu arar gelinde çay içiyoruz sizde gelin.. ve biz evimizi sattık apartman da başka olaylardan sonra eşim burda durmak istemedi teklif ondan geldi açıkçası benim de işime geldi tabiki 😅 şimdi kiraya gidiyoruz müstakil ev alıcaz biraz birikim daha yapıp. Ama sorun şu ki kaynanam bana cephe aldı resmen hem üzülüyorum yalnız kalacaklar diye ama o bana cephe aldıkça da sinirleniyorum. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu süreçte burdan uzak olmak bana çok iyi gelicek ama bu seferde telefondan sızlanmaları başlayacak. Kendimi yalnız kaldıkları için kötü hissediyorum halen 🙄
Aile bole olunca hic iyi düsunemiyorum niyeyse esiniz niye durduk yere satalim gidelim dedi erkekler pek yapmaz ole.kolay kolay paranin size kaldigindan eminmisiniz bence ortak bi hesaba koyun sizden habersiz cekemeyecegi yani kayinvalide boleyse pek sessiz kalmasida hayra alamet degil

Aile bole olunca hic iyi düsunemiyorum niyeyse esiniz niye durduk yere satalim gidelim dedi erkekler pek yapmaz ole.kolay kolay paranin size kaldigindan eminmisiniz bence ortak bi hesaba koyun sizden habersiz cekemeyecegi yani kayinvalide boleyse pek sessiz kalmasida hayra alamet degil
Para zaten kendi adıma bankada. Bizim apartman da başka sorunlarımız var o yüzden satalım dedi eşim müstakil alıcaz. Eşimde zaten rahatsızdı bu durumlardan yani. Ayrıca paranın size kaldığından eminmisiniz derken niye benden habersiz çeksin ki

Back