Kaynana görümce eş vs vs

Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Henüz karnınızdayken ise erkekler kadınlar gibi baba olduklarını hissedemiyorlar. Benim 7-8 haftalık iken kalbi durdu. O yüzden konu sahibini düşünemiyorum yaşadığı acıyı. Ama erkekler aynı olmuyor.

Benimde kalbi durdu evet ben de öyle düşünüyorum eşimede hep söylerim ben hissettim o yüzden aynı düşünmüyoruz diye.
Sizinde başınız sağ olsun gerçekten zor..

Bakin sizin haklı olduğunuz yönler çok ama hatalar da çok fazla , görümce ve kv ile mesafeli ve politik olmalısınız, siz, yüz göz olmuşsunuz, eşinizde her Türk erkeği gibi sizi değil ailesini tercih etmiş, madem evi terkettiniz iyice inandirin bosanacaginiza baya burunlarını sürtün, bedel ödetmeden dönmeyin sakın, yalvar yakar biseyleri düzeltmeden dönerseniz bu sefer daha çok ezerler sizi , ama bence düzelmez bu durum , eşiniz ailesine bağımlı e ailesi de ortada çok zor yani , çocuk yokken boşanmak gibi bir seceneginiz de var bunu unutmayın...

Şimdi burda kadınlar oturmuş sırf kardeş kalleş yazdı diye onemsedi diye senin de haksız oldugun yerler var eşi ve ailesi pür u pak cikarmissiniz tebrik ederim .nasıl ilişkileriniz var ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama
Sırf mutsuz ol diye torunumu bana göstermez diyen kayınvalide en basit tabiriyle kıskanç kötü kalplidir. Her halta karışan paranız hakkında yorum yapan görümce sizin tüm hayatınıza yorum yapacak .bunların tek sorumlusu da o çapsız eş dediğiniz kişi . En kötü durumlardan birini yaşayıp bebeğinizi kaybetmişsiniz o psikolojiyle sizi hamilelik boyunca huzursuz eden bu ...- Devamını getirmek istemiyorum terbiyem yetmez - az bile yapmışsınız . Barismayin ne oldu bebeğiniz öldü siz ruhen çöktunüz kim verecek güzel zmaanlarinizi geri

Demek ki kaynınız daha bı adammış esinizde o kifayet yok

Başınız sağ olsun öncelikle. Allah sabırlar versin. Ben sizin hatalarınızı ön plana çıkarmayı doğru bulmuyorum. Her insanın patlama sınırı vardır. Siz de patlamışsınız, bunu da bir mesajla göstermişsiniz. Yaşadıklarınızdan sonra o patlama normal bence. Sanki herkes hayatındaki her anı mantık çerçevesinde mi yaşıyor? Hayır. Herkesin bardağının dolup taştığı bir son damlası vardır.

Eşinizle barışıp barışmamak sizin kararınız. Ama eşinizin tutarsızlığını düzeltmesi lazım barışacaksanız. Kendisi ne yaparsa yapsın, siz karışmayın. O da size zırt pırt ailesinin duygu sömürülerini taşımasın. Annesiyle konuşmuyorsanız gelip hesap soramaz mesela. Ablası laf çarpıyorsa kendisi cevap veriyorsa versin, yoksa size taşıyıp daha çok doldurmasın sizi onlara karşı. O sizi ailesinin laflarını taşıyıp doldurunca iyi, siz cevap verince “çeneni tutamıyorsun” Ohh, ne ala memleket.

Eşiniz sizinle barışmak isterse bunu şart koşun. Ben onlarla görüşmiycem, konuşmıycam. Sen de ne istersen öyle yap. Ama bana taşıma. Onların yaptığı, söylediği hiçbir şeyi görmek, duymak istemiyorum. Benimle onlar arasındaki ilişkiye de karışmayacaksın. Gelip bana hesap sormayacaksın. Annem aradı, neden açmadın demeyeceksin. Ablama ne yaptın da seninle görüşmek istemedi diye sormayacaksın deyin. Ben senin onlarla ilişkine karışmayacaksam, sen de benim onlarla olan ilişkime karışmayacaksın. Bunu kabul ediyorsan barışalım, yoksa herkes kendi yoluna deyin.

Başınız sağolsun, kaybınız için çok üzüldüm. Ama evden ayrılmakla iyi etmişsiniz. Bu hayattan insanın başına gelebilecek en büyük acı evlat acısıdır, eşiniz ve ailesi bu durumda bile böyle davranmışsa iyi gününüzde de yanınızda olmayı haketmiyorlar bence

başınızsağolsun . yaşadığınız acıyı çok iyi anlıyorum aynı kaybı ben de verdim. tarifi çok zor . rabbim sabır versin. konuda da çok haklısınız doğru olanı yapmışşınız. onlar için bişey ifade etmemiş olabilir ama siz evlat kaybetmişşiniz ve ona göre davranmaları gerekirdi

Bu işaret aslinda.
Arkadaşımın eşi sizin gibiydi.
Çocuk düşürdü ve sonra o kadın dönmedi geri eve ayrildi.
Ve şuan aşırı mutlu.
Bebek olursa asla ayrilamazdim o dandik aileden dedi.
Valla bu coğrafya da bu tarz sıkıntılı ailelerden kurtulunmuyor.
Yaşınız kaç?
Hiç çocuğunuz var mı?
Çocuk olunca iyice bağlanacaksiniz bu aileye.
Herşeyin hesabini en iyi siz yaparsınız.
Biz dışardan ancak yorum yapariz.

Ya eşim hakli mi o zaman. Bana sen haklisin ama agzin durmuyor diyor.
Yani eşiniz haklı diyemem çünkü aranızda ki dengeyi düzgün kurmuş olsaydı baştan olayları bu aşamaya getirmezdi. Ama sen haklısın ama ağzın durmuyor demesi doğru bence. Yaptığınız hareketler haklılığınızı gölgeliyor.

Savaşmayacaktınız aksine ne yaparlarsa yapsınlar duymayacaktınız amaç belli zaten huzur kaçırmak onu da başarmışlar. Ki zaten sizden gitme isteyen kimsede yokmuş. Elinize geçen kozları kullanamamışsınız. Sezaryenli iken görümcenizin sizi eve almaması bebeğinizi kaybettiğinizde nişan yapmaları filan. Eşinizinde olanları görmesi içinde taraflardan birinin susması gerekirdi. Öylede olmayınca adam katalizör yerine mikser olmuş.

Başınız sagolsun . Vicdani,Merhameti olmayan insandan korkarım. Hepsi de pislik. Eşin de onlara yaranmak için bu aciyi yaşayan karısına bu şekilde davranmayı reva görmüş. İş onlara gelince öyle demek istememiştir idare et derken ,sizden için neden annesine kardeşine aynı şekilde savunma yapamamış.

Şu anda arayıp soruyor mu sizi.

Durumunuza cok uzuldum bende gorusmuyorum kayinvalidemlerle 6 7 aydir ve gorusmeyide dusunmuyorum onlarla gorusmedigim icin esimin abisi ve eltimlede mesafe kondu cokda guzel oldu kendi acimdan iftira yalan kiskanclik bitmiyordu baktimki bunun cozumu yok gorusmeme karari aldim iş eşte bitiyor benimde eşim gidip hicbiriyle kavga etmedi ama destegini gösterdi eşim görüsuyor anne babasi ben ona öyle bir kisitlama getiremem 4 yasinda oglum var ikisi birlikte ziyaret ederler surekli oglumuda yollarim bu kendim icin aldigim bir karardi suan 2.cocuguma hamileyim oda biraz palazlandiginda onuda gorebilirler ama evime giremezler eger eşim baski yapsaydi o stresle yasayamazdim ve gozumu kirpmadan ayrilirdim oyle bir adam benim kocam olamaz en dogrusunu yapmissiniz esinizin bu tutumuyla evliliginiz maalesef yurumez saygi duymuyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…