Kaynana görümce eş vs vs

Evi terk etmekle bence çok karakterli davranmissiniz tebrik ediyorum

Ben gorüsmuyorum ama kocam görüsuyor ve her gorustugunde eve gelince annesinin aglamasinin duygu somurusunun hesabini soruyordu o yuzden. Almaya firsati olmadi mi , benim annemin kardeslerimin almaya firsati oldu babaannenin firsati olmadi mi !

Kahve fali yorumlar gibi yazmışsınoyle hissettirdi bana

Hep hak verip sonradan cayanlardan eşim. Bitecek sorunlar degil

Ben de yanlis bir paylasim oldugunun farkindayim da gorümcenin davranisi normal mi peki ?

Allah sabırlar versin, cennette kavuştursun inşallah.

Verdiğiniz kararı son derece mantıklı buldum.
Eşiniz nikahını haber dahi vermeyen kardeşleri ile mutlu mesut yaşasın.
Eş ailesi ne kadar zehirli olursa olsun, yönetmeyi bilen adamla evliysen o evlilik yürür. Eşiniz sınıfta kalmış.
Ha, olur da gözündeki perde kalkar, af diler, adam gibi adam olma yoluna girer belki kurtulurdu bu evlilik.
Ama ayrı kalmak en güzeli şuanda.
Dönmeyin bence, en azından bunu çok isteyen bir adam yoksa hiç denemeyin bile.

Didistigimizi biliyor evet zaten sevmiyorsun onlari diyor surekli. Sevmek için tek bir neden bile vermiyorlar.

Kendi görüsmeli mi sence de ? Ben mi abartiyorum acaba ? Yalan dolan iki yuzluluk ara bozuculuk deger vermemek saygisizlik. Esime ve bana yaptiklari tam olarak bu ve esim hicbir sey olmamis gibi gorusuyor tuhaf degil mi
Bakın siz görüşmek istememekte yerden göğe kadar haklısınız. Eşiniz de soğuk davranıyormuş zaten. Tam olarak kopmasını beklemeyin.

Eşinizin ailesinden hiç bahsetmeyeceğim çünkü açıkcası çiğ insanlar oldukları çok belli. Onların size tavırlarına tepki verip mesafe koymanız çok uygun olmuş. Ama maalesef ki ne olursa olsun eşinizin ailesi ile olan ilişkilerine müdahil olamazsınız. Böyle bir hakkınız yok. Kardeş kalleş falan hiç hoş olmamış. Eşiniz neredeyse olayları doğru değerlendirmeye başlayacakmış ki bi güzel bu saçma tavrınızla ellerine koz verip duygu sömürüsü yapmalarına imkan tanımışsınız. Çok hassaslıktan mıdır nedendir bilemem kendinizi çok öne atıyorsunuz. Bu da sizi haklı olsanız bile haksız duruma sokuyor.

Didistigimizi biliyor evet zaten sevmiyorsun onlari diyor surekli. Sevmek için tek bir neden bile vermiyorlar.
Sevmiyorsanız bile bunu eşimize yansıtmayın. Zaten kendileri eşinizin onlardan soğumasına neden olacak bir sürü şey yapmışlar. Eşiniz de farketmiş ama sizin hatanız eşiniz farketmesine rağmen hala eşimizin ailesinin paylaşımlarını takip edip laf sokmanız. Muhtemelen eşinize de onları kötülemeye, yaptıkları çirkinlikleri anlatmaya devam etmişsiniz. Eşinizi kendi halinde bırakırsanız daha mutlu olacağınızı düşünüyorum.

Görümcen in kendisi normal değil ki yaptığı normal olsun. İnsan yeni bebeğini kaybetmiş birine, haksız olduğunu bile bile onun yüzünden der mi
Benim babaannem annem 8 aylık bebeğini kaybedince (biz o 6 kız, 1 erkek kardeşiz) “tabi kızlara hamileyken gözün gibi bak, erkek olunca dikkat etme. Bu bebeğin katili sensin” demişti. Bebek doktorun hatası yüzünden öldü. Annem erken doğurmak istemesine rağmen, biz gününü bekleyelim demişti.

Başınız sağolsun, inanın çok üzüldüm.

Kendi hatalarınızı sorduğunuz için onları yazacağım. Zaten eşinin ailesi kötü orası kesin. Eşinin de hataları var. Ama siz de iyi yönetememişsiniz.

Öncelikle, eşinin ailesi ile yaşadığınız problemleri eşinizle aranızda tartışma konusu yapmanız çok yanlış. Yani eşinize ailesiyle yaşadığınız sorunları anlatmanız, ondan hakem olmasını beklemeniz yanlış. Şöyle ki çok adil bir hakem olmasını beklemeyin, çoğu kişi ailesinin kötülenmesinden, eleştirilmesinden hoşlanmaz. O yüzden ya ayrılacaksınız ya da eşinizin ailesini olduğu gibi kabul edip eşinizle hayatınıza devam edeceksiniz. Baş sağlığı dilemediler mi onların ayıbı, eşinizle bunun kavgasını yapmayın o da zaten farkındadır. Neden aramadı, neden gelmedi yok bana bunu dedi, yok şunu dedi bırakın artık. Size bir laf söylediklerinde karşılığını verin, esirgemeyin, sonradan eşinize anlatmayın. En büyük kötülüğü kendinize ve ailenize yaparsınız.

Hamilelik konusunda sizi üzmek istemiyorum ama hamilelik döneminde yaşadığınız bütün stresi, sıkıntıyı bebek de hisseder. O yüzden kimse için o dönemleri mahvetmeye değmez. Aldıklarınıza mı karışıyorlar sizden borç istemiyoruz kendi paramızla alıyoruz diyin, bu kadar. Ben bunu beğendim, ben bunu istiyorum bu olacak. Eşin onlardan etkilenmiyorsa ne derlerse desinler. Takmayın. Siz mutsuz oldukça onlar mutlu oluyor, siz mutlu olun.

Ablasının paylaşımına yaptığınız karşılık çocukça. Çok yanlış. Bunu paylaştıysa demek ki eşin araya mesafe koymuş mutlu olman gerekirken haksız duruma düşmüşsünüz.

Acılısınız umarım sizi kırmadım ama bazı şeyler tecrübe ile oluyor. İnşallah tekrar hamile kalıp muhteşem bir hamilelik geçirip sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Ben de bunu anlamiyorum. Insan yerine koymuyorlar saygi sifir sevgi lafta ama eşim bana bunu yapamazsiniz diyemiyor. Onu saymiyorlar beni de saymiyorlar. Zerre kadar deger görmüyoruz bence hic hak etmiyorlar esimin ilgisini de.

Kendi görüsmeli mi sence de ? Ben mi abartiyorum acaba ? Yalan dolan iki yuzluluk ara bozuculuk deger vermemek saygisizlik. Esime ve bana yaptiklari tam olarak bu ve esim hicbir sey olmamis gibi gorusuyor tuhaf degil mi
Whatsap mesajı hariç diğerleri normal tepkiler ama ailesiyle görüşmesini engellememelisiniz ne kadar kötü olursa olsun annesi ablasıyla görüşmemenin eşinize olumlu bir etkisi olmaz zaten eşiniz psikolojik olarak buna çok hazor görünmüyor ama siz zaten görüşmüyormuşsunuz ki biraz politik davranarak durumu idare edebilirdiniz bundan sonraki süreci eşinizin yapıcı tavrına sizi kofuyupkoruyamayacağına bakarak yönlendirin

Annenize çok üzüldüm. Allah cennette kavuştursun oğluyla. Nasıl bir mantık anlamıyorum. Öyle deyince Ne geçti eline acaba.

Başın sağ olsun kuzum çok çok üzüldüm meleğin cennetin en güzel yerinde sana şefaatçi olarak bekleyecek seni
Allah o kaynananla görümcülerini bildiği gibi yapsın (benim gödümceleride inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…