• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana gibi kaynata..

Boyle bir aileye gelin gitmeden once hic mi aile hayatlarini gormediniz ? Gordukten ve bu durumdan rahatsiz olduktan sonra fazla icli disli olmussunuz onlarla. Suratiniza gegirmek ne demektir ya boyle saka mi olur.. soyleyecek pek bisey bulamiyorum allah sabir versin size
kendınlerını okadar elit okadar ilkel gösterdilerki resmen köprüyü gecene kadarmıs. baş çıban kaynatam bende kandım aılemde.

Aynisin.suan bende yasiyorim emin.ol
Allah yardımcınız olsun ben kötü de ilan edilsem herseyı goze alarak baglarımı kopardım. esınızı kendınıze cekın sabredın elbet adalet yerını bulur. suan da ben huzurluyum varsın benı kötü bilsinler. artık sadece kendı hayatıma bakıcam. ya böyle yada boşanma olacak . baska türlü huzuru yakalayamayız.

Bence bayramda esini gonderme olay cok taze esin de kiskirtilmaya inanmaya meyilli olaylar iyice kabarmasin ..Hamile degil misin sen bir bahane bul oram agriyo buram agriyo de yollama onu kurar kurar ustune salarlar su an senin yanda olabilir ama arkamizdan el salladi dedigine gore saflik da var heralde esinde.Aman diyim yollama

Bence bayramda esini gonderme olay cok taze esin de kiskirtilmaya inanmaya meyilli olaylar iyice kabarmasin ..Hamile degil misin sen bir bahane bul oram agriyo buram agriyo de yollama onu kurar kurar ustune salarlar su an senin yanda olabilir ama arkamizdan el salladi dedigine gore saflik da var heralde esinde.Aman diyim yollama
okadar tanıdımkı onları artık herseyı kestırıyorum. kaleye dısardan taş atmıyorum içten içe fethedıcem bu sefer. karısmıcam aksine suan karısırsam engel oluyorsun diye dusunecek. ben dedımkı "" git aılenı gör bayramlas ama ben seni özlerim beraber de bırseyler yapsaydık keşke" dedım. sımdı dıyorki gıdıp ıkı uc gun durup gelıcem bende dayanamam falan. ve gitsin sürekli arayacagım sag gosterıp sol vurmak gıbı. sımdı esım gitmezse asıl ozaman tebelleş olur babası basıma.

Gerdek gecesinde odanızı basmalarından önce düğün günü dayak mı yediniz :KK57: yanlış okumadım dimi ?
Eşiniz napıyordu bu arada ?

okadar tanıdımkı onları artık herseyı kestırıyorum. kaleye dısardan taş atmıyorum içten içe fethedıcem bu sefer. karısmıcam aksine suan karısırsam engel oluyorsun diye dusunecek. ben dedımkı "" git aılenı gör bayramlas ama ben seni özlerim beraber de bırseyler yapsaydık keşke" dedım. sımdı dıyorki gıdıp ıkı uc gun durup gelıcem bende dayanamam falan. ve gitsin sürekli arayacagım sag gosterıp sol vurmak gıbı. sımdı esım gitmezse asıl ozaman tebelleş olur babası basıma.
Insallah taktiginiz ise yarar ne diyeyim boylelerinden her sey beklenir

Gerdek gecesinde odanızı basmalarından önce düğün günü dayak mı yediniz :KK57: yanlış okumadım dimi ?
Eşiniz napıyordu bu arada ?
dayak yemedımde yıyecektım az kalsın esımın kuzenı tarafından. keske dayak yeseydım dırek darp raporuyla mahkemeye verir rezil rusva ederdım. esım o anda kızın kollarını sıkmıs galıba odadan atmıs bagırmıs ben yarı baygındım

dayak yemedımde yıyecektım az kalsın esımın kuzenı tarafından. keske dayak yeseydım dırek darp raporuyla mahkemeye verir rezil rusva ederdım. esım o anda kızın kollarını sıkmıs galıba odadan atmıs bagırmıs ben yarı baygındım
Bu bile çok ürkütücü
Eşinizin ailesine yorum bile yapamıcam.
Umarım bundan sonrası sizin için iyi olur.

O ne ya Adams ailesi gibi.Hangi ferdine baksan korkunçlu bir şey çıkıyor.Kocana da başlatma saygına diyesim geldi.Bu kadar şeye nasıl ses çıkarmaz.Üzüldüm sana yahu
beni üzense bunca seye ragmen sankı ben fesatmısım gıbı hepsinin düşman kesılmesı. tek beklentım bıraz olsun edep ve saygıydı ama anlatamadım.

Konunuzu yarıya kadar okudum ve o insanlardan iğrendim. Muhtemelen doğu insanı ki bende doğuluyum duymuşluğum var böyle şeyleri, onlar adına utandım.
Iyiki istisnalar var yoksa bir memleket bu pislikler yüzünden kirlenecek.
Ben gözümü açacam kv girecek ardından görümce bide kayın. Oha yani ortaligi birbirine katar orayi terk ederdim herkese de rezil ederdim öylelerine anca mesafe lazım

Geçmiş olsun çok iğrenç seyler bunlar benzerini ben de yaşadım 1 hafta kalma olayı carşaf beklemeler o bahsettiğiniz oglumu kimler istedi demeler hep bir küçük görmeler suzuznca üstüne gelmeler kaynata aynen şımarık benim kaynata gibi bizden sakınırlar ona verirlerdi daha bir sürü şey Allaha havale edin Rabbim görüyor ilk basta sessiz kalınca sonradan da sindirmeye calışıyorlar malesef biraz kendinizi savunun ezdirmeyin mesafeli olun öncelik szisiniz ve bebkleriniz size bir şey olsa kimse üzülmeyecek kafanıza takmayın.

Konunuzu yarıya kadar okudum ve o insanlardan iğrendim. Muhtemelen doğu insanı ki bende doğuluyum duymuşluğum var böyle şeyleri, onlar adına utandım.
Iyiki istisnalar var yoksa bir memleket bu pislikler yüzünden kirlenecek.
Ben gözümü açacam kv girecek ardından görümce bide kayın. Oha yani ortaligi birbirine katar orayi terk ederdim herkese de rezil ederdim öylelerine anca mesafe lazım
evet doğu tarafında memleketlerı ama haşa ben insan ayırtetmem. ki bunlar boyle yoksa akrabalarınıda tanıdım gelınlerıne cicek gibi davranan okadar iyi insanlar varki içim giderdi imrenirdim. her memleketın iyisi kötüsü var işte

Geçmiş olsun çok iğrenç seyler bunlar benzerini ben de yaşadım 1 hafta kalma olayı carşaf beklemeler o bahsettiğiniz oglumu kimler istedi demeler hep bir küçük görmeler suzuznca üstüne gelmeler kaynata aynen şımarık benim kaynata gibi bizden sakınırlar ona verirlerdi daha bir sürü şey Allaha havale edin Rabbim görüyor ilk basta sessiz kalınca sonradan da sindirmeye calışıyorlar malesef biraz kendinizi savunun ezdirmeyin mesafeli olun öncelik szisiniz ve bebkleriniz size bir şey olsa kimse üzülmeyecek kafanıza takmayın.
evet bu saatten sonra kımın nasıl işin gelirse tek dünyam odak noktam artık doğacak bebeklerım

evıme gelır kapımı calarsa zaten bırsey demem dıyemem. ama benım onların memleketıne gitmemem bile benım ıcın buyuk bir hediye. yeterki ben gitmiyim kaynatamı tanıdım artık ben onların memleketıne gıdıp ozur dıleyecegım ki anca kalksın bize gelsın. çok içten pazarlıklı oyüzden eşimin beni anlaması bana hak vermesıde bukadar gec oldu. esımle konusup ben tombuldutu cok sevıyorum dıyo, bana git bosan diyo. ben esıme soyleyıncede sen babam ıcın nasıl dusunuyosun bak o senın icin bunları soyluyo dıyo. seytanın aklına gelmez bu planlar. Allah uzak etsın tek dılegım bu

Size uzak, Allah'a yakın olsunlar..neyseki aynı memlekette değilsiniz..eşinizle mutluysanız bunlarada he deyip geçin,umursamayın..eşinizin gerçek yüzlerini görmesi büyük şans..Allah aranızı bozmasın..bebişler sağlıkla gelsinler

Size uzak, Allah'a yakın olsunlar..neyseki aynı memlekette değilsiniz..eşinizle mutluysanız bunlarada he deyip geçin,umursamayın..eşinizin gerçek yüzlerini görmesi büyük şans..Allah aranızı bozmasın..bebişler sağlıkla gelsinler
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sagolun

Back