- 1 Kasım 2012
- 11.329
- 25.907
- 798
- 35
Amin insallah tesekkur ederimEvet evet çocuk düzeni hep deneme yanılma yoluyla kuruyoruz.
Allahım kolaylık versin,okula hemen alışır inşallah.
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah tesekkur ederimEvet evet çocuk düzeni hep deneme yanılma yoluyla kuruyoruz.
Allahım kolaylık versin,okula hemen alışır inşallah.
Gunde 1 saatle baslamicaz onu pek onaylamiyo kres, saglikli oldugunu dusunmuyolar 3 saat kalacak ilk hafta bende yarim saat onunla kalicam. Sonraki hafta normal bisekilde devam edicek ben 9 - 15 arasi birakmayi planliyorumO zaman kreşe başlarken zaten günde bir saatle başlanıyor çocuğun uyumuna göre devam ediyor. Su akar yolunu bulur çok da zorlama kendini daha başlamadan madem. Tadını çıkar :)
Ben 7 aylık bıraktım bakıcıya ilk kez. Hiç ayrılmamıştım o güne kadar. İlk kez bıraktım çat 12 saat yokum. Yani böyle alıştıra alıştıra siz de yanındayken kreşe başlatmak muazzam bir şey zaten.
Benim oglumda cok duskun o yüzden krese basladik alistirma surevindeyiz suanlik iyi gidiyo ama yatili aklmiyo benimki sadece haftada 2 gunSabahKizlar selam
Suan 15 aylik bi oglum var ve bana asiri bagli. Yakinda krese baslicak bugun gorusmeye gittik. Suan tam 1 ayimiz var bu baglilik seviyesini azaltmak istiyorum.
Su ana kadar yatili kimsede kalmadi. En fazla esimle veya annemle 1 veya 2 saat kaldigi oldu. Emzirmeyi 14 aylikta bitirdik.
Ayni evde 2 gece ayri odalarda uyuduk onun haricinde bana asiri duskunlugu var.
Kreste zorluk cekmemesi icin bu aliskanligini birakmasi icin neler tavsiye edersiniz sevgili tecrubeli anneler.
Tesekkur ederim simdiden
Benim oglumda cok duskun o yüzden krese basladik alistirma surevindeyiz suanlik iyi gidiyo ama yatili aklmiyo benimki sadece haftada 2 gunSabahKizlar selam
Suan 15 aylik bi oglum var ve bana asiri bagli. Yakinda krese baslicak bugun gorusmeye gittik. Suan tam 1 ayimiz var bu baglilik seviyesini azaltmak istiyorum.
Su ana kadar yatili kimsede kalmadi. En fazla esimle veya annemle 1 veya 2 saat kaldigi oldu. Emzirmeyi 14 aylikta bitirdik.
Ayni evde 2 gece ayri odalarda uyuduk onun haricinde bana asiri duskunlugu var.
Kreste zorluk cekmemesi icin bu aliskanligini birakmasi icin neler tavsiye edersiniz sevgili tecrubeli anneler.
Tesekkur ederim simdiden
Gunde 1 saatle baslamicaz onu pek onaylamiyo kres, saglikli oldugunu dusunmuyolar 3 saat kalacak ilk hafta bende yarim saat onunla kalicam. Sonraki hafta normal bisekilde devam edicek ben 9 - 15 arasi birakmayi planliyorum
Ay sizinkide zormus 7 aylikken kucucuk yavrumama daha kolay alismisdir ne kadar kucuk okadar daha kolay oluyo.
Peki siz memnun kaldinizmi bakicidan. Burada mesela bakici olayi yok varsada ben hic sahit olmadim duymadim.
Yatili kres oldugunu bilmiyodum, yada gunduz uykusundanmi bahsettiniz ben anlayamadimBenim oglumda cok duskun o yüzden krese basladik alistirma surevindeyiz suanlik iyi gidiyo ama yatili aklmiyo benimki sadece haftada 2 gunSabah
Sizi anliyorum kolay degil evet haklisiniz.7 ay 15 ay arası bakıcı konumuz kaostu perişan olduk.
15. Aydan şimdiye kadar (3.5 yaş) aynı bakıcıyla devam ettik çok şükür.
Orada bakıcı olayı yok çünkü insanlar işe giderken çocuğunu kreşe bırakıp çıkarken alabiliyorlar. İnsani saatlerde çalışıyorlar.
Ben sabah işe gitmek için evden 5.30da çıkıyorum. Eşim sürekli şehir dışı yurtdışı görevde.
Eşim yokken evde birinin oğlumu hazırlayıp okula götürmesi lazım.
Eve 17.30da geri geliyorum. Ve koşarak kreşe gidip oğlumu alıyorum.
Mesaiye kalırsam yine birinin bize destek olması gerekiyor. Keza eşim burada olsa bile onun eve gelmesi 19.00-20.00
İnsani saatlerde çalışmadığımız için Türkiye’de bakıcı yaygın.
Sizi anliyorum kolay degil evet haklisiniz.
Burada kresler 7den 18e kadar aciktir, calisma saatleride genelde oyledir. Ona gore bi sistem kurmuslar
Rabbim yardimciniz olsun
Bakiciya alismis olmasinada ayrica sevindim sanirim yakin zamandada okula baslicak 5 yasina dustu yanilmiyosam anasinifi
Yakin biyerlerde calisma imkaniniz yokmuBurada da açık lakin 7-18 bile kurtarmıyor ki beni. Ben 7de iş başı yapıyorum. 1.5 saat yol gidiyorum.
3.5 şu an. Bakalım maaşı bakıcı + kreşe bayılıp ayakta kalmaya devam
Yakin biyerlerde calisma imkaniniz yokmu![]()
Rabbim yardimciniz olsunİstanbul’dayız maalesef böyle. Mesleğim de kısıtlı havalimanında çalışabiliyorum sadece. Bana yakın olsa eşime uzak olur. Hepsi hallolsa ailelere çok uzak olur. Yok kötü semt olur. Optimum şartları bulmak zor..![]()