- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.575
- 138
- Konu Sahibi Uyeolmakistiyorum
-
Bunu o anda deseydiniz ya kayınvalideye. Sabır ve tahammülünüze hayran kaldım.Meleğim deyince değil, bana otur bakayım sen nereye gidiyosun demesi içime oturdu.
Ben çocuk değilim ki beni kontrol etsin.
Evet kaynim dedigim gibi biraz deli doludur, cogunlukla prenses gibi ama bazen de ezer gibi de davranir, o zaman eltiyi korurlar.
Cok vicik vicik bir iliskileri var, bana oyle davransin istemem esim :)
Baskalarinin yaninda biz daha mesafeliyiz esimle.
Ben biraz da agresif bir insanim, bazen yanlarinda esimle terslesiriz.
Kaynima da eşine de kararlarına da pek laf edemezler.
Bizde beni çok baskin goruyorlar, eşimi sessiz.
O yüzden muhtemelen ben kendi kendine debelenen biriyim, eşim onları hakli buluyor ama beni susturamiyor gibi bir seyler dusunuyorlar.
Bizim aileyi gördüm sanki anlattıklarınızda, kayınvalidem saf gözükür ama laf sokmayı da sever, ben hiç bir zaman çok samimi olmadım ama yeri gelir bana da laf söylemeye çalışır ama eşim duvar gibi hem ben varken hem ben yokken hep savunur yanımda olur ki zaten benim bir şey dediğim de olmaz ama eşim, dgnc hoşlanmaz böyle şeylerden ya da eşime bunu söyleyemezsin gibi gibi örneklerle verir ağızlarının payını. Ama kaynım öyle susar aman bişey olmaz dediyse de düşünemediğinden dedi der geçer ve kayınvalidem eltime sürekli laf sokar. Demem o ki eşlerin tutumu o kadar önemli ki o size saygı duyarsa ailesi de duyar ama o böyle yapmaya devam ederse kendilerinde maalesef bu hakkı bulurlar. Uzak kal konuşma ben senin yerinde olsam cevap dahi vermem, neden cevap vermedin diye sorarsa da kaale alacağım şeylerden bahsetmiyorsun der geçerim.
Eşim de sizin eşiniz gibidir. Ben çat çat cevap veririm zaten. Eşime bir gün "Sen neden hiç ağzını açmıyorsun?" dedim. "Kocaman kadınsın, kendini savunuyorsun. Ben seni savunmaya kalkarsam sana saygısızlık yapmış olurum." dedi. Ben de düşününce hak verdim.Ben çizginizi sevdim. Böyle devam edin. Kendinizi ezdirmiyorsunuz zaten eşiniz ondan girmiyor olabilir. Benim de bir ara böyle bir konuşmam olmuştu. Benim kıyafetimi açık bulmuştu eşimin akrabası. Ben böyle mutluyum, kimseyi de ilgilendirmez diye cevaplarını verdim. Eşim karışmadı ki iyi de yaptı. Velim değil neticede karışmamalı. Asıl karışsaydı o zaman kendimi küçük düşmüş hissederdim.
Eltiyle olan muhabbetleri de gerçekten samimiyetsiz. Vıcık vıcık nedir yani midem bulandı.
Hem aile yaninda mesafeli durup hem de tersleştiginiz zaman ortaya hiç olumlu bir tablo cikmiyor. Evliliginiz cocuklar için devam ediyor gibi goruyorlardir muhtemelen.
Biz ailelerin yaninda birbirimizle asla tersleşmeyiz mesela, yalniz kalinca konuşuruz ne derdimiz varsa.
İlla milletin yaninda civiklaşmaya gerek yok ama eşle "mesafeli" durmakta garip gorunuyor, neyseniz o olsaydiniz daha iyi olurmuş.
siz de çok iyi analiz etmişsiniz her durumu, tebriklerEvet kaynim dedigim gibi biraz deli doludur, cogunlukla prenses gibi ama bazen de ezer gibi de davranir, o zaman eltiyi korurlar.
Cok vicik vicik bir iliskileri var, bana oyle davransin istemem esim :)
Baskalarinin yaninda biz daha mesafeliyiz esimle.
Ben biraz da agresif bir insanim, bazen yanlarinda esimle terslesiriz.
Kaynima da eşine de kararlarına da pek laf edemezler.
Bizde beni çok baskin goruyorlar, eşimi sessiz.
O yüzden muhtemelen ben kendi kendine debelenen biriyim, eşim onları hakli buluyor ama beni susturamiyor gibi bir seyler dusunuyorlar.
Ne demek kıyafet değiştirtmek ya... siz çok sessiz kalmışsınız. Bana böyle bir şey yapmaya kv cesaret edeceğini hiç sanmıyorum.
Yazdiklariniz uslubunuz bana gecti..sizi anladim..bence asil mesele ne elti ne kayinvalide ne kayin..mesele her kadin gibi sizde esinizden iltifat duymak ve ilgi gormek istiyorsunuz ki cok da haklisiniz...kayninizin eltinize ettigi iltifatlar gururunun oksanmasi vs..umarim esinizde boyle olur .ama kardes diye ayni olacak degiller maalesef bazisi ne yapilsa olmuyor..birde yeni evliler ise bu cok normal..ilk donemlerim aklima geliyorda normal bunlar
Eşinizin tavrıyla da ilgisi vardır ama ben daha çok sizde gördüm kabahati. Bir şey olunca eşim de bana der ki git kendin söyle beni karıştırma. Kendisi aileme aynı şekilde kendisi söyler. Annene böyle söyle babana böyle söyle diye benim üstüme atmaz. Karı koca evde anlaşsak da anlaşmasak da bu durum kayınvalideye beni beğenmeme hakkını vermez. Boşanma davasını açmış değiliz kocamla ister sevişiriz ister dövüşürüz. Siz de berabersiniz sonuçta .Ama bana istediğini söyleyen istemediğini işitir. Kocamın karısı olmakla saygınlık kazanacak değilim, kendi iletişimimi kendim kurarımEvet iste dedigim gibi belki de bastan olmayinca sonradan hic olmuyor.
Bunu o anda deseydiniz ya kayınvalideye. Sabır ve tahammülünüze hayran kaldım.
Dediğiniz gibi iş eşinizde bitiyo. Kaynınız o mesajı vermiş onlara ki eltinize sevgi pıtırcığı olunuyo. Aranızda bişey geçmese bile bu tarz davranışlar eltinize karşı bilenmenizede sebep olabilir.
Benim kv iyi bir insandır genel olarak. Ama o bile bana böyle söylese “ gidiyim mi diye sorduğumu hatırlamıyorum” derim. Sanki kendim yaşamışım gibi sinirlendim valla. Sanırım bu mizaç meselesi. Genelde de nemrut biriyim zatenValla dilimin ucuna geldi de bu defa kafama huni takarlar diye yuvarladim cevabimi gectim gulerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?