- 2 Ağustos 2018
- 176
- 132
- 103
- Konu Sahibi Uyeolmakistiyorum
Oncelikle cesaretinden dolayi ve kayinvalideye uslubunca gerekeni soyleyip kendini ezdirmedigin icin tebrikler. Evet tum bunlara sebep esin. Insanin esi karisina deger verirse karsi taraf da saygi gosteriyor. Kayinvaliden sevmeyebilir ancak saygi gostermek zorunda oldugunu anlamistir umarim. Ben bu konusmalardan sonra sanirim bayram seyran haricinde gidip gelmezdim kayinvalidelere. Anlasilmis ki onun size sevgisi degismeyecek. Ve her gittiginizde moralinizi bozacak seyler yasamaktansa uzak olmak en iyisi. Bazen uzaklik iyidir. Gittiginizde de cok kalmayin. Gorev icabi gibi gidip donun. Ve bir buyuk tavsiyesi elti ile de cok samimi olmayin. Gerek yok. Yuvanizda mutlu iseniz huzurunuzu bozacak diger insanlari disarida tutun. Esinizin pasif olmasi nedeniyle tum bunlar. Kendi annesiyle arasinin bozulmamasi icin sessiz kaliyor ve her seferinde siz konusmak durumunda kaliyormussunuz. Bundan sonra konusmak bile durumunda kalmamak ici mesafeli olun. Hatta esiniz annesine gitmek isterse gitsin, sizin bahaneleriniz olsun hep.
Ya aslinda esim bana kotu davranmiyor yanlarinda.
Mesela kaynım eltime daha nisanli dahi degilken kalk masayi topla derdi o da toplardi kizcagiz uyumlu biri.
Eger tavra gore muamele olsaydi en basindan onu daha cok ezmezler miydi?
Ustelik cok baska seyler de yasandi.
Eltim ve kaynim kayinailenin hosuna gitmeyecek sekilde de goruldu.
O zamandan daha benimsemeyebilirlerdi ornegin.
Her neyse konu konuyu aciyor yaziyorum ama istedigini sevebilir, istedigini sevmeyebilir yine de sonuc olarak beni sevmiyorlarsa bile saygi duymasi gerektigini anlatabilmeliyiz.
Kafasina gore muamele edemez ki buna hakki yok.
Kadindan cok sogudum ya.
Esime de sadece dinledigi icin kirginim evet, hala.