Kaynana eşit problem

Tahammülsüzlük başlamış hadi hayırlı olsun.

Ne saçma şeyler.

Ben daha kuzenlerimi tanımıyorum uzaktan akraba olanları

Ben daha kuzenlerimi tanımıyorum uzaktan akraba olanları
Biz sülale olarak severiz birbirimizi aile içi evlilik de olmadığı için rahatız. En yakın arkadaşlarım onlar. 2-3 hafta sonra aynı dayımızin başka torunu ve gelini( Eşimin de beyni yanıyor anlatırken,kuzen diyip geçiyorum. ) Geliniyle de çok yakınız torunla zaten kankayiz yaslarimiz yakin. Doğuda küçük yaşta evlilik malum o yüzden aklınıza büyük büyük adamlar gelmesin annemin kendisinden küçük dayisi var mesela

Konu açmışken ne var ne yok topluca dökim içimi dediniz herhalde?
Konular birbiri ile kel alaka

Kayınvalidemin dayısının torunu kim diye düşündüm bulamadım.
Sonra annemin dayısının torununu düşündüm evet onu tanıyorum ama düğününe gitmedim. Çağırmamışlardır muhtemelen. En son ne zaman gördüğümü de hatırlamıyorum.

Okadar laf yedikten sonra kalkıp gitmeniz çok saçma değil mi. Kadın ben bunlara kızınca her dediğimi yapıyorlar deyip her seferinde arar öyle söylenir siz de istemeseniz de tıpış tıpış yaparsınız

Dayısının torununun gorumcesinin bilmem nesine kadar nasıl derin akrabalık bağları kuruyorsunuz böyle hayretim doğrusu.
Ben öz abimi senede bir kez görmüyorum. Babama senede bir kez gidiyorum.
Evleneli 2 sene oldu, çocuk doğdu daha eşimin teyzesini dayısını görmedim. Onlar da sorun etmiyor, ben de. Uzaklık iyidir, özlem mı duyuyorsunuz bir telefon yetiyor.

Kalkıp düğüne gitmen büyük hata , madem gittin neden yüz vermedin , çok tuhaf ...

Pas versen ne vermesen ne. Dediğini yaptırmış sonuçta. O an cevabını verip gitmemeliydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…