-
- Konu Sahibi berlingoes
Niye kız ben anneannemin dayısının oğullarını ,kızlarını, hatta onların da çocuklarını tanıyorumKv nin dayısını cidden tanıyor musunuz ciddili mi ? Ben kv nin ablasını bile tanımam. Mesafe vallahi billahi sağlıktır diyorum ya sizin ne işiniz var elin düğününde ki keza ben kocamı da göndermem . Dayının torunu ohoooo benim kocam da tanımaz eminim:) başta alakasız ve uzak olduklarını kabul etmeniz lazım
Problem yok tatlım hayırlısı olsun hakkındaKonu sahibi kusura bakmasaçmalıklarla meşgul oldu konun
Ben bu hanımefendinin başka üyeliklerinin bulunduğunu düşünüyorumDemekki kendini sessize alıp uzaktan uzaktan yarım yamalak takip edenler var seni beybi
Yani aynı ilgi karşı taraftan senin çocuğuna yok mu ?Yeğeni küçük daha sürekli onun gibi konuşuyor ya da sürekli kakasına kadar soruyor kardeşine veya sürekli görüntülü arıyor baydı
Kız sen bana cevap ver.Problem yok tatlım hayırlısı olsun hakkında
Offf maalesef. Hayır kendi öz dayısıyla küs eşim akraba arıyor kendineKv nin dayısını cidden tanıyor musunuz ciddili mi ? Ben kv nin ablasını bile tanımam. Mesafe vallahi billahi sağlıktır diyorum ya sizin ne işiniz var elin düğününde ki keza ben kocamı da göndermem . Dayının torunu ohoooo benim kocam da tanımaz eminim:) başta alakasız ve uzak olduklarını kabul etmeniz lazım
Olaya çok hakim gibi duruyor ama sonunu kaçırmış herhaldeBen bu hanımefendinin başka üyeliklerinin bulunduğunu düşünüyorumRaporladım
Ay bilmiyorum salaklık ettim resmen yaa zaten eşimden de soğudum bu araKız sen bana cevap ver.
Kocan özür dilemiş otur demiş…
Sen niye gidiyorsun sonrasında?
Kaynananın peşinden??
"Ateş gibi kızsın" demek istemiş gizli hayranlık da barindiriyor olabilirSen de yanacaksın falanHayır sen kimsin de benim için hüküm veriyorsun ne saçmalık Fesatlık diye buna derler.
Yok eşim psikopat gibi sürekli yeğeni gibi konuşuyorYani aynı ilgi karşı taraftan senin çocuğuna yok mu ?
Ay bilmiyorum salaklık ettim resmen yaa zaten eşimden de soğudum bu ara
Eşimden soğuma sebebim ilgisini ailesine vermesi, of aşırı soğudum sesine bile tahammül edemiyorumEşin gelme demiş niye gittin ki neyse gitmişsin artık da ben eşinden soğuma sebebini tam anlayamadım.
İlgi seviyor eşin büyük ihtimalle. Ben onlara ilgi vereyim de onlar da beni sevsin gibi.Yok eşim psikopat gibi sürekli yeğeni gibi konuşuyor
Yok şöyle hep ailesi göz önünde olsun onların isteği olsun modunda annesinden ve kardeşinden korkuyor çünkü onlar çok alıngan ters bişey yapsa küserler diyeİlgi seviyor eşin büyük ihtimalle. Ben onlara ilgi vereyim de onlar da beni sevsin gibi.
Yani bilemedim. Siz de ilgiyi kendinize , çocuğunuza çevirmeye çalışın.Yok şöyle hep ailesi göz önünde olsun onların isteği olsun modunda annesinden ve kardeşinden korkuyor çünkü onlar çok alıngan ters bişey yapsa küserler diye
Anlık soğuma olabilir mi hani bazen boğası gelir insanın falanEşimden soğuma sebebim ilgisini ailesine vermesi, of aşırı soğudum sesine bile tahammül edemiyorum
Ya onu anlayabilirim bi nevi anneanne çünkü çok seviyorsunuzdur anneane doğduğunuzdan beri hayatınızda bir de tanırsınız filan çok vakit geçirirsiniz . Ama kv nin bu kadar uzak akrabasının düğününe gitmeyi garipsedim :) dayısının çocuğunun çocuğu aman geline ne boşverseneNiye kız ben anneannemin dayısının oğullarını ,kızlarını, hatta onların da çocuklarını tanıyorumgeçen ay anneannemin dayısının kızı eşi ve oğlu bizdeydi ,gece 4 e kadar tüm sulalenin içinden geçip kahkaha attık. Her aile bağı farklı :)
Epeydir böyle hissediyorum duygusal boşluktayım ne yazık kiAnlık soğuma olabilir mi hani bazen boğası gelir insanın falan