Kaynana eşit problem

Kv nin dayısını cidden tanıyor musunuz ciddili mi ? Ben kv nin ablasını bile tanımam. Mesafe vallahi billahi sağlıktır diyorum ya sizin ne işiniz var elin düğününde ki keza ben kocamı da göndermem . Dayının torunu ohoooo benim kocam da tanımaz eminim:) başta alakasız ve uzak olduklarını kabul etmeniz lazım
Niye kız ben anneannemin dayısının oğullarını ,kızlarını, hatta onların da çocuklarını tanıyorum😁 geçen ay anneannemin dayısının kızı eşi ve oğlu bizdeydi ,gece 4 e kadar tüm sulalenin içinden geçip kahkaha attık. Her aile bağı farklı :)

Kv nin dayısını cidden tanıyor musunuz ciddili mi ? Ben kv nin ablasını bile tanımam. Mesafe vallahi billahi sağlıktır diyorum ya sizin ne işiniz var elin düğününde ki keza ben kocamı da göndermem . Dayının torunu ohoooo benim kocam da tanımaz eminim:) başta alakasız ve uzak olduklarını kabul etmeniz lazım
Offf maalesef. Hayır kendi öz dayısıyla küs eşim akraba arıyor kendine 😁

Eşin gelme demiş niye gittin ki neyse gitmişsin artık da ben eşinden soğuma sebebini tam anlayamadım.

kv nin dayısını tanıdığınız yetmiyor birde torunlarının bilmem nelerine mi gidiyorsunuz🙄
hayır gitmemişsiniz kadın iki lafıyla getirrmiş sizi bari lafınızın arkasında dursaydınız. bundan böyle söylenerek her istediğini yaptırır.

Niye kız ben anneannemin dayısının oğullarını ,kızlarını, hatta onların da çocuklarını tanıyorum😁 geçen ay anneannemin dayısının kızı eşi ve oğlu bizdeydi ,gece 4 e kadar tüm sulalenin içinden geçip kahkaha attık. Her aile bağı farklı :)
Ya onu anlayabilirim bi nevi anneanne çünkü çok seviyorsunuzdur anneane doğduğunuzdan beri hayatınızda bir de tanırsınız filan çok vakit geçirirsiniz . Ama kv nin bu kadar uzak akrabasının düğününe gitmeyi garipsedim :) dayısının çocuğunun çocuğu aman geline ne boşversene

X