sen aslen bursali degilmiydin....
[/QUO
ben bursalıyım cnm.kayınvaldemler bolulu.bolulular aşçı olur ya hani kayınpederim iş için gelmiş braya yerleşmişler ama emekli olunca onlar boluya döndü biz eşimle bursadayız.eşimin tarafından kimse yok yani bursada anlayacagın
himmmmm ne gusellll...
olsun sen rahat ol yeter,,,,
sen aslen bursali degilmiydin....
fatmacım sen bursada nerde oturuyosun ben doburca tarafındayım çekirge ssknın otarafta yani
benimki ben hiçbişeyinize karışmam der ama herşeyin içindedir.aslında her şeye kafasına ğöre vardır bir yorumu.yaptırana kadarda susmaz nasıl karışmamak onuda anlamış değilim tabiyki.
ben bursada onlar boluda anca seneden seneye görüşüyoruz ama yetiyor aslında .
ama kayınpederim görümcelerim iyidir.analarına pek çekmemişler.öyle belirli bir olayı yok olsada olmuş aslında günlük bizim orada öyle yapılır biz böyle gördük der ep kendi bildiği olsun ister.bende kendi dediğim olsun isterim ondan pek geçinemeyiz.
ben simdi rizedeyim...
ama evim dikkaldirimda saypaya yakin....
mrb canım bende bursalıyım ama esımın gorevı dolayısıyla erzıncandayım 2 aydır.benım esımde erzurumlu...dusun erzıncan erzurum cok yakın ve her ay gorusuyoruz bıranonce bursaya gıtmek ıstıyorum...benım kayınvalıdemde cekındıgınden dolayı cumlesının basında ben karısmam der ama karısır :))) bızımde soyle bır dıyalogumuz oldu yakın bır zamanda kayınvalıdem kahve falı bakıyor bana anladıgından degıl ıstedıklerını soylemek ıcın :)
k:falın cok guzel cıkmıs hamıle bır kadın var bu sensın.3-4 tanede cocuk goruyorum oooo cok guzel sonra erzurumu goruyorum :)))) oraya yerlesıyorsunuz....
ben:hahahahaha anne yanlıs goruyorsun orda gorunen erzurum degıl bursa ayrıca 4 degıl 1 cocuk goruyorum hamıle kadının yanındada 2 goruyorum yanı ıkı yıl sonra :))))))
sonra karsılıklı bırbırımıze uyuz sekılde gulusmeler....
Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 0 ziyaretçi)
fatmaozkan,
funda38,
tmyomr,
bugungunlerdenaralik,
hseasu,
ece22+,
deniz1717,
aysecanpolat,
Kartalice19,
__love__,
asikumrall,
evarologlu,
iipekk,
Alishia,
bakale,
elibeses,
Elaa35,
savagerose,
gazelleee,
hulyamesut,
esra22,
nazliusta,
Lay,
egemiz,
1.cu,
acemiperi,
elektraya
gizzz kayinvalideniz yoook herhalll
sunlara bak bi.....
mrb canım bende bursalıyım ama esımın gorevı dolayısıyla erzıncandayım 2 aydır.benım esımde erzurumlu...dusun erzıncan erzurum cok yakın ve her ay gorusuyoruz bıranonce bursaya gıtmek ıstıyorum...benım kayınvalıdemde cekındıgınden dolayı cumlesının basında ben karısmam der ama karısır :))) bızımde soyle bır dıyalogumuz oldu yakın bır zamanda kayınvalıdem kahve falı bakıyor bana anladıgından degıl ıstedıklerını soylemek ıcın :)
k:falın cok guzel cıkmıs hamıle bır kadın var bu sensın.3-4 tanede cocuk goruyorum oooo cok guzel sonra erzurumu goruyorum :)))) oraya yerlesıyorsunuz....
ben:hahahahaha anne yanlıs goruyorsun orda gorunen erzurum degıl bursa ayrıca 4 degıl 1 cocuk goruyorum hamıle kadının yanındada 2 goruyorum yanı ıkı yıl sonra :))))))
sonra karsılıklı bırbırımıze uyuz sekılde gulusmeler....
ben ikacam artk valla beynim dondu...................
ece optum canim kendine iyi bak ceyar gelesin yok cicim....
ben ikacam artk valla beynim dondu...................
ece optum canim kendine iyi bak ceyar gelesin yok cicim....
cnm dışarı çıkmam lazım takıldım kaldım.annemlere gidip gelcem buralardayım yani yinetam gelmiştim yivrumm
Kızlar aklıma gelmişken yazıyorum birtane daha benden evliliğim haftasında yaşadığım şok
kay: Annem bak bunları sana yaptım (2 yastık 2 yorgan verir) bu arada kaynanmın evlenirken bize tek katkısı bu olmuştur.
Ben: Aaa sağol zahmet etmişsin. (taşı attım orda)
kay: Bizde öyle yapılır yastık yorgan ( ayyyy sanki çok şey yaptı evde bir o eksik oda herşey tamamlanmış oldu evimde)
neyse eve yerleştirdim bir kaç gün sonra yastıkalrın kılıflarını değiştiricem çıakrttım birde ne göreyim yastıkta xxx hastanesi yazıyor ee yuhhhh dedim yaaa
Kızlar aklıma gelmişken yazıyorum birtane daha benden evliliğim haftasında yaşadığım şok
kay: Annem bak bunları sana yaptım (2 yastık 2 yorgan verir) bu arada kaynanmın evlenirken bize tek katkısı bu olmuştur.
Ben: Aaa sağol zahmet etmişsin. (taşı attım orda)
kay: Bizde öyle yapılır yastık yorgan ( ayyyy sanki çok şey yaptı evde bir o eksik oda herşey tamamlanmış oldu evimde)
neyse eve yerleştirdim bir kaç gün sonra yastıkalrın kılıflarını değiştiricem çıakrttım birde ne göreyim yastıkta xxx hastanesi yazıyor ee yuhhhh dedim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?