- 11 Mayıs 2012
- 1.984
- 1.000
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende seninle benzer şeyler yaşadım
Sanki o benim annem gibi değilde ben annemin annesi gibiydim. Annesinden ve eşinden doğru düzgün değer görmemiş diye annemi hep mutlu etmeye çalıştım yıllarca, İyi şeyleri de kötü şeyleri de hep birlikte yaşadık. Çok sinirli bir yapısı olmasına rağmen çok fedakar bir kadındı hakkını yiyemem hala öyle. Babam vurdumduymaz, hayatı bekar gibi yaşayan bir adamdı, küçüklüğüm hep kavga içinde geçti, çok aralarına girdim bende
En sonunda boşandılar ama annem hala sinirli karakteri öyle sanki mutsuzluktan besleniyor gibi o kadar alışmış ki üzgün ve mutsuz olmaya, sürekli kendi dediği olsun ister bende hiç kıramam, küs kalamıyorum annemle ona sürekli üzülüyorum
21 yaşında evlendim sırf evden uzaklaşayım diye, bende mutsuz ve sürekli düşünen bir anneyim malesef, çocuğumun önünde sürekli mutsuz oluyorum hayat enerjim yok
Ne yaparsan yap değişmez ve bizde sırtımızı dönsek yine vicdan azabından duramayız
Çok çok haklısın, bunu yaşamayan bilemez,ailemizi seçmiyoruz malesef
Ay benzer mi resmen kendimi okudum, işte o sırada annem hayatına birini alıp resmen bizi kendinden uzaklaştırdı. Adam beni telefonla arayarak bir sürü şey söyledi. Hangi hakla. Zaten kötü bir durum yaşadık çocukluğumuz sınır stres kavga içinde geçti, tam düzeldik derken farklı bir adam çıktı ve o adam için annemin bizimle kavga etmesi cok zoruma gitti.