Bir gece saat 2 sularında odamızın kapısı çalar:
(k) Polaaat uyudunmu yavrum (ben yokum tabi)
(p) Hayır uyumadım anneee uyumaya çalışıyorum
Kayınvalide Pat! içerde, ben tabi uyuyor numarası yapıyorum
(k) Sevgi bak sana ne aldımNereden anladı uyumadığımı?
(b) Ne aldın anne
(k) (elindeki küçücük 5 cm çapında masa saatini göstererek) bak bunu aldım nasıl güzel mi?
(b) Teşekkür ederim anne (O arada tabi oğluşuyla muhabbet etti pazara gitmiş başından neler geçmiş satıcılarla atışmış vs.)
Diğer gün mutfağımda saatim olmadığı için saati oraya koydum, bir süre sonra baktım ki yok :44: Kayınvalideme sordum, geri almış! Mutfağa koydum diye değer vermemişim saatin orada ne işi varmış
Hediyeleşmeyi sever benim kayınvalidem.
Devamı gececek...
Bir gece saat 2 sularında odamızın kapısı çalar:
(k) Oğlummmm uyudunmu yavrum (ben yokum tabi)
(p) Hayır uyumadım anneee uyumaya çalışıyorum
Kayınvalide Pat! içerde, ben tabi uyuyor numarası yapıyorum
(k) WOLFROG bak sana ne aldımNereden anladı uyumadığımı?
(b) Ne aldın anne
(k) (elindeki küçücük 5 cm çapında masa saatini göstererek) bak bunu aldım nasıl güzel mi?
(b) Teşekkür ederim anne (O arada tabi oğluşuyla muhabbet etti pazara gitmiş başından neler geçmiş satıcılarla atışmış vs.)
Diğer gün mutfağımda saatim olmadığı için saati oraya koydum, bir süre sonra baktım ki yok :44: Kayınvalideme sordum, geri almış! Mutfağa koydum diye değer vermemişim saatin orada ne işi varmış
Hediyeleşmeyi sever benim kayınvalidem.
Devamı gececek...
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
kayinvalidemle aram cok iyidir.kac yildir evliyim beni kendi kizlarindan ayirt etmez.cok severiz birbirimizi
sohbet ediyoruz bi gün.
bana dediki s.....da (esim) hep yorgani bacaklarinin arasina alir uyur
bende hmmm bende hep öyle uyuyordum
sonra durdu dediki ama artik sana sariliyordur bacagini senin üstüne atiyordur
bende evet valla bazende ben atiyorumdedim güldüm
aramizda gecen en gereksiz sohbet konularindan biriydi.
benim kaynanamın gizli saklısı hiç yoktur.sessizce bişey söylersin o an hemen kayınbaba duyar.bigün bebeği almak için gelmişler.bende daha yeni duştan çıktım.üstümü giyip işe gitcem.aradı.anne aşağıda bekleyin duştan yeni çıktım bornoz var üzerimde dedim.neyse giyindim aşağı indik falan.o bornoz hemen kayınbabaya yetişmiş.söylenmiş....akşam hemen söyledi sen böyle böyleymişsinde biz aşağıda bekledikya dedi....bigün kızcam herşeyi söyleme diye.ayıp ama yaa.sana söylüyoruzki durumdan anla diye kocanın bilmesi gerekmezki dimi ama
kayınvaldem bana her geldiğinde mutfaktaki bıçağın kaşığın vs şeylerin yerini değiştirir sinir olurum bigün ondayken evide çok kalabalıktı ben değiştirdim o görmeden sonra içeri geldi dediki bu nedir canım gelen geçen mutfagımın şeklini değiştirmiş aaaaaaaaa dedim ne ayıp sonra o bana geldi aynısı yine yaptı bu sefer ben gelip içeri dedim gelen geçen mutfagımın şeklini değiştirmiş die cevap kopardı beniiiiiii :)kızım sen unutkan olmuşsun benim evide sen değiştirdin ozaman bak kendi yaptıgınıda unutuyosunn dedi yaaaaaaaaa
kayinvalidemle aram cok iyidir.kac yildir evliyim beni kendi kizlarindan ayirt etmez.cok severiz birbirimizi
sohbet ediyoruz bi gün.
bana dediki s.....da (esim) hep yorgani bacaklarinin arasina alir uyur
bende hmmm bende hep öyle uyuyordum
sonra durdu dediki ama artik sana sariliyordur bacagini senin üstüne atiyordur
bende evet valla bazende ben atiyorumdedim güldüm
aramizda gecen en gereksiz sohbet konularindan biriydi.
HANGİ BİRİNİ
YAZSAM BİLEMEDİM AZ ÖNCEKİ MUHABBETİMİ YOKSA SAÇMALIKLARININI MI
bayramda yıllık izinle birleştierek kaynanamın yazlıgına gitttim
dogum kontrol hapı kullanıyorum hepte mutfakta bırakırım gözümün önünde olsun unutmıyım die
cumartesi akşam uyuya kalmışım pazar sabah uyandım mutfakta kahvaltı hazırlıyorum
k)kızım ben akşam haplarına baktımda cumartesini içmemişsin
b) bişey olmaz içerim şimdi
K)aman kızım hamile falan kalmayasın sakın b)sanki bu kalabalıkta bi şey yaptıgımız varbişi olmaz
anlamadım ki ne ögrenmeye çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?