Kaynana diyaloglarım

canım ben anladım olayı bak eşinle bi gün gidin kayınvalidenize yemeğini bi güzel yyiiyin öyle ki hatta evinizden de bi kaç yemek götürün olay bitsin.kadının bütün derdi bu :) ben anladım sen hala anlayamadın:84: ( şaka tabi )

ben hangisini anlatsam bilmiyorum yanı okdr cokki yenı evlyken bızde kalmıstı bı gun bizde uyandık esmle keyf yapıorz lönk die grdı ıcerı kapı calmak yok! kalkın hadı acıktık dedı (saat 8:30 da) bide ne zaman onun yanında oglun kılo almıs ıı bakıo deseler abur cubur yıolardırda ondan allıodr dıo hala ondan guzel yemek yaptıgımı kabullenmıo ya ahahhaha nişanlıyken yemek secen esım smdı hıc yemek secmıo afıyetle bı tencereyı bıtırıo

Hiç alttan alma aman anne şöyle böyle diye açıklama ve sık görüşme çok da resmi ol saygılı ama altta kalmadan cevabını ver
şöyleydi böyleydi dedikçe daha da kuduruyormuş kadın haklı çıkma kompleksi var sanırım sen lafını ver açıklama yapma aman aman dedikçe daha da ezmeye çalışan bir tip bu kadın

Hasta bu bu tip kayınwalideler

Kıskanılan gelin :)

Eşim üzülür evliliğimiz yıpranmasın dıye suusyorum.. Eşim cok nadirdir bana hak werdiği ne war yani yemek yapmak zorunda değil sana dıyor benim annemler ona ewlat gibi dawranıolar örnek werıorum ona benım annemler sana karsı öle değiller dıorum sana annem yemek yapmak zorunda degılım demıor dıyorum yapmasın diyor. Bazen kayınwalıdemee cok benzıyoooo

ablama dun kıyafet almak ıcın dısarı cıktık eşim dior ki ablan olunca nasıl da gıdıyorsun benım kardesıme gtmezsın dıyorr ayrm yapıormıusummm bende dedım kı onlar bana bu seklde mı dawranıolar kii

nişanlıyken kayınwalıdeme akerden esarp kayınpederıme kiğılıdan gömlek gorumcemede sevenhıllden tişört alıp paketleyıp anneler gununde evlerıne kargoyla gondermıstımm

kayınwalıdem hıc takmadı esarbı kayınpederımın gömlegınıde hıc ustunde gormedım gorumcemde yatakta pijama olarak gıyıyorken gördummm

buna ragmen nasıl savunabılıor onları benı cıldırtıyorlar.. Biz bide uzakta oturuyoruzz ama saolsun bu tip kaynannalar telefondan da yetısıyoooooooo

o son oldu hedıye almadım

Canım bir laf vardır 'İt iti ısırmaz' diye. Sen eşini değil kendini düşün sen kırılmamaya, üzülmemeye bak ama onlarla resmi ol en güzeli bu çok nadir git ve çok mesafeli konuş anne falan bile deme.

1 sene boyunca çarpıştık eşimle halada ara ara dewam ediyor sıkıldım bunaldım inan. Allaha havale edıorum onları kendi kızlarıda war Rabbim buyuk okadar canımı yaktılar ki

hemde nasıl kıskanılan esımle bı yere gtmeyı planlıorz mesela bende geliyim bnide goturun goturene kadar hergun arar mesela gorumcemı esımın karısı sanılr dısardan gorenler esmde ne yapsn yazzık bı elnde ben bı elnde kardesı hatta bı adam yolda cok sanslısın abı dedı esıme nasıl bozuldum ne gozle baktı kımbılır

1 sene boyunca çarpıştık eşimle halada ara ara dewam ediyor sıkıldım bunaldım inan. Allaha havale edıorum onları kendi kızlarıda war Rabbim buyuk okadar canımı yaktılar ki

üzüldüm ya bende yazdıklarını okuyunca seni kabullenememişler galiba
ben olsam aç dururdum ama yine de yemek yemezdim orda off sinir oldum şimdi
gerçekten çok sabırlısın ben olsam katlanamazdım herhalde

Güya bbbeni severek aldılar düşünün. Diğer geline birşey diyemıor söyleyemıor. Abi susturmus herkesi çıt yok. aamaa ben kocam işte ne diyeyım kii

Aklıma geldıkce yazıyorum

Eşimle onlarda kalırken kadın gece sa 3-4 de hergun ama odamıza girdi bende anne neyapıosun dıorumm hiç ustunuz acık mı dıye bakmaya geldım dedı ewın butun anahtarları toplanmıs yok ortada arkasına sandalye koyduk yitip yine girdi. Eşimde dıor ki kafası dalmıstır ondan girmiştir dioo bir kez dalarda 4 kez dalmaz yaaa

ya işte aynı benım esımde oyle dedı kafası dalmıstır yok boyle bıse ya anne kuzusu hıh

bu ne ya bu kadar olmaz sen sessizsin diye ezmeye çalışıyorlar sen onlar üzülmesin diye uğraşırken üzülüyorsun yıpranıyorsun bence tepkini koymalısın

Canım onlara koymadım eşimi arada bırakmak istemıyorum ama eşime anlatmaya calısıyoruuummm yuzde 80 sorun yok ona göre abartıyormusum bilmıorum ki bazen ona dıorum ki ben abartıyorsam aiile dostumuz var onu cagralım bana yaptıklarını bıde bzımkılerın sana yaptıklarını anlatalım o objektıf olarak sölesın

Eşimi kendıme baglayamadım sanırım ondan böyle oluuyor ben evlatlarım olucak bugun ne ekersem yaın onu buluurm dıye susuyorum Allah için ama ne bıleyım canlarım yaaa

bi tane de ben anlatayım:)

bayramda bizdelerdi. ev misafir dolu. mutfakta baskül var. bi sürü insanın önünde ayyy bi tartılayım dedi (boyu 1,50 falan) tartıldı 60 kilo. bana döndü hadi sende tartıl dedi (benim boyum 1,70) ben 61 geldim. yüzünde gülücükler sevindi ayyyy gelinim benden kilolu benden şişman falan dedi. ben bozum tabi. :))) herkes şaşkın bunun sevincine anlamsız anlamsız bakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…