Kaynana diyaloglarım

Benimki kız istiyor çünkü onun 3 oğlu var kıza hasretler allahtan öyle bi sorunumuz olmucak bizim kavgalar genellikle benim pazar gunleri gezmem ve onlara para verememiş:)

Benimki kız istiyor çünkü onun 3 oğlu var kıza hasretler allahtan öyle bi sorunumuz olmucak bizim kavgalar genellikle benim pazar gunleri gezmem ve onlara para verememiş:)
hayırlısıyla doğsun inşallah der insan.eşim neyse ki böyle bi insan değil nası böyle bi aileden çıkıp bu kadar yükseldi anlamam hiççç :) bişeyime pek karışamıyolar da şimdi eşim duyma diyo ilk torun olcak heves ediolar dedi ama cinsiyeti farketmez ki.

Aynen canım hayirlisiyla kucağına al inşallah bebegini

Diyetisyene gitmeye başladım ayda 3 4 kilo veriyorum. Kv her gördüğünde bir yorum yapar.

1.yorum ayy dahq zayıflama yeter bukadar

2. Yorum ayyy 5-6 kilo daha vermen lazım senin anca.

Her iki yoruma cevabım kaç kilo vereceğime ben karar veremiyorum doktor karar verir.

Bigün geldi yine aradan 1 ay geçmiş. Kapıdan girdi içeri ayyyy ne olmuş sana öyle korktum valla. Sanki kötü hastalığa yakalabmışsın. Dişleri ile taklit yaparak böyle dişlek olmuşsun. Kuru kafaya dönüşsün diye saydırıyor bende dinliyorum sabırla ama ardı arkası yok nefes almıyor. En son ayyy dedi sustu. Bende nedense tüm kıskanan şişmanlar aynı esprileri yapıyor akıllarınca. Çekememeye gerek yok az yiyin amacım diyince kv nin yüzüne o donuk ifade yapıştı resmen.

Sonra durdu ayyy oğluma diyor 4 yaşında
.annenin göğüsleri nasıl duruyor öyle pamuk doldurmuş tur kesin.

He he evet ağustos ayı evde otururken aklımı yedim göğsüme pamuk doldurdum.

Aradan bir iki ay geçti. Oğlumun doğumgünü. Herkes bizde herkes ayyy çikom nasıl güzel zayıflamışsın. Çok azimlisin falan diyor. Oda cümle sonlarına hııı çok güzel oldu böyle diye eklenti de bulunuyor.

Zaten çocuk la ilgili de böyledir

1.diyalog

Kv-2. Yi yapıcan mı

Ben-kısmet şu an planımızda yok

Kv-ayyy yap yap 2. Çocuk şart geç kalma baj tek olmaz şöyle böyle diye diye yer beni.

2. Diyalog

Kv-2. Yi yapıcan mı

Ben-kısmet şu an planımızda yok

Kv-sakın ha sakın 2. Çocuk falan yapmayın.

Ben -yapacak olursak da sana sorarız :))))

Kv-yok yok belli sen kafaya koymuşsun yapacaksın. Ne diyim herkesin kendi hayatısı

Bu diyalogları ben 2 kere yazdım her götüştüğümüzde dönüşümlü olarak değişir di

benim kaynanamla feci sorunlar vardı ki uzun süredir konuşmuyorum da eşimin ailesiyle. ben doğuda görev yapıyorum, eşim de ilk evlendiğimiz sene askere gitti. yalnız kalamadığım için eşimin annesi yanıma geldi(annem çalışıyordu o gelemezdi.) neyse evimizin bütün eşyalarını biz yaptık eşimle aileler hiç yardım etmedi. arkadaşlarım sağolsun son çıkan ünlü bir markanın tencere takımını almışlar ev hediyesi. kaynanam geldi küçümser şekilde ay bu tencereler de ne böyle sende x(zengin koca avcısı görümcem olur kendisi) ablanın döküm tenceresinden al onda yemekleri pişirir bu kötü tencerelere dökersin dedi. ben şok tabi kendilerini bişey sanırlar. Ay sen hala toz deterjan mı kullanıyosun, falan filan daha neler neler...

Ay kıskanç. Benim kaynana da kıskanç, evime geldi geçen mutfakta kahve hazırlıyorum geldi oturdu masaya, cam kapaklı şeylerin içindeki muffinlere bakıyor raflardaki cips kavanozlarına bakıyor, ay yemeyin böyle şeyler bak şu şu kadar kalori bu bu kadar kalori ay bu insan sağlığına zararlı ay bak göbeğin çıkar zaten çıkmış mı ne azıcık vs derken ..... teyzecim biz biliyoruz ne kaç kalori arada atıştırıyoruz.Merak etme gördüğün gibi bizde göbek kalmıyor yakıyoruz hemen dedim. Neyi ima ettiğimi anladı morarıp ağzında iyi o zaman diye geveledi bir şeyler. Bir gün göbeğimi çıkmış görürsen bebek vardır orada o çıkmıştır dedim ben de. İyice bozuldu, hayırlısı falan bir şeyler dedi tam anlamadım. Konuyu değiştirdim

KayınValideM ; oğlum anne babasından başka kimseyi sevmez değer vermez diğerleri fasa fiso en değerli biziz karı neymiş biri gider biri gelir ama ben anneyım eşim ise sakin annem Gil in yanında muhatap olma asla benim le konuşma 2 buçuk yıllık evli yım hiç annesi Gil in yanında hosgeldin bile demedim ve düşünün yani biz birlikte yaşıyoruz kayınValidem o kadar oyunlu bir insan ki size parça parça anlatcam eminm ağzınız açık kalır çok değisık yalancı bir insan

Eşin de bir tuhafmış yani. Detayları merak ettim. Bdv ye konu aç yorumlayalım

sen bu konuyu bdvye aç

Ah detaylarını anlatsam varya gerçekten inanmakta güçlük çekerseniz ki bazen ben bile öyle oluyorum

Ya biz altli ustlu oturuyoruz yemek içmek hepsi bir sadece yatmak için yukarıya çıkıyoruz onun dışında kayınPeder filan evde sabah dan akşama kadar sıkıntı dan ölüyorum bide ikisi birbiri ile oynasmazmi sinir oluyorum eşim de benimle annem Gil in yanında konuşma der onlar her türlü şeyi yaparlar iltifatlar bilmem neler biz konuşma yiz bile hadi bu falan ufak tefek sorunlar ama ya hiç bir arkadasmi akrabami davet edemiyorum annem dahı gelmiyor bu eve kayinnam dışardan o kadar şeker iyi biri gibi görünür ki sanırsın bir melek ama bi yanlız kalsın benim le canımı yakma dan ağlat ma dan günm geçmez yani

Bir gezmeye gitsek eşim ile bir hafta küser ler bize asla konuşmaz lar ben evde yokmuşm gibi davranır lar hapis gibi yım bu eve ayrıca kayinnam bana gündüz küser hiç konuşmaz eşim akşam gelince hemen düzelir bana canm gelin m demeye başlar

Her işini ben yaparım hiç kalkmaz ama yanımız da biri olsa her işi o yapmış gibi anlatır ve öyle görünür onunla kocasinin yatağını bile ben topluyorm sonra ay ben geline is yaptırmam der ya bunlar filan koyma da 9 aylık hamile yim son günm ertesi gün doğum a gidicem bana öyle eziyetler yaptı ki alt tan kan boşaldı artk kordon dolanmis bebeğe çok kötü idi yorgunluk dan hali yıkadım perde cam duvar mutfak dolapları ağır ağır gardolaplar mi taşıtma di sırf hamile yi ya eziyet olsun diye heralde çocuğumu istemedı düşürmek için yaptı şimdi de o çocuk benim ben doğurdum sayılır sen sezaryen le iki dk da ameliyat oldun ne var bunda der

Ya kimseye anlatamiyorum lütfen benim derdim ı paylaşır misiniz daha anlatcagm paylaşmak istediğim o kadar şey varki öyle doldu m ki

Ya kimseye anlatamiyorum lütfen benim derdim ı paylaşır misiniz daha anlatcagm paylaşmak istediğim o kadar şey varki öyle doldu m ki
bence bdv bölümüne yeni bir konu aç.bir derdim var bölümüne gir sağ üstte yeni konu aç butonuna tıkla.buraya hiç msj yazmadım ama bildiğim kadarıyla bu kısım sadece kaynanalarla geçen diyaloglardan ouşuyor.sen baya dertliymişsin.konu açıp rahat rahat anlatırsın.o kaynananı allah ıslah etsin kocanın tutumu da çok önemli,konunu anlatırken kocanın davranışlarından da bahset ona göre yorumlayalım

benimki papağan gibi aynı şeyi belirli aralıkla on kere anlatır. o yetmez gibi diğer günlerde....

Benim kayınvalide ile diyaloğumu anlatayım bali :)
Kv: Patates aldık 10 kilo vereyimmi sizede(Eşim yokken)
Ben: Sağol anne bizde daha dün aldık evde birsürü var bitince isterim(alışveriş yeni yapılmıştır)
Kv: Patates getireyimmi?
Ben: Yeni aldık dedim ya anne var.
5 dk sonra
Kv: Ben patates getireyim
Ben: Evde var ama hadi getir tamam.
evine geçer birkaç dk sonra eli boş gelir Eşimde işten gelir.
Kv: Patates getircektim size ama büsürü varmış ya sizde neden istiyosun ki. (eşimin yanında)
Ben: Benmi istedim Allah Allah sen tutturdun getireyim diye.
Eşim: Biz daha yeni alışveriş yaptık anne getirme bişey hem babamın gözü kalıyo getirme.
Kv: Getircektim işte patates istemezseniz istemeyin sizede bişey beyendiremiyoruz.
Sonuç: 1 ay patates göresim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…