Benimki kız istiyor çünkü onun 3 oğlu var kıza hasretler allahtan öyle bi sorunumuz olmucak bizim kavgalar genellikle benim pazar gunleri gezmem ve onlara para verememiş:)o zaman şanslısınız eşiniz timsah gözyaşlarına kanmayacakbenim kv çocuk mevzundan sonra kudurdu ben çocuk yapmicaktım ya da geç zamanda 1 tane, bunu duyunca cephe aldı kavgalıyız.şimdi hamileyim ona da inş erkek olur diyo eltime normalde yetiştirir çocuk mevzunu ona da çaamıyo çünkü onun çocuk olmuyo.şikayet edicek birilerini arıyo sağa sola hayırlısıyla erkek torunum bi doğaydı diyomuş.kız olursa nolcak diyenlere yok yok ben anlarım erkek diyomuş.cahil kadın.
hayırlısıyla doğsun inşallah der insan.eşim neyse ki böyle bi insan değil nası böyle bi aileden çıkıp bu kadar yükseldi anlamam hiççç :) bişeyime pek karışamıyolar da şimdi eşim duyma diyo ilk torun olcak heves ediolar dedi ama cinsiyeti farketmez ki.Benimki kız istiyor çünkü onun 3 oğlu var kıza hasretler allahtan öyle bi sorunumuz olmucak bizim kavgalar genellikle benim pazar gunleri gezmem ve onlara para verememiş:)
Aynen canım hayirlisiyla kucağına al inşallah bebeginihayırlısıyla doğsun inşallah der insan.eşim neyse ki böyle bi insan değil nası böyle bi aileden çıkıp bu kadar yükseldi anlamam hiççç :) bişeyime pek karışamıyolar da şimdi eşim duyma diyo ilk torun olcak heves ediolar dedi ama cinsiyeti farketmez ki.
Ay kıskanç. Benim kaynana da kıskanç, evime geldi geçen mutfakta kahve hazırlıyorum geldi oturdu masaya, cam kapaklı şeylerin içindeki muffinlere bakıyor raflardaki cips kavanozlarına bakıyor, ay yemeyin böyle şeyler bak şu şu kadar kalori bu bu kadar kalori ay bu insan sağlığına zararlı ay bak göbeğin çıkar zaten çıkmış mı ne azıcık vs derken ..... teyzecim biz biliyoruz ne kaç kalori arada atıştırıyoruz.Merak etme gördüğün gibi bizde göbek kalmıyor yakıyoruz hemen dedim. Neyi ima ettiğimi anladı morarıp ağzında iyi o zaman diye geveledi bir şeyler. Bir gün göbeğimi çıkmış görürsen bebek vardır orada o çıkmıştır dedim ben de. İyice bozuldu, hayırlısı falan bir şeyler dedi tam anlamadım. Konuyu değiştirdimbenim kaynanamla feci sorunlar vardı ki uzun süredir konuşmuyorum da eşimin ailesiyle. ben doğuda görev yapıyorum, eşim de ilk evlendiğimiz sene askere gitti. yalnız kalamadığım için eşimin annesi yanıma geldi(annem çalışıyordu o gelemezdi.) neyse evimizin bütün eşyalarını biz yaptık eşimle aileler hiç yardım etmedi. arkadaşlarım sağolsun son çıkan ünlü bir markanın tencere takımını almışlar ev hediyesi. kaynanam geldi küçümser şekilde ay bu tencereler de ne böyle sende x(zengin koca avcısı görümcem olur kendisi) ablanın döküm tenceresinden al onda yemekleri pişirir bu kötü tencerelere dökersin dedi. ben şok tabi kendilerini bişey sanırlar. Ay sen hala toz deterjan mı kullanıyosun, falan filan daha neler neler...
Eşin de bir tuhafmış yani. Detayları merak ettim. Bdv ye konu aç yorumlayalımKayınValideM ; oğlum anne babasından başka kimseyi sevmez değer vermez diğerleri fasa fiso en değerli biziz karı neymiş biri gider biri gelir ama ben anneyım eşim ise sakin annem Gil in yanında muhatap olma asla benim le konuşma 2 buçuk yıllık evli yım hiç annesi Gil in yanında hosgeldin bile demedim ve düşünün yani biz birlikte yaşıyoruz kayınValidem o kadar oyunlu bir insan ki size parça parça anlatcam eminm ağzınız açık kalır çok değisık yalancı bir insan
sen bu konuyu bdvye açKayınValideM ; oğlum anne babasından başka kimseyi sevmez değer vermez diğerleri fasa fiso en değerli biziz karı neymiş biri gider biri gelir ama ben anneyım eşim ise sakin annem Gil in yanında muhatap olma asla benim le konuşma 2 buçuk yıllık evli yım hiç annesi Gil in yanında hosgeldin bile demedim ve düşünün yani biz birlikte yaşıyoruz kayınValidem o kadar oyunlu bir insan ki size parça parça anlatcam eminm ağzınız açık kalır çok değisık yalancı bir insan
bence bdv bölümüne yeni bir konu aç.bir derdim var bölümüne gir sağ üstte yeni konu aç butonuna tıkla.buraya hiç msj yazmadım ama bildiğim kadarıyla bu kısım sadece kaynanalarla geçen diyaloglardan ouşuyor.sen baya dertliymişsin.konu açıp rahat rahat anlatırsın.o kaynananı allah ıslah etsin kocanın tutumu da çok önemli,konunu anlatırken kocanın davranışlarından da bahset ona göre yorumlayalımYa kimseye anlatamiyorum lütfen benim derdim ı paylaşır misiniz daha anlatcagm paylaşmak istediğim o kadar şey varki öyle doldu m ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?