- 27 Kasım 2014
- 18
- 12
- 8
Zaten hep eski jenerasyon minicik ayaklar hep 35 numara bizim 40 numara giydiğimizi duyan kv'de yoohaaa uuh maşallah pehlivan gibi kız yetiştirmişler diyorBizimde genel halimiz
ohhh sende ne guzel yiyorsun masallah sevmedigin bisey yok
halbuki bitirmek icin zor yuttugum yemekleride var kayinvalidemin ama seve seve goturdgumu sanarak
vallahi sen bu kilolari veremicen
cevap yok bende
gercekten veremezsen diyetisyene git
cevap yine yok
dugune daha var en iyisi bi diyetisyen fil gibi kadinlari zayiflatmis gosteriyodu tv
yine yine cevap yok
vallahi millet kugu gibi gelin oluyor sen bide filancayi gorseydin incecikti hele benn minicikti ellerim camasir yikamaya ugrasirdim
Hey allahim ya sen sabir ihsan et bana :)
Ahahahah cok guldumZaten hep eski jenerasyon minicik ayaklar hep 35 numara bizim 40 numara giydiğimizi duyan kv'de yoohaaa uuh maşallah pehlivan gibi kız yetiştirmişler diyor
Ahahahah cok guldumallah senden razi olsun arkadasim ya su huzunlu halimle kok dislerim gozukecek kadar guldurdun ya beni helal :) evet ya o yuzden ben buyuk nisan alisverisine kv yi goturmeyi dusunmuyorum keza gelinlik alirkende. Annem nisanlinla yap kimseyi karistirma diyor cunku biliyor kv nin huyunu. Simdi tutar ben sana demedim mi diyetisyene gitseydin cuk otururdu o gelinlik diye milletin icinde bu sefer ben parcalama metodlarina girerim hic hos olmaz :)
evlelinnce değişiyor bunlar :) evlenmeden önce yavrum kuzum canım cicim hele bi nikahı yapsınlar bak ne oluyor :)5 yıllık ilişim var bayramdan sonra sözleniyorum Allah nasip ederse, Kayınvalidem ben çok bembeyaz olduğum için bana pamuğum der ve çok iyi anlaşırız en sevdiğim huyu haksızsamda beni hep korur sevgilime alttan al der
Kayıvalide : Pamuğum sen hiçbirşey yapma ben sana herşey alırım sen gel yeter ki
Ben : Teşekkür ederim ama ben yine birşeyler yapmak istiyorum çoğu şeyi aldım.
Kayınvalide : Ben oğlumada herşeyi almıştım hiçbirşeyini eksik bırakmadım.
Ben : Evet belli şımarttın şımarttın şimdi benim tepeme çıkıyor(bak bak cesarete bak)
Kayınvalide : Ay doğru diyon valla(gülüyor) duyuyonmu oğlum kızımın tepesine çıkmak yok?
Sevgilim : Her allah'ım yarabbim ya öldürcek bunlar beni
İnşallah olmaz kıs korkutma beni vazmıgeçsem napsamevlelinnce değişiyor bunlar :) evlenmeden önce yavrum kuzum canım cicim hele bi nikahı yapsınlar bak ne oluyor :)
yok ya vazgeçme.... ama ben şu halime bakıyorum keşke vazgeçseymişim diyorumİnşallah olmaz kıs korkutma beni vazmıgeçsem napsam
Hahah kaynanaların adı boşuna çıkmamışyok ya vazgeçme.... ama ben şu halime bakıyorum keşke vazgeçseymişim diyorum
aynen :))Hahah kaynanaların adı boşuna çıkmamış
-nerdesiniz napıyorsunuz?
-dışardayım alışveriş yapıyoruz.
-cem yanında mı?
-evet yanımda.
-sonra ne yapacaksınız? dolaşacak mısınız? ablana mı gideceksiniz? yoksa biraz dolaşıp sonra mı ablana gideceksiniz? (bu arada yeğenim sünnet oldu, uğrayacağımızı biliyo)
-bakıcaz anne belli olmaz.
bu en son geçen diyalog. neler var nelerrrr.
evlelinnce değişiyor bunlar :) evlenmeden önce yavrum kuzum canım cicim hele bi nikahı yapsınlar bak ne oluyor :)
Evlerden ırakayni benim kaynana ya
vay bee kaynanaya bakSaolsun benimki pek kiskanctir...
ben pilates ekipmanlari almistim evde yapmak icin hemen oda aldi..
kaynim kibristan fincan takimi getirdi bana da onunki gibi cicekli al dedi aldirdi
ben ne renk giysem o da ayni renk giyer
pikem yoktu pike aldim daha yeni benimde ihtiyacim vardi bende alicam dedi
Gunes gozluklerimiz aynidir hasta ruhlu gitti aynisini aldi
Terlik aldim ay benimde almam lazim dedi
ve daha niceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?