Kaynana diyaloglarım

kv: Yarın bizde kalın isterseniz oğlum..
eşim: Anne ne gerek var aynı şehirde yaşıyoruz.
Olsun olsun kalın,özledim.
Annecim yeni evliyiz biz sonra gelir kalırız.
Aman 1 gece kalın ne olur ki?
ısrar etme anne, daha sonra kalırız.
O zaman ben sizde kalayım???? Hem sizin evinizde daha hiç kalmadım ben hiç davet de etmedin anneni ??
Zınk.....

Birdaki sefer sizin eve yerleşeyim der bu kadin ... allah korusun!

İkinci görüşme bayram ziyaretinde;
-Tatlı getirmişsin.
-Evet, bilmem severmisiniz ama.(200 liraya özel gümüş tabakta sunulmuş yaklaşık 2 kilo halis mulis fıstıklı baklava)
Kız bana getireydin ben yerim misss gibi tereyağı kokar onun üstü çıtır çıtır bak canım çekti BEN YERİM. Ben olsam ''Babanın evinde 200 liraya tatlı mı yedin, poh ye'' der ağzıma 2-3 baklava dilimini aynı anda tıkar, karşısında ağzımı şapırdatmak suretiyle bir güzel yerim.

Birdaki sefer sizin eve yerleşeyim der bu kadin ... allah korusun!
yok canım mümkün değil....izin verir miyim hiç? sizde kalayım dedikten sonra eşim onu da püskürttü zaten biz evimize döndük. 2 gün sonra daha evleneli 1 ay olacak, kimseye yatıya izin vermiyoruz şu an.

Kızlar bi akıl verin çok moralim bozuk ağladım saatlerce.çok saçma sapan bi muhabbet geçti bugün kv'yle.
kv: inş bebek erkek olur da aile işlerimizi ona bırakırız.hem ailemiz erkek torun görsün.
ben: ne alaka dedim torunun kız olursa sevmeyecek misin yani?
kv: yok canım yani severiz de. işlerimizi de bırakırdık içimiz rahat ederdi.
ben: öyle bi dünya yok benim çocuğum büyüyünce kendi istediği mesleği seçip çalışıcak sizin işinize bulaştırmicam inadım inat, erkek torunun sefasını sürdürmicem size. bu ne ayrımcılık?
kv: aa çok ayıp ama tabii ki torunum geçicek kız olursa da napalım 2.yi erkek doğurursun.
sinirden bağırdım çocuğumun ne ismine ne hayatına karıştırtmicam sizi torunum var dedirtmeye şahit isticekler diye çarptım kapıyı çıktım salak kadın ne hakla benim çocuğumun kız olup olmamasına burun kıvırır?

Arkadaşım benim kv zamanında aynısını yaptı daha cinsiyet ortada yok bizimki erkeksiz ev olur mu diye tutturdu kendi çocuklarına da ayrımcılık yapıyı bende senin gibi tartıştım

Bizim küçük bi diyaloğumuz:
Eşim işten gelir ve kv börek yapıp bizi çağırmış gittik
Eşim biraz yedi ve ben yemicem dedi
O zaman bizim kv çıldırdı
Ben içine ne koyarsam koyayım ağzına vurmaz yemez eşi bomboş içine hiç bişe koymadan yapsın ballandıra ballandıra yer ( ben hiç bi böreği boş yapmam)
Başka bi konuşma biz çarşıdan geliyoruz çocuğu alıp eve geççez
eşim anne çocuğu ver eve gitcez çok acıktık
Kv oğlum yemek hazır sen gel te burada
Tabiki ben şooook

Ben herzaman kı gibi iş çıkışı kv 'lerın dukkanına uğradım.

B :Selamunalykum anne hayırlı işler napıyonuz.
Kv: İyi napalım hastayım işte aynı sen napıyosun yarın teyzenlere gidiyormussunuz. (Hep hasta zaten ama eglencelı bişey olsun hemen iyileşir)
B: Hee evet anne değişiklik olsun bı pazar da onlara gidelim
Kv: Hmm tmm ( Somurtuk bi şekilde)
B: Hadı anne ben eve gidiyorum. yarın giderken uğrarız .

Eşimde iş çıkışı annesının yanına uğraşmış ve annesı ne dese beğenirsiniz??
Oğlum uzun zamandır size yemeğe gelmiyoruz yarın sıze gelelim mi
Anne Helcin10 söylemedi mi yarın teyzemlere gidiyoruz demiş oda zaten ne zaman benı istediniz ki deyip ağlamaya başlamış

Yuh ya bile bile benimkide arkdaşıma gitceğim gün bütün halılarını topladı bnm terasım var orda geldi yıkadı :)

daha dün yaşanan, sıcak sıcak...
kv: bu kremleri, ıslak mendilleri kullanıyoruz diye amcası kızıyor (bebeğimi kastediyor). (bu muhabbeti 2-3 seferdir daha yaptı, ben kulak arkası ettim, cevap vermedim.)
ben: amaan o kendi çocuğuna kullanmasın, ben kullanıyorum valla.
kv: sağlığa zararlıymış diyor, gizli kullanıyorum.
ben: ben bebekler için özel üretilenden alıyorum, çocuğa çamaşır suyu sürmüyorum ya !
kv: ne var canım bunda, amcası değil mi hakkı yok mu, söyleyecek tabi, o kendi çocuğuna yapmasın demek ne demek.
ben: ben kimsenin işine karışmıyorum kimse de benim işime karışmasın demek, herkesin doğrusu kendine.
kv: ben sana birşey demeye utanıyorum artık.
ben: bunda utanılacak ne var? başka şeyler söylerken hiç utanmıyorsunuz ama !!!

Aynen öyle cnm bi anlatsam neler neleri var bide alt katımda oturuyor gerisini sen düşün
Bizde aynı mahallede oturuyoruz . Biliyorum çok zor 1 yıl onunla aynı evde yaşadım offff hatırlatma sinirlerim kalkıyor

yok canım mümkün değil....izin verir miyim hiç? sizde kalayım dedikten sonra eşim onu da püskürttü zaten biz evimize döndük. 2 gün sonra daha evleneli 1 ay olacak, kimseye yatıya izin vermiyoruz şu an.
ay nasıl izin vermiyorsunuz çok merak ettim var mı ki bir taktiği? Belki biraz bişeyler öğrenirim diye soruyorum

Arkadaşım benim kv zamanında aynısını yaptı daha cinsiyet ortada yok bizimki erkeksiz ev olur mu diye tutturdu kendi çocuklarına da ayrımcılık yapıyı bende senin gibi tartıştım
eşin ne dedi tüm bunlara?benim eşim çok kızdı annesine.gerçi sonunda zaten burcu düşünmüyo 2.çocuğu ne olursa sevicez diye laf çarptı ben başka çocuk istemiyorum diye ama onun üstüne de ben çok kızdım atıştık bira.z senin eşin naptı? bi de oğlun var mı?

nası ağlıyolar ya nası yapabiliyolar ben canım yanınca bile ağlayamam

Bugün eşim ne dese begenirsiniz:)
Aşkm annem artık aglayinca uzulmuyirum çünkü hep ağlıyor dedi alarmı kurulmuş saat gibi :)
o zaman şanslısınız eşiniz timsah gözyaşlarına kanmayacak benim kv çocuk mevzundan sonra kudurdu ben çocuk yapmicaktım ya da geç zamanda 1 tane, bunu duyunca cephe aldı kavgalıyız.şimdi hamileyim ona da inş erkek olur diyo eltime normalde yetiştirir çocuk mevzunu ona da çaamıyo çünkü onun çocuk olmuyo.şikayet edicek birilerini arıyo sağa sola hayırlısıyla erkek torunum bi doğaydı diyomuş.kız olursa nolcak diyenlere yok yok ben anlarım erkek diyomuş.cahil kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…