- 28 Mayıs 2015
- 462
- 298
- 23
- 34
Ay hic sorma. Simdi de evini tadilata sokucak. Benim esyalarim yeni ya onun niye eskivay bee kaynanaya bakşimndi baktımda doğum 6 aydan az kalmış..sakın kaynana..ayy benimde doğurmam lazım deyip kolları sıvamasın
Birdaki sefer sizin eve yerleşeyim der bu kadin ... allah korusun!kv: Yarın bizde kalın isterseniz oğlum..
eşim: Anne ne gerek var aynı şehirde yaşıyoruz.
Olsun olsun kalın,özledim.
Annecim yeni evliyiz biz sonra gelir kalırız.
Aman 1 gece kalın ne olur ki?
ısrar etme anne, daha sonra kalırız.
O zaman ben sizde kalayım???? Hem sizin evinizde daha hiç kalmadım ben hiç davet de etmedin anneni ??
Zınk.....
Kız bana getireydin ben yerim misss gibi tereyağı kokar onun üstü çıtır çıtır bak canım çekti BEN YERİM. Ben olsam ''Babanın evinde 200 liraya tatlı mı yedin, poh ye'' der ağzıma 2-3 baklava dilimini aynı anda tıkar, karşısında ağzımı şapırdatmak suretiyle bir güzel yerim.İkinci görüşme bayram ziyaretinde;
-Tatlı getirmişsin.
-Evet, bilmem severmisiniz ama.(200 liraya özel gümüş tabakta sunulmuş yaklaşık 2 kilo halis mulis fıstıklı baklava)
yok canım mümkün değil....izin verir miyim hiç? sizde kalayım dedikten sonra eşim onu da püskürttü zaten biz evimize döndük. 2 gün sonra daha evleneli 1 ay olacak, kimseye yatıya izin vermiyoruz şu an.Birdaki sefer sizin eve yerleşeyim der bu kadin ... allah korusun!
Arkadaşım benim kv zamanında aynısını yaptı daha cinsiyet ortada yok bizimki erkeksiz ev olur mu diye tutturdu kendi çocuklarına da ayrımcılık yapıyı bende senin gibi tartıştımKızlar bi akıl verin çok moralim bozuk ağladım saatlerce.çok saçma sapan bi muhabbet geçti bugün kv'yle.
kv: inş bebek erkek olur da aile işlerimizi ona bırakırız.hem ailemiz erkek torun görsün.
ben: ne alaka dedim torunun kız olursa sevmeyecek misin yani?
kv: yok canım yani severiz de. işlerimizi de bırakırdık içimiz rahat ederdi.
ben: öyle bi dünya yok benim çocuğum büyüyünce kendi istediği mesleği seçip çalışıcak sizin işinize bulaştırmicam inadım inat, erkek torunun sefasını sürdürmicem size. bu ne ayrımcılık?
kv: aa çok ayıp ama tabii ki torunum geçicek kız olursa da napalım 2.yi erkek doğurursun.
sinirden bağırdım çocuğumun ne ismine ne hayatına karıştırtmicam sizi torunum var dedirtmeye şahit isticekler diye çarptım kapıyı çıktım salak kadın ne hakla benim çocuğumun kız olup olmamasına burun kıvırır?
Yuh ya bile bile benimkide arkdaşıma gitceğim gün bütün halılarını topladı bnm terasım var orda geldi yıkadı :)Ben herzaman kı gibi iş çıkışı kv 'lerın dukkanına uğradım.
B :Selamunalykum anne hayırlı işler napıyonuz.
Kv: İyi napalım hastayım işte aynı sen napıyosun yarın teyzenlere gidiyormussunuz. (Hep hasta zaten ama eglencelı bişey olsun hemen iyileşir)
B: Hee evet anne değişiklik olsun bı pazar da onlara gidelim
Kv: Hmm tmm ( Somurtuk bi şekilde)
B: Hadı anne ben eve gidiyorum. yarın giderken uğrarız .
Eşimde iş çıkışı annesının yanına uğraşmış ve annesı ne dese beğenirsiniz??
Oğlum uzun zamandır size yemeğe gelmiyoruz yarın sıze gelelim mi
Anne Helcin10 söylemedi mi yarın teyzemlere gidiyoruz demiş oda zaten ne zaman benı istediniz ki deyip ağlamaya başlamış
Kocalarımız için sabırrr sabırrr sabırrrrYuh ya bile bile benimkide arkdaşıma gitceğim gün bütün halılarını topladı bnm terasım var orda geldi yıkadı :)
Aynen öyle cnm bi anlatsam neler neleri var bide alt katımda oturuyor gerisini sen düşünKocalarımız için sabırrr sabırrr sabırrrr
Bizde aynı mahallede oturuyoruz . Biliyorum çok zor 1 yıl onunla aynı evde yaşadım offff hatırlatma sinirlerim kalkıyorAynen öyle cnm bi anlatsam neler neleri var bide alt katımda oturuyor gerisini sen düşün
ay nasıl izin vermiyorsunuz çok merak ettim var mı ki bir taktiği? Belki biraz bişeyler öğrenirim diye soruyorumyok canım mümkün değil....izin verir miyim hiç? sizde kalayım dedikten sonra eşim onu da püskürttü zaten biz evimize döndük. 2 gün sonra daha evleneli 1 ay olacak, kimseye yatıya izin vermiyoruz şu an.
eşin ne dedi tüm bunlara?benim eşim çok kızdı annesine.gerçi sonunda zaten burcu düşünmüyo 2.çocuğu ne olursa sevicez diye laf çarptı ben başka çocuk istemiyorum diye ama onun üstüne de ben çok kızdım atıştık bira.z senin eşin naptı? bi de oğlun var mı?Arkadaşım benim kv zamanında aynısını yaptı daha cinsiyet ortada yok bizimki erkeksiz ev olur mu diye tutturdu kendi çocuklarına da ayrımcılık yapıyı bende senin gibi tartıştım
nası ağlıyolar ya nası yapabiliyolar ben canım yanınca bile ağlayamamBen herzaman kı gibi iş çıkışı kv 'lerın dukkanına uğradım.
B :Selamunalykum anne hayırlı işler napıyonuz.
Kv: İyi napalım hastayım işte aynı sen napıyosun yarın teyzenlere gidiyormussunuz. (Hep hasta zaten ama eglencelı bişey olsun hemen iyileşir)
B: Hee evet anne değişiklik olsun bı pazar da onlara gidelim
Kv: Hmm tmm ( Somurtuk bi şekilde)
B: Hadı anne ben eve gidiyorum. yarın giderken uğrarız .
Eşimde iş çıkışı annesının yanına uğraşmış ve annesı ne dese beğenirsiniz??
Oğlum uzun zamandır size yemeğe gelmiyoruz yarın sıze gelelim mi
Anne Helcin10 söylemedi mi yarın teyzemlere gidiyoruz demiş oda zaten ne zaman benı istediniz ki deyip ağlamaya başlamış
Bugün eşim ne dese begenirsiniz:)nası ağlıyolar ya nası yapabiliyolar ben canım yanınca bile ağlayamam
o zaman şanslısınız eşiniz timsah gözyaşlarına kanmayacakBugün eşim ne dese begenirsiniz:)
Aşkm annem artık aglayinca uzulmuyirum çünkü hep ağlıyor dedialarmı kurulmuş saat gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?