Yok ya bence de gizli gizli desin. En iyisini yapıyor. Sonra al başına belayı.
Annemin eltisi de (kendisi annemin oz halasi olur) o kadar anneme ozentiydi ki evi bizim evin cakmasi gibiydi.Annem birsey alsin laf soyler yok bunlar iyi degilmis yok sizde bosa harcayacak para cok galiba. En gec 1 hafta sonra gider o da alir. Annemi iyice sinir etti. Disari cikicam hastayim yaticam bahaneleriyle artik eve almiyor fazla
Bu arada annemler yeni araba alinca da bastan laf soylediler sonra iki adimlik yere bile arabayla birakiver demeler (amcam kullanamiyor) sonra bir yere gidicez amcam on koltuga kuruluyor hemen. Annemin yine tepesi atti tabi. Bir gun markete giderken yengem cikti cama nereye gidiyorsunuz diye. Annem de bi yere degil hadi eyvallah dedi bindi gitti. Yengem tabi soke oldu. Bir kac kere daha yapinca kesildi ayaklari sukur.
annen eli öpülecek kadın yaabenimkide yakında beni o haddeye getiricek zaten
ben işten çıktım bu arada yaa biliyonmu mahvoldum offf başladı sıkıntılı günler yine
25 seneden sonra ogrensin bir zahmet. Neler cektirmis anneme de bu kadar olabilmis ancak. Bastan neden boyle degildim diye kiziyor simdi kendine. Sen niye ciktin isten?
Valla bende sırf arada küskünlük olmasın kalp kırmayalım diye tuttuğum yere kadar tutucam kendimi ama heran ne olucağı belli olmaz
Sorma canım yaa. zaten benim patron malın önde gideniydi hepten öyle olduğunu kanıtladı.
en komiğime giden cümleside ne oldu biliyomusun? meğer sen para için çalışıyomuşsun dedi
bende ne için çalışıcaktım başka gerizekalı babamın oğlumusun dedim
Ahhha harbi malmis. Cidden baska ne icin calisilir ki? Dangoz yaa... Biraz dinlenirsin ne guzel. Benim de cikasim var. Hele ramazanda evde olmak icin can atiyorum.
Uzun zamandır uğramamıştım bu topiğe.
Bugün kayınvalide ile telefonda geçen diyalogu aktarmak istiyorum.
Ramazan ayı icinde taşındık şükür kendi evimize geçtik. (Rabbim herkese nasip etsin)
Diyalogu aktarıyorum.
kv: Alo Emiyra naptın bende çok bunaldım evde otur otur kimse yok arayım dedim.
Ben: iyi etmişsiniz. Üzülmeyin sadece orada değil burda da öyle okullar açıldı herkes kendi telaşında tabi normal.
Kv: yok yok sizin evden kaynaklı öyle. almışınız bir ev odalar binalara bakıyor. Neyse kızıma da bir ev alınsın yardım edeceksiniz. sonra bakarsınız denk gelirse satar daha ferah ev alırsınız.
Ben: ben evimizi seviyorum alıştım sıkıntı yok
kv: değiştirirsiniz değiştirirsiniz
ben: hayır ben bu evi seviyorum satılmasına da rızam yok
kv: o ev odaları binalara bakıyor ben sevmedim geldim hep daraldım
ben: napalım bu kadarına gucumuz yetti
kv: yok yok değiştirirsiniz evi ben sevemedim ısınamadım
ben: sizin değil benim ısınmam önemli olan ben evimi cok seviyorum
kv: tabi tabi simdi degil bikac seneye önce kızıma ev alında sonra bakarsınız
ben: cocuk durmuyor konusuruz hoscakalın
kv: konusuruz halledersiniz
Hasbinallah ya rabbim canımdan bezdirdi bu kadın artık
onun kızına evi niye siz alıyosunuzUzun zamandır uğramamıştım bu topiğe.
Bugün kayınvalide ile telefonda geçen diyalogu aktarmak istiyorum.
Ramazan ayı icinde taşındık şükür kendi evimize geçtik. (Rabbim herkese nasip etsin)
Diyalogu aktarıyorum.
kv: Alo Emiyra naptın bende çok bunaldım evde otur otur kimse yok arayım dedim.
Ben: iyi etmişsiniz. Üzülmeyin sadece orada değil burda da öyle okullar açıldı herkes kendi telaşında tabi normal.
Kv: yok yok sizin evden kaynaklı öyle. almışınız bir ev odalar binalara bakıyor. Neyse kızıma da bir ev alınsın yardım edeceksiniz. sonra bakarsınız denk gelirse satar daha ferah ev alırsınız.
Ben: ben evimizi seviyorum alıştım sıkıntı yok
kv: değiştirirsiniz değiştirirsiniz
ben: hayır ben bu evi seviyorum satılmasına da rızam yok
kv: o ev odaları binalara bakıyor ben sevmedim geldim hep daraldım
ben: napalım bu kadarına gucumuz yetti
kv: yok yok değiştirirsiniz evi ben sevemedim ısınamadım
ben: sizin değil benim ısınmam önemli olan ben evimi cok seviyorum
kv: tabi tabi simdi degil bikac seneye önce kızıma ev alında sonra bakarsınız
ben: cocuk durmuyor konusuruz hoscakalın
kv: konusuruz halledersiniz
Hasbinallah ya rabbim canımdan bezdirdi bu kadın artık
Senin icin daralip ve burada duramaman isime geliyor kaynanacigim. Bu yuzden evi ayri bir seviyorum
Ayrica kizina neden ev aliyormussunuz onu anlamadim.
Kızı eşinden boşanmış ama çalışıyor magdur filan da değil.
Bizim kayınvalide böyledir. Biz herkese yardım etmek zorundayız canım :)
Ayrıca eve gelememe konusunda çok haklısın rahat ettim yaaa
:)) koptummmmbende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
heralde söylemesen içine dert olurdu iyi yapmişşın adama bak yaa adamım diye gezsin ortalardaaa ..hahhaaaa valla coook guldum yaaaaa...
bide benden secme....
zaten zar zor kendi basimiza dugunuumuzu herseyimizi yaptik....
evlendik 6 ay sonra ev aldik...
evimize tasindik ama kimseye demedik ev aldik falan...
sonra herkes ogrendi ev aldigimizi ama bu arada kimseden tik yok....
hani hatirli olsun falan bi ev hediyesi alalim falan ihtiyaciniz ne diyen yok...
zaten biliyoz ole olcani....
demedik kimseye bisey halada evi oduyoz....
kayinvalide duydu ev aldigimizi....
aynen sole...
k.v.;iki kisi calisiyonuz...bi araba alamadiniz gitti...
ben;honggg...
ama bu arada ev aldiniz 6 ayda brav dien yok....
kayinpederim esimin kardesine kiz gormeye gidiyoz...
salak anatiyo iste geline yani ben 1o tane bilezik taktik...
kendi evleri var isleri gucleri....
sanki dana bilezikleri o takti evi o aldi...
valla zor tuttum kendimi...
ama eve gelince payladim...onu...
almadigin seylerle milleti yaniltiyosun...bide boburleniyosun ben yaptim gibilerinden diye....ohhhhhh ay rahatladim beyaaa..
kıskançlığında bu kadarı :)Ben ingilizce öğretmeniyim.. atamam olmadı henüz.. kayınvalidemin arkadaşı dershane açmış ingilizce öğretmeni ariyor.. neyse cuma akşamı kayınvalideme gittim akşam yemeğine..
kv : Burcu ayse teyzen ing. hocası arıyor. Bana sordu Burcu ingilizce konuşaBiliyor mu diye, yok konuşamıyor dedim Ben de..
Ben :
sözlüm : anne Bu kız Bu dilin öğretmeni, ne demek konuşamaz, ana dili gibi konuşur hem de..
kv : ne Bilim oğlum yanımda hiç konuştuğunu görmedim
sözlüm : anne senin yanında neden ingilizce konuşsun ki, Bu kız yüksek onur Belgeleriyle Bitirdi Bölümünü, derece yaptı, atanamadiğina ne Bakıyorsun, kpss de ingilizce sorsalar Bu kız Birinci olur, sen niye kafana göre yargıya vardın ki konuşamıyor diye valla çok ayıp..
kv : ay ne Bilim oğlum.. ciddi ciddi konuşuyosun demek ha Burcu ?
Ben : tabi konuşurum.. yıllarımı vermişim.. gülüyorum aynı zamanda..
sözlüm : anne cidden kusura Bakma ama saçmalamışsın.. Burcu iyiniyetini Biliyor allahtan.. Başkası olsa çok Bozulurdu.. senin Bu yaptiğin resmen hakaret Bence..
kv : ay kızım kızdın mı Bana ? arayım ayse teyzenı konusuyomus diyim, olur mu ??
Ben : yok teyzecim kızmadım nerden Bileceksiniz, gerek yok Ben çalişmayi düşünmüyorum kpss ye hazırlanacam zaten..
neyse konu kapanıyor.. ayşe teyze ertesi gün kahve içmeye geliyor
ayse teyze : Burcucuğum sen ing konusamıyo musun ??
Ben: cevap vermeme müsde edilmiyor k.valide atılıyor..
kv : yoook konuşamıyormuş, Ben de şaşirdim, kpss idi falan unutmuş kız ingilizceyi..
Ben : :44:
.. yani ne denir ki ha dostlar =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?