Kaynana diyaloglarım

sen neden gideceğin evlerin hediyelerini kaynanandan alıyon züccaciyeci mi bu kadın

çok ilginçmiş eski demişsin ayrıldınız mı kayınvalide yüzünden

ay çok canım çekti bende çekiştireyim azcık kv mi..
ilk evlendiğimiz sene borçlardan dolayı balayına gidemedik yıl dönümünde ayarladık kendimizi hem tatil olur hende balayı gibi olur dedik. bi akşam oturuyoruz kv lerde

kv: tatile gidemediniz siz abimlerin ayvalıkta yazlıkları var boş duruyor oraya gidin değişiklik olur.
eşim ve ben: olur otele vereceğimiz parayı gezerken harcarız yeriz içeriz.
kv: gitceksiniz dimi
eşim : evet
kv: tamam o zaman bende gelirim gezmiş olurum
eşim ve ben:

velasıl geldide :) hatta kp de gelcekmişte işyerinden izin alamamış.

bitane daha...
yine 1 yıllık evliyiz yeni düğünü olan bir akrabanın resimlerine bakıyoruz resimdeki herkezin surat 5 karış.

ben: niye bu insanlar hiç gülümsememiş resimlerde
kv: gelini istemiyorlarda ondan
ben : hımm ayy yazık kıza
kv: hangi anne gelinini isteyerek alıyorki..
ben:

8 yıl oldu eski formundan düştü ama arada yine yapar..seviyorum bu kadını yaa

bunu bizde yaşıyoruz sürekli her gittiğimizde kapıdan girip üzerimizi soyunana kadar aynı konu. ben alıştım artık.. yüzsüzlüğe vuruyorum sen özle diye mahsus gelmiyoruz diyorum

sen neden gideceğin evlerin hediyelerini kaynanandan alıyon züccaciyeci mi bu kadın
hep bayrama denk gelıyo gıdecegımız yerler dukkanlarda acık olmayınca ondan ıstıyorum

hakıkaten ya ben nıye kadından ıstıyorum kı manyak mıyım

zamanında acaba evde goturulecek kaplar var ıstersen götur mu dedı hıc hatrlamıyorum ya

Beni istemeye geldiler, kaynanayi ilk görüşüm. Kahveler yapildi, damadinki tuzlu tabi. Kaynananin dedigi laf
"Sen bi evlen gel de bizim memlekete bak ben sana daha tuzlusunu içirecem o kahvenin"

1 yil önce evlendim 6,7 aydir da görüşmüyorum

Benim kayınvalidem çok şirindir..

Kv : Oğlum tavuk yemez ..
Ben : Anne ben yaparım isterse yesin isterse yemesin.. Yemesse başka bir yemek daha yaparım...
Kv : Yesin tabi vitamin ama yemez bak gör.. dene bakalım sonra bana söylersin.
O akşam tavuğu yaparım ve eşim yer
Ben : Anne tavuk yaptım akşam yedi..
Kv: Sen kırılma diye yemiştir yoksa yemez..

Hahah senin ki çok açık sözlüymüş canım.

Bacim cok guldum ya
Sen yazsana biraz daha severek takip ederim :)

isteğin üzerine bitane daha anlatıyım..

hafta içi geç saatlere kadar çalışıyorum o yüzden bir yere gidemiyoruz, kv lere 2 haftada bir gideriz oysaki o her hafta gidelim ister. ve cumadan arar eşimi annen var senin burda niye gelmiyorsun diye. neyse
bir gün bize geldiler tam çıkar ayak

kv: siz gelmeyin ben gelirim bu yaşlı halimle
ben : e anne geliyoruz ya
kv: nerde geliyosunuz. ben aramasam gelmezsiniz siz
ben: ama benimde ailem var bir hafta size bir hafta benim annemlere gidiyoruz.
kv: sus konuşma der gibi bir bakış atar.
ben: hem anne çalışıyorum h. içi hiç bir iş yapamıyorum arada temizlikte yapmam lazım e eş dost var düğünler oluyo falan yetişemiyorum heryere.
kv: biliyorum ben seni.. cumartesi yapıyorsun temizliğini
ben: içimden bağırasım gelir o an

merdivende 2 adım indikten sonra
kv: gelinin biri bizden çıkmaz diğeri ayda bir gelir.
ben: anne gelenede söyleniyosun gelmeyenede napcaz bilemedim
kv:
kv: anneyim ben gelceniz tabi
dedi ve gitti. öylece kaldım kapıda

yine bir akşam oturmaya gittik. çay servisini yaptım eşim ben istemiyorum dedi herkezin çayını verdim oturdum yerime.
2 dk sonra

kv: al oğlum sen iç benim çayımı
eşim: yok anne içseydin sen
kv: al al içersin sen. asdes bana yenisini getirir
kv: ber sormasam karının sana çay vereceği yok
ben: anne sordum içmiycem dedi
kv: içer o
eşim aldı annesinden çayı içmeye başladı
ben:
ben: isteseydi verirdim. doldurduğum bardağı geri döktüm
kv: içer o içer.
eşim: yok anne istemiyorum ben çay ama sen illa getirdin diye aldım asdes bana sormuştu zaten. ben istemedim
kv:
ben: kv nin o surat ifadesinden sonra

Kk nin favori topiği seçimi oluyormu. Oluyorsa bir numara belli :) 136 sayfayı sıkılmadan tek tek okudum. Harikasınız

Reactions: gsx
Bir tanede benden kV ile eltimlerdeyiz. Mutfakta ettim ben eşim kV. KP ikinci evliliğini yapmıştır o sıra yeni.

KV= O yaşta bekar kız mı olurmuş kim bilir ne haltlar yemiştir vs. Diye bisürü laf eder kimse yorum yapmaz. (KV çok önceden ikinci evliliğini yapmış ikinci eşi ile hep övünür hem bekar aldım hem genç diye. Tabi kp de bekar biri ile evlenince kendine sindiremeyip kadında açık arar)

Konuşur konuşur ...

Kv=aman neyse kızlar kimsenin dedikodusunu yapmayın çok günah hepinizin çoluğu çocuğu var allah başınıza verir.

Biz eltimle hayret içinde birbirimize bakıp güleriz.

KV dem de inanılmaz şu tv de çıkan abuk sabuk satışları izleme merakı var. Bisürü şey aldı. Toparlamış sütyen. Sonra tv den alacak ken mağazada bulmuş şu yürürken zayıflatan ayakkabılardan tabi zannediyor ki ayakkabılar pormanto da durarak zayıflatır 2 dk yürüme mesafeli yerlere giyiyor oh giydim ayakkabısı kilo vercem sanıyor.

Neyse bigün kV lerdeyiz yine tv de bir satış. Mutfaktan geldim yazıyor 4 kilo bal alana tek taş hediye. Bende allah biliyor hiç onun o tutkusu o güne kadar kazınmamış belleğime.

Ben=ya varmı buna inanıpta arayan g.zekalılar.

Eşim bastı kahkahayı ama kV de de tık yok.

Eşim=Sen kv ne ne demek istiyorsun.

Ben=anlamadım ya ne gülüyon.

Eşim=sen içeri girmeden annem istesek aslında bak kilosu şukadar ucuz tektaşta veriyorlarmış diyordu.

Ben=nebilim canım ne konuştunuz

Kv=

eniştem kurban kesti babası da rahatsz oldugu ıcın dograyamadı.
eşim gidip yardım edecek doğramaya.
tabı ben gt dedım
eşim: anne ben gıdıyorum
kv. nereye?
eşim: harun kurban kestı ya etler doğranacak (bayramın ıkıinci gün bunu soyledıgı gun)
kv: harun ne iş görüyormuş iki gündür???
EŞİM:doğrayamamış cocuk işte ne var!
kv: sessızce gıder...
bunları soylerken ben tam onunde oturuyorum tabı
hasbunallah dedım sonrada konusmaya calısıo

düğünden 2 gün öncesinde resmi nikahımız oldu. düğünde pazar günü akşam olcak.
kv: ben hocayı ayarlıycam yarın düğünden sonra gelcek imam nikahı için
ben: yok anne kına günü oğlende kıyarız.
kv: akşam gelirdi hoca
ben: gece gece yatağından kaldırmayalım adamı şimdi. sabah namaza kalkcak bide gece yarısı bizemi gelsin
kv: eh siz bilirsiniz.
biz ertesi gün öğlen kıydık imam nikahını.
neyse düğün oldu aile fotoğrafı falan derken 1,30 gibi evimize geldik. kv. kp. eltim kaynım. eltimin kızı falan baya sülale boyu yani.
gelin odasında eltim takıları çıkartırken lafı oldu ben adetliydim dedi aa bende dedim öyle konu kapandı neyse

kv: ne güzel hoca gelcekti
bizde ses yok
kv: napalım biz gidelim o zaman
elti. ay bende düğünümde hastaydım bak asdeste hastaymış ne şans.
kimsede çıt yok. ben yerin dibine girdim tabi.
o iş olmayacak ya girelim oturalım diye düşündü heralde
ben:hadi size iyi geceler dedim kapadım kapıyı öylece kapıda kaldılar

düğünün sabahı 12 gibi eşimin telefonu çalıyor

kv: napıyonuz oğlum
eşim: hiç anne kahvaltı ediyoruz
kv: senin kot pantolonun kalmış burda
eşim: olsun anne acelesi yok bi ara gelince alırım
kv: yok yok ben getireyim giyersin
eşim: gerek yok anne var başka
kv: tamam biz .... (bekar kaynım) la geliyoruz hadi görüşürüz. ---10 dk sonra geldiler---
ben ve eşim

ben oğlumla konuşuyorum sana demiyorum puhahahahaha öldüm gülmekten canım kaynanan süpermiş

kayınvalidem eşimi aramış haftaya gelin bi akşam kokoreç yapıcam beraber yeriz diye..buna istinaden dünde eşim aradı anne akşama gelelim sen hazırla kokoreçi diye..neyse eve bir girdim bir kokuyor anlatamam çok aç olmama rağmen tıkandım resmen kokudan..benim surat değişti tabi:)) sonra neyse oturduk allahtan salata falan vardı masada ayıp olmasın diye aldım azıcık ekmeğin arasına koydum yedim sonra dayanamadım dolaptan peyniri çıkarttım..yedik kalktık neyse sofrayı mutfağı o kokuya rağmen camları full açarak toparladım. çayı içtik.. o orada yine koku muhabbeti oldu. dedim anne gerçekten kötü kokuyor..sinecek eşyaya perdeye falan. neyse eşimde hakikaten kötü kokuyor falan dedi. aman yemezseniz yemeyin o kadar temizledim kolumun ağrısına rağmen gidin dışarda yiyin pis pis diye söylendi. bende dedim ki anne emeğine eline koluna sağlık ama yorma kendini allah razı olsun dedim.. gelicem sizin evinizde pişiricem dedi gülerek eşimde güldü bende güldüm dedim ben onu eve sokmam valla kusura bakma..
KV: size mi sorcam ohhh pişirip yicem bi güzel dedi
Ben: tabi bana sorcan ben yaşıyorum o evde sokmam dedim
KV: salonun ortasına piknik tüpünde yapıcam hemde dedi
Ben: Yap annecim bana da bahane olur eşyaları yenilerim birde güzel badana boya ohh mis gibi olur ev dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…