sen neden gideceğin evlerin hediyelerini kaynanandan alıyon züccaciyeci mi bu kadınarkadasımın evıne gormeye gıdecegm
ben: anne evde goturulecek bır sey var mı kullanmadgın?
kaynanam: olmaz mı kızım ( çıkarmaya basladı)
bı tane de fıncan takımı var
ben : olur tamam götururum
benım nısanlı ıken anneler gununde aldgım fıncan takımı o da
ben mutfaga gttım geldım gorumcem kızms sanrım kızın hedıyesını nıe verıosun dıe.
geldım fıncan takımının adı gecmıo.
dün olan olay
anne arkadasın evıne gıdecegm götürülecek bir şey var mı?
kkaynanam: borcam olur mu?
ben: yok olmaz fıncan takımı falan olursa daha ıyı olur gecen elı bos gttım ayıp oldu( bilerek sordum yıne benım aldıgımı bana satacak mı dıye)
kaynanam: kızım kusura bakmazsan senın aldıgın fıncan takımı var versem. ama dur bı fıncan takımı daha vardı evde o da olur
ben: olur kullanmıyosan alrım
eve geldık dıger fıncan takımına bakmadan benım aldıgımı verdı bana.
art niyet aramalı mıyım bılemıyorum. kullanmıyo vıtrınde duruyodu. evde kullanmadgı ısıne yaramayan seylerı bekletmeyı sevmez ama ne nıyetle yaptı bılemedım karar veremedım daha
çok ilginçmiş eski demişsin ayrıldınız mı kayınvalide yüzündenBen de eski kayınvalideciğimle geçen Bi kaç konuşmamı anlatayım Bari..
Kv: kızım yaşar Banyoya girecek git de ona iç çamaşırı hazırla, yatağin üstüne koy.
B: Anne, kendi alır kolyardı , neyse Ben koyayim Bari (Bu arada nişanlıyız ve haliyle çekiniyorum.)
Kv: kızım yaşar Banyoya girmiş, istersen git Bi Bak..
B: Hönk ! nası yani ?
Kv: Bi ihtiyacı var mıymış sor kızım işte..
B: oldu olacak girip iki kese yapim anne ? kendi kendine yıkanmayı da Biliyordur heralde...
neyse yaşar olaylı Bi şekilde Banyosunu yapmıştır, kendi kendine de giyineBilmiştir ne Büyük Başarı =))))
2 dk sonra
Kv: kızım yaşar tıraş oluyor, git de yanında dur Belki Bişeye ihtiyacı vardir..
B: Haklısın anne, tek Başına Beceremez gidiim di mi
Kv: Bak ayşe yengen ahmet abin tıraş olurken dibinden ayrılmaz, sen de ayrılma.. o nerdeyse orda ol.. her daim sana ihtiyaç duyar..
Bi kaç saat geçer
kv: kızım yaşar acıkmış mıdır ?
B: Bilmem, Biz dişarda yemiştik sanmam acıkmamiştir
kv: acıkmıştır o çabuk acıkır, git de patates kızart..
B: olur ama Bi soralım, yaşaaaar acıktın mı ?
y: hayır canım ne yaptın siğir miyim Ben ?
kv: acıkmıstır acıkmıstır, sen git soy patatesleri.
y: ya yok şimdi ac deilim yiyemem anne, .... uzaaar gider, kadın ikna eder Bi şekilde psikolojik olarak acıkmıstır yaşar.. Ben de yaşarın cariyesi olarak kızartmayı yapmış, ellerimle yaşara yedirmiş, ağzını yüzünü elini silmiş sofrayı kaldırmıs ve ezik ezik köşeme çekilmişimdir.. işte 3 senelik nişanlılık hayatımdan Bi kesit
kv dem sık gitmiyoruz diye kızar biakşam gittik ve geçen dialog :
kv: gelme tabii çocuğum annenmi var senin arayıp sormayın hiç merak etme hastamı diye
eşim hiç sesini çıkarmıyor bu arada
kv: gelmiyorsan ara bari bişeyin varmı diye sor evlendiniz gittiniz unuttunuz yok sizin anneniz
diyince bende dayanamadım aman anne olur öyle şey hiç ve gelen cevap
kv : ben oğlumla konuşuyorum sana demiyorum
ve dumur olmuş bir gelin
hep bayrama denk gelıyo gıdecegımız yerler dukkanlarda acık olmayınca ondan ıstıyorumsen neden gideceğin evlerin hediyelerini kaynanandan alıyon züccaciyeci mi bu kadın
Beni istemeye geldiler, kaynanayi ilk görüşüm. Kahveler yapildi, damadinki tuzlu tabi. Kaynananin dedigi laf
"Sen bi evlen gel de bizim memlekete bak ben sana daha tuzlusunu içirecem o kahvenin"
1 yil önce evlendim 6,7 aydir da görüşmüyorum
Hahah senin ki çok açık sözlüymüş canım.
Bacim cok guldum yaay çok canım çekti bende çekiştireyim azcık kv mi..
ilk evlendiğimiz sene borçlardan dolayı balayına gidemedik yıl dönümünde ayarladık kendimizi hem tatil olur hende balayı gibi olur dedik. bi akşam oturuyoruz kv lerde
kv: tatile gidemediniz siz abimlerin ayvalıkta yazlıkları var boş duruyor oraya gidin değişiklik olur.
eşim ve ben: olur otele vereceğimiz parayı gezerken harcarız yeriz içeriz.
kv: gitceksiniz dimi
eşim : evet
kv: tamam o zaman bende gelirim gezmiş olurum
eşim ve ben:
velasıl geldide :) hatta kp de gelcekmişte işyerinden izin alamamış.
bitane daha...
yine 1 yıllık evliyiz yeni düğünü olan bir akrabanın resimlerine bakıyoruz resimdeki herkezin surat 5 karış.
ben: niye bu insanlar hiç gülümsememiş resimlerde
kv: gelini istemiyorlarda ondan
ben : hımmayy yazık kıza
kv: hangi anne gelinini isteyerek alıyorki..
ben:
8 yıl oldu eski formundan düştü ama arada yine yapar..seviyorum bu kadını yaa
ay çok canım çekti bende çekiştireyim azcık kv mi..
ilk evlendiğimiz sene borçlardan dolayı balayına gidemedik yıl dönümünde ayarladık kendimizi hem tatil olur hende balayı gibi olur dedik. bi akşam oturuyoruz kv lerde
kv: tatile gidemediniz siz abimlerin ayvalıkta yazlıkları var boş duruyor oraya gidin değişiklik olur.
eşim ve ben: olur otele vereceğimiz parayı gezerken harcarız yeriz içeriz.
kv: gitceksiniz dimi
eşim : evet
kv: tamam o zaman bende gelirim gezmiş olurum
eşim ve ben:
velasıl geldide :) hatta kp de gelcekmişte işyerinden izin alamamış.
bitane daha...
yine 1 yıllık evliyiz yeni düğünü olan bir akrabanın resimlerine bakıyoruz resimdeki herkezin surat 5 karış.
ben: niye bu insanlar hiç gülümsememiş resimlerde
kv: gelini istemiyorlarda ondan
ben : hımmayy yazık kıza
kv: hangi anne gelinini isteyerek alıyorki..
ben:
8 yıl oldu eski formundan düştü ama arada yine yapar..seviyorum bu kadını yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?