Kaynana diyaloglarım

tabi yaa insan sinirlenmezmi aslında kardeşin alıcak eline telefonunu başlıycak bunun ses kaydını yapmaya
hadi bakalım o zaman nasıl kıvırıyo
bende aynı olayı komşum için yapmıştım. sürekli benim evimi gözetliyodu gerizekalı. bende bigün aldım elime telefonu videoya çektim. ondan sonra bi daha yalanlayamadı. hani bakmıyodun lan dedim elimde kayıt var teeheeyyyy deyince morardı kaldı

Annemin eltisi de (kendisi annemin oz halasi olur) o kadar anneme ozentiydi ki evi bizim evin cakmasi gibiydi. Annem birsey alsin laf soyler yok bunlar iyi degilmis yok sizde bosa harcayacak para cok galiba. En gec 1 hafta sonra gider o da alir. Annemi iyice sinir etti. Disari cikicam hastayim yaticam bahaneleriyle artik eve almiyor fazla

Bu arada annemler yeni araba alinca da bastan laf soylediler sonra iki adimlik yere bile arabayla birakiver demeler (amcam kullanamiyor) sonra bir yere gidicez amcam on koltuga kuruluyor hemen. Annemin yine tepesi atti tabi. Bir gun markete giderken yengem cikti cama nereye gidiyorsunuz diye. Annem de bi yere degil hadi eyvallah dedi bindi gitti. Yengem tabi soke oldu. Bir kac kere daha yapinca kesildi ayaklari sukur.

Ay buna cok güldüm... Aynı annem o da böyle bundan da yeyin bundan yeyin....:)

of bu konuya bayıldımmmmm :)
ben de anlatmak istiyorum bi tanee
tek tek okuyorum tüm sayfaları

benim kv cok iyi niyetli görünür ama söyleyeceğini söyler yapcagını yapar

nişanlıyken gittik annesine
nişanlım annesi kuzeni ve ben varız
nişanlım:"Anne nar ayıklasana yiyelim"
kv:" nar mı var ki evde,pazar param yok pazara cıkamadım ki"
nişanlıma para vermiyorsun demeye getirdi:))
içeride nişanlım para falan verdi
sonra tam cıkarken
nişanlım dolaptan su icecekti
bi actı dolabı bir sürü nar var
dedi anne hani yoktu
kv: var da ayıklayacak anne yok hahahahahahahhahahaha dedi
bi de böyle pot kırınca cıglık cıglıga güler bozuntuya vermemek için

Ayy ne tuhaf insan yok yani oğlum bana para lazım ver dese nişanlın vermiyecek mi ?
Bu anneler kv olunca deişiyor mu acaba bende öyle olurmuyım ki amanın inşş olmam:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay evlerden ırak böyle kayınvalide. maşallah şeytana pabuçunu ters giydirir

Benim k.v k.p de durumları gayet iyi olduğu halde (emeklilik kira geliri var arabası kac dönüm bahçesi var) kendilerine oğullarının bakmasını bekliyorlar. Eşim bazı durumlarda para yolluyor ama sürekli yollamadığı için eşimi pinti olarak adlandırıyorlar. Hatta bi evimiz var onu da k.v kendi istiyor. Arada bir de bana ev yap falan diyor. Bu aileler çok tuhaf gerçekten.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Merhaba canım durumuna çok üzüldüm. Son durum nedir? Aslında sizin tek sorun yakın olmak. Uzaklaşamaz mısınız?

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

çok iyiymiş kadın işi çözmüş

129 sayfayı soluksuz okudum 2 günümü aldı.....

ben de tüp bebek tedavisi gördüm ve göreceğim yeniden. ilk tedavimizi kv ye söylemedim ama 2 görümcem biliyo (muhtemelen kv de biliyodur ama biz söylemedik, tansiyon hastası yalnız da yaşıyo, üzülmesin yazık diyerekten). neyse sonra ben 2. tedaviye başlamışken tedaviyi yarı da kesip ameliyat olmam gerekti, kendi ailem köyde yaşadığından ve köyde iş güç bitmediğinden sürekli yanımda kalamayacak ablam (annemi araba tutuyo ve bu yüzden de mesafe kısa da olsa gelemiyor, ablam bekar o geldi hastanede yanımda kaldı sonra da 2 gün evde yanımda kaldı). sonrasında da kv geldi 1 hafta o kaldı yanımda....

bu arada kv ile oldukça iyidir aramız Allah razı olsun kendisinden, ben de kv konusunda şanalılardanım evlerimiz çok uzak değil. ve biz daha doğrusu ben ameliyat öncesi durumumuzu açıkladım kendisine... eşim annesinin kalacağı hafta gececi çalışıyor, gündüz de kv kendi evine geçiyor bikaç saat sonra geri geliyor. bana da gayet iyi davranıyor, her zaman öyledir sağolsun... 1 gün 2 gün 3 gün geçti gitti... yine bi gün kv kendi evine gitti. o ara eşimin teli çaldı, gececi olduğundan gündüzleri evde uyuyo ben de bi rahatsızlığım olursa seslenebileceğim biri var diye güvende hissediyorum kendimi... uyandı. konuştu sonra kalktı acıkmış. ben de kahvaltılıkları çıkardım yavaş yavaş da olsa yemeği yedik....

ben : yatacak mısın?
eşim : uykum açıldı yaaa bilmiyorum, noldu ki?
hazır sen uyanıkken ben bi duş alsam malum çok rahat hareket edemiyorum ya, kayarım düşerim bi şey olur, sen ayaktayke giriyim ben duşa en azından seslensem duyarsın...
eşim : oluuurrrr....

ve ben duşa girerim. ben çıkınca da eşim ben de duş alıyım der ve o girer.. ben bornozlayım ve giyinmem çok çok uzun zaman alıyor çünkü eğilemiyorum ve enteresan hallerde çamaşırımı giymeye çabalıyorum... derken kapı çalar kv nin geldiğini tahmin ediyorum ama yapcak bi şey yok üzerimde bornozla kapıyı açıyorum g.. uyanmıştı da ben de hazır uyanıkken duş alıyım dedim diye de açıklıyorum bi güzel saf saf tam bu sırada kocam duştan çıkıyo, anne hoşgeldin diyip yatak odasına ışınlanıyo

oturuyoruz güzel güzel, sonra eşimin mesai saati geliyo ve işe gidiyo yemekten sonra....

kv : nasılsın ağrın sızın var mı?
ben : oldukça iyiyim eğilip kalkmak veya oturmak yatmak sorun, canım yanıyo ama geçecek
kv: ben gelmesem mi artık???
ben : hayırdır anne noldu ki???
kv : iyileşmişsin sen bayaaa...

ben hakkatten saf hiç bi şey anlamadım.... ertesi sabah eşim işten geldi kahvaltı ettiğimiz gibi yattı eşim, kv akşam yemeklerini de hazırlayıp hemen evine gitti ve akşam olana kadar gelmedi.... o sırada bana dank etti

ben : kocam bi şey diycem...
eşim : ağrın mı var?
ben: yok hayatım... annen bugün erkenden gitti ve gelmedi ya uzun zaman...
eşim: eee
ben: sanırım şey zannetti...
eşim : ne?
ben : hani dün geldi ben bornozla kapıyı açtım ve sonra da sen bornozla duştan çıktın ya, şey zannetti işte
eşim : yok canım, ne alakası var...

birazdan kv yatak odasındaki bize seslenir yemek yeriz eşim gider.... aramızdaki diyalog...

ben : anne sen neden eve gitmek istiyosun artık...
kv : kızım biliyosun ben kendi kızlarımda da kalmam evime dönerim hep, evimden ayrı olmuyo işte...
ben : anne sen bizi dün sanki biraz yanlış anladın....
kv : olabilir kızım karı kocasınız sonuçta
ben : anne ben canımın derdindeyim, doğrudur olabilir de ama olmadı yani şuan zaten doktor da önermiyo bi müddet izinliyim hizmet dışıyım
kv : iyileştin sen iyileştin, hem bak tek başına da almışsın duşunu, ben gidiyim artık
ben : sen nasıl istersennn....

çok utandım çoookkkk

Son düzenleme:

Çok anlayışlı bir kadınmış maşallah Allah bütün genç kızlarımıza böyle kvler nasip etsin size de geçmiş olsun,Rabbim bir an önce şifa verip birde üstüne bebiş versin inşallah

aynı durum ;

'' evlenince yemediklerini de yer oldu oğlan !! ''

Çok anlayışlı bir kadınmış maşallah Allah bütün genç kızlarımıza böyle kvler nasip etsin size de geçmiş olsun,Rabbim bir an önce şifa verip birde üstüne bebiş versin inşallah
amin canım inşallah

kv hakkikaten süperdir Allah bin kere razı olsun.... sorun bende olduğu halde, bu sadece sizin değil hepimizin sınavı, çocuk sahibi olup olamamakla sizeyse, size nası davrandığımızla da bize... diyerek başımın üstündeki yerini perçinlemiştir

bu erkekler hep aynı ya
yoksa bizi ayakta uyutmasınlar
olabilüüürrrrrr acaba annelerine de "gönlü kırılmasın diye zorla yiyorum anne" falan mı diyolar....

Son düzenleme:

öldürerimm seni kociş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…