- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.038
- 198
- 34
Ahh ahh neden böyle bunlar kızlar sizin annelerinizden k.v olan varmı yani gelini olan...Bizimkiler de mi böyle acaba:44:
valla bnm annem daha kv olmadı ama oduğu zaman da karışacağını sanmam.hiç müdahaleci bi insan değildir.her zaman sen nasıl istersen der yani.tabi bilmiyorm kv damarı die bişey var tutar mutar
20 yıl boyunca aynı evde ne kadar mesafeli olunabilir kien güzeli mesafeli olmak.ben bunu çok çok iyi öğrendim..ve ben de senin gibi çocukluğumda yaşadığım sorunlardan dolayı müthiş korkuyorum..hala...
Emin ol bu günlerdeki mesafeni özleyeceksin. Bu arada kızlar çok iyi gidiyorsunuzBu kaynanalar dünya üzerinde oldukça malzeme bitmez tam gaz devam.
20 yıl boyunca aynı evde ne kadar mesafeli olunabilir kiBir de canım annem de çok sessiz, sakin, uysalmış o zamanlar. Çook çektirmiş çoook. Şimdi sessiz sakinlik kalmadı pek annemde, cevabını verir en azından. Ama yine de kimse babannemi alt edemez.
ya valla bu konuda benim idolüm yaprak dökümündeki fikret ay o nasıl bi mesafeydi ve nasıl bi sabırdı yaa aynı evin içinde herneyse o bi dizi tabi isterdim fikret gibi olmak ama ben de yapamam aynı evin içinde mutlaka yüz göz olunuyorr
Bir gece saat 2 sularında odamızın kapısı çalar:
(k) Polaaat uyudunmu yavrum (ben yokum tabi)
(p) Hayır uyumadım anneee uyumaya çalışıyorum
Kayınvalide Pat! içerde, ben tabi uyuyor numarası yapıyorum
(k) Sevgi bak sana ne aldımNereden anladı uyumadığımı?
(b) Ne aldın anne
(k) (elindeki küçücük 5 cm çapında masa saatini göstererek) bak bunu aldım nasıl güzel mi?
(b) Teşekkür ederim anne (O arada tabi oğluşuyla muhabbet etti pazara gitmiş başından neler geçmiş satıcılarla atışmış vs.)
Diğer gün mutfağımda saatim olmadığı için saati oraya koydum, bir süre sonra baktım ki yok :44: Kayınvalideme sordum, geri almış! Mutfağa koydum diye değer vermemişim saatin orada ne işi varmış
Hediyeleşmeyi sever benim kayınvalidem.
Devamı gececek...
Normalde hiçbir başlığa yorum yapmadım ama bu başlığa öyle güldüm öyle güldüm ki yazayım dedim :) benim kaynanam bir tanedir ya canım benim. Gerçekten çook severim. Kendi çok çekmiş eşime sürekli öğüt verir karına iyi davran onu yanından ayırma gezin falan diye. Hele görümcelerim canlarımdır :) iki gün konuşmasak 3. gün özlüyorum onları.
ne kadar güzel maşallah öle çok söyleme bunu nazar değer falan..bizimki iki gün konuşmama gibi bişeye fırsat bırakmadığı için özlemeye vaktimi zolmuyor sadece usanıyoruz yani..böle 5 sene görmesem ayy özledim demem yani..
o da kötü tabi :) maşallah gerçekten :) ama ben de eşimin annesine ... sultan ya da annem diye hitap ederim hep. karşılıklı yani :) biz özlüyoruz ya hele bir tane ablam var canım benim ne zaman üzülsem hastalansam hisseder o kadar yani :)
Allahım allahım bu nasıl bir topik çok komik çok güzel bayıldım vallahi.
Kaynanamı çok sevdiğimden ilgimi çekti galiba
Bende annemi(kayınvalidem) çok severim. 3 gün aramayınca özlemem bir günde 3-4 kez aramayınca özlerim valla. Biz onunla anne-kız gibiyiz bütün dertlerimizi birbirimize anlatırız hiç aramızda gizlimiz saklımız yoktur. Çok kavga ederiz ama hiç birbirimize kırılmayız.
ne kadar güzel..keşke biz de öle olsaydık.nasıl başarıyosun bunu.yani kv nasıl biri.keramet sende mi kv de mi?yoksa her ikinizde mi?.hiç senin canını sıkacak kasıtlı bişey sölemiyo mu,yada oğlunu kıskanmıyo mu,laf sokmuyo mu???
Valla canım en önemlisi ne biliyormusun içten gelmesi, eşiminde rolü büyük burda. annesi ile benim aramı çok iyi bulmuştur. düzeni hiç bozmaz. Benim kaynanam kaynanasından çok çekmiş bir insan o nedenle gelinlere çok iyi davranıyor. Tabi karşısındaki nasıl tepki verirse oda değişiyor. Kv. anlata anlata bitiremiceğim bir insan. mesela ben çok sinirli bir insanım çalışıyorum haliyle stresli oluyorum. Bazen kaynanama karşı yüksek sesle bağırararak kadının hiç suçu olmadan ona tepki veriyorum. Hiç sesini çıkarmaz. bilir huyumu. Halbuki başka kaynana olsa yerle bir eder beni. Sonra benim sinirim yatışınca özür dilerim yalakalık yaparım. Hiç bir şey olmamış gibi devam ederiz hayata. Oğluyla kıskanmaakmı aslaa öyle birşey yapmaz. halbuki ben kıskandırmak için neler yaparım neler.
İkimizde çok şakacıyız. alıngan değiliz.
Bazen kayınvalideme derimki;
Ya anne kaynana sen misin ben mi ? Hiç belli değil :)
Keşke annemin okuma yazması olsa bilgisayar kullanabilsede sizlere kendi anlatsa.
Ama Bence herşey karşılıklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?