- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
tabi ki herşey karşılıklı..ben düşünüyorum mesela ben kv me ne yaptım da bana böle davranıyo diye..verdiğim tek cevap şu:ben sadece daha seyrek görüşmek istedim.gidip gelmeleri azaltmaya çalıştım bi dönem azalttım hatta..bu zamandan sonra laf sokmaya başladı ben de ondan soğudum...biraz da kindar bi insanın ben galiba..bi de kvm konuştuğu şeyin ucunun bana dokunacağını hiç düşünmüyo ya da düşünüyo da mahsus söylüyo bilmiyorum.bazı söz ve davranışları beni rahatsız ediyo..bi de bni rahat bırakmıyo...sürekli çekipçevirmeye çalışıyo...eşimle yalnız kalamıyoruz evimizde kalamıyoruz..bırakmıyo..yok gelmiyoz deyince de laf ediyo surat yapıyo..
ben mi abartıyorum acaba diyorum bazen çok üzülüyorum.çünkü hep görüşmek zorundayız...stres oluyom biraraya gelince laf sokacak die
Sen laf sokacak korkusu olduğu için gelip gitmek istemiyorsun. Herkesin huyu farklıdır canım benim. Benim kayınpeder yok kaynanamda köyde kışları geliyor. yanımızda kalıyor ben seviniyorum geldiğine. Baş demişsiinki '' seyrek görüşmek istedim.gidip gelmeleri azaltmaya çalıştım bi dönem azalttım hatta..'' en büyük yanlışın bu olabilirmi. eşinde buna üzülüyordur emin ol. Anne - oğul onlar ilerde sende annesindir belki olucaksındır sen ne kadar rahatsız olursan ol onları birbirinden koparma işte o zaman kötü gelin oluyorsun. bende mesela kaynıma gitmeyi hiç istemem. ama kaynanam orda olduğu zaman çok ısrar eder benim için gel kırma beni der. sırf onun gönlü kalmasın diye istemeyerekte olsa giderim. oturur çayımı içer evime giderim. Sonuçta evin ayrı ise çok büyütme. çokta alınma birazda şaka ile karışık sende kaynanana laf vurdur.
Bir arkadaşımın kaynanası var. Kadının yanına gittiğimde kadna ne yaptım ise güldüremedim o gün bütün dediklerim halbuki şaka idi. ama ciddiye almış.