• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

tabi ki herşey karşılıklı..ben düşünüyorum mesela ben kv me ne yaptım da bana böle davranıyo diye..verdiğim tek cevap şu:ben sadece daha seyrek görüşmek istedim.gidip gelmeleri azaltmaya çalıştım bi dönem azalttım hatta..bu zamandan sonra laf sokmaya başladı ben de ondan soğudum...biraz da kindar bi insanın ben galiba..bi de kvm konuştuğu şeyin ucunun bana dokunacağını hiç düşünmüyo ya da düşünüyo da mahsus söylüyo bilmiyorum.bazı söz ve davranışları beni rahatsız ediyo..bi de bni rahat bırakmıyo...sürekli çekipçevirmeye çalışıyo...eşimle yalnız kalamıyoruz evimizde kalamıyoruz..bırakmıyo..yok gelmiyoz deyince de laf ediyo surat yapıyo..
ben mi abartıyorum acaba diyorum bazen çok üzülüyorum.çünkü hep görüşmek zorundayız...stres oluyom biraraya gelince laf sokacak die

Sen laf sokacak korkusu olduğu için gelip gitmek istemiyorsun. Herkesin huyu farklıdır canım benim. Benim kayınpeder yok kaynanamda köyde kışları geliyor. yanımızda kalıyor ben seviniyorum geldiğine. Baş demişsiinki '' seyrek görüşmek istedim.gidip gelmeleri azaltmaya çalıştım bi dönem azalttım hatta..'' en büyük yanlışın bu olabilirmi. eşinde buna üzülüyordur emin ol. Anne - oğul onlar ilerde sende annesindir belki olucaksındır sen ne kadar rahatsız olursan ol onları birbirinden koparma işte o zaman kötü gelin oluyorsun. bende mesela kaynıma gitmeyi hiç istemem. ama kaynanam orda olduğu zaman çok ısrar eder benim için gel kırma beni der. sırf onun gönlü kalmasın diye istemeyerekte olsa giderim. oturur çayımı içer evime giderim. Sonuçta evin ayrı ise çok büyütme. çokta alınma birazda şaka ile karışık sende kaynanana laf vurdur. :nazar:

Bir arkadaşımın kaynanası var. Kadının yanına gittiğimde kadna ne yaptım ise güldüremedim o gün bütün dediklerim halbuki şaka idi. ama ciddiye almış.

Sen laf sokacak korkusu olduğu için gelip gitmek istemiyorsun. Herkesin huyu farklıdır canım benim. Benim kayınpeder yok kaynanamda köyde kışları geliyor. yanımızda kalıyor ben seviniyorum geldiğine. Baş demişsiinki '' seyrek görüşmek istedim.gidip gelmeleri azaltmaya çalıştım bi dönem azalttım hatta..'' en büyük yanlışın bu olabilirmi. eşinde buna üzülüyordur emin ol. Anne - oğul onlar ilerde sende annesindir belki olucaksındır sen ne kadar rahatsız olursan ol onları birbirinden koparma işte o zaman kötü gelin oluyorsun. bende mesela kaynıma gitmeyi hiç istemem. ama kaynanam orda olduğu zaman çok ısrar eder benim için gel kırma beni der. sırf onun gönlü kalmasın diye istemeyerekte olsa giderim. oturur çayımı içer evime giderim. Sonuçta evin ayrı ise çok büyütme. çokta alınma birazda şaka ile karışık sende kaynanana laf vurdur. :nazar:

Bir arkadaşımın kaynanası var. Kadının yanına gittiğimde kadna ne yaptım ise güldüremedim o gün bütün dediklerim halbuki şaka idi. ama ciddiye almış.

haklısın cnm ama ben hiçbizaman aralarındaki bağı koparmak istemedim,hatta kvm beni kıskanmasın diye onun yanında bana yaklaşma ,hatta biraz kötü davran falan diyorum eşime.mutlu olsun kvm die..ben sadece hergün gitmek istemiyorum.2-3 günde bir gitmek istiyorum...azalltım dediğimde gene 2-3 günde bir gidiyoduk yani azaltmak o bizim lugatte.normalde sabah akşam görüştüğümüz için.biz evimizde oturup doğru dürüst çay bile içeedik eşimle.içtiğimiz zaman da hep bi gerginlik..
bn kvme şakayla laf vurduğum zaman eşime şikayet ediyo diyo yok ben günlerce ağladım bana böle dedi gelin die ...gene bnm cnm sıkılıyo..
aslında laf sokacak korkusundan ziyade sıkıldım artık sabah akşam kvmi görmekten bunaldım..azcık rahat olmak istiyorum,evimde kalmak istiyorum.sadece bu..çok mu şey bu acaba?kvm çok görüyo

haklısın cnm ama ben hiçbizaman aralarındaki bağı koparmak istemedim,hatta kvm beni kıskanmasın diye onun yanında bana yaklaşma ,hatta biraz kötü davran falan diyorum eşime.mutlu olsun kvm die..ben sadece hergün gitmek istemiyorum.2-3 günde bir gitmek istiyorum...azalltım dediğimde gene 2-3 günde bir gidiyoduk yani azaltmak o bizim lugatte.normalde sabah akşam görüştüğümüz için.biz evimizde oturup doğru dürüst çay bile içeedik eşimle.içtiğimiz zaman da hep bi gerginlik..
bn kvme şakayla laf vurduğum zaman eşime şikayet ediyo diyo yok ben günlerce ağladım bana böle dedi gelin die ...gene bnm cnm sıkılıyo..
aslında laf sokacak korkusundan ziyade sıkıldım artık sabah akşam kvmi görmekten bunaldım..azcık rahat olmak istiyorum,evimde kalmak istiyorum.sadece bu..çok mu şey bu acaba?kvm çok görüyo

Senin kayınvelidenin yaptığıda sınırı aşmış ama. canım sıkma canını zaten evliliği sarsan konulardan birisi. eşinle konuş durumu iza et anlicaktır seni. Bekarlığımda bendede kaynana korkusu vardı ama ben ılımlı bir insan olduğumdan her şekilde anlaşırız diyorum. allahtan kaynanam çok iyi bir insan. Beklentilerimden çok iyi. Seninde allah yardımcın olsun canım. eşinle açık açık konuş . o annesi ise sende eşisin

Senin kayınvelidenin yaptığıda sınırı aşmış ama. canım sıkma canını zaten evliliği sarsan konulardan birisi. eşinle konuş durumu iza et anlicaktır seni. Bekarlığımda bendede kaynana korkusu vardı ama ben ılımlı bir insan olduğumdan her şekilde anlaşırız diyorum. allahtan kaynanam çok iyi bir insan. Beklentilerimden çok iyi. Seninde allah yardımcın olsun canım. eşinle açık açık konuş . o annesi ise sende eşisin

eşim allah razı olsun herşeyimi,her sorunumu dinler yardımcı olmaya çalışır..o da bnm gibi düşünüyo ama işte naapsın ki.o da diyo ki o bnm annem napayım.bu yaşından sonra huyunu değiştiremem..ee haklı..sadece az görüşme gayretlerimiz sürüyordu.bnm kv m de eşi vefat etmiş.artık kvm yalnıuz yaşamaya başlıyor ve bizi kötü bi hayat bekliyor..neyse bunla ilgili bi konu açmıştım zaten..
boşveremiyorum işte artık hayattan tat alamaz oldum..neyse ....
allah sizin mutluluğunuzu daim etsin...

eşim allah razı olsun herşeyimi,her sorunumu dinler yardımcı olmaya çalışır..o da bnm gibi düşünüyo ama işte naapsın ki.o da diyo ki o bnm annem napayım.bu yaşından sonra huyunu değiştiremem..ee haklı..sadece az görüşme gayretlerimiz sürüyordu.bnm kv m de eşi vefat etmiş.artık kvm yalnıuz yaşamaya başlıyor ve bizi kötü bi hayat bekliyor..neyse bunla ilgili bi konu açmıştım zaten..
boşveremiyorum işte artık hayattan tat alamaz oldum..neyse ....
allah sizin mutluluğunuzu daim etsin...

Çok teşekkür ederim. krizantem_0 .
Sende fazla canını sıkma zamanla herşey yoluna girer
kayınvaliden senin kıymetini bilir inşallah
sen elinden geleni hatta fazlasını
olması gerekeni yapmışssın daha ne yapıcaksın ki,
Zamana bırak

Ciddi derecede gülsek mi ağlasak mı durumları yaşanmış valla nedesem az kalacak kızlar :52:

Ben de anlatayım ufak bir diyalog;
Eltim: Kız banyoda ki diş fırçalarının sürekli yeri değişiyor hayır olsun inşallah.(o zamanlar ev müteahhitte olduğundan bir arada yaşıyoruz)
Ben: He ya benimde dikkatimi çekti ne yapsak acaba yenileyelim hem fırçaları olur mu?
- O arada yanımızda ki k.validemden tepki gelir
K.Validem: aaa iyi düşündünüz kızlar diyip k.pederime döner.
-Bak n...t kızlar fırçaları değiştireceklermiş sana da alsınlar bir tane.
K.pederim: Gerek yok ş....n ben ordakilerden elime geleni kullanıyorum zaten.
Eltim: (birden refleks olarak öğürmeye başlar ve gider)
K.validem: Noldu kızım buna şimdi?
Ben: Bilmem ki anne midesi bulandı heralde neden acaba bakarım ben şimdi ona(Ama benim gözler fal taşı gibi açık o arada) :53:

buna koptum:52:

:) Kızceme oda yapıyorum
kv: artık suraya gıdıp bı baza bı dolap alalım
Ben:Ben begendım alıcaklarımı gıdıp fıyat ogrenıcem sonra alıcam
Kv: alıcagın bı baza bı dolap zaten neyını begenıceksın kı
Ben: BEYAZ ıstıyorum baza dolap bırde sıfonyer alıcam bebek ıcın
Kv:30 senedır ıst dayım bı sıfonyerım dahı olmadı alamadım
Ben: o zaman oyle gerekdırmıs demmekı sımdık boyle
Kv: Alamadım alamadım
Ben: ıkı odanın neresınde kullanmayı dusunuyordun alıp
KV:Alamadım ahh ahh
Ben: bende keyfıye almıorum dolaba kızın ustlerıne cekmeceyede bebegın ustlerını koyacagım nereye koyayım onunkılerı
KV: BOZUK plak mısalı alamadımm alamadımm:))

ayyyy ne zor ya :52:

geçen hafta pazartesi-salı-çarşamba üst üste üç gün kvdelerdeydik..
sonra ben hasta oldum çok ağır bir grip geçirdim günlerce yataktan kalkamadım..
bu hafta salı günü anca toparlanıp gidebildik..
durumu bildiği halde gece boyunca niye gelmiyosunuz oğlum.. anneciğini unuttunmu oğlum... :47:
böyle duygu sömürülerinden nefret ediyorum giderkende bizi unutmayın diye yolculuyor.. :19:

Aman Allahımmmm nasıl güldüm ve halaa daha gülüyorum :D Korkuyorum iş yerindekiler deli sanacak beni :S :D Peki nasıl hala devam ediyor mu aynı muhabbetler?

Ben de eski kayınvalideciğimle geçen Bi kaç konuşmamı anlatayım Bari..

Kv: kızım yaşar Banyoya girecek git de ona iç çamaşırı hazırla, yatağin üstüne koy.
B: Anne, kendi alır kolyardı , neyse Ben koyayim Bari (Bu arada nişanlıyız ve haliyle çekiniyorum.)
Kv: kızım yaşar Banyoya girmiş, istersen git Bi Bak..
B: Hönk ! nası yani ?
Kv: Bi ihtiyacı var mıymış sor kızım işte..
B: oldu olacak girip iki kese yapim anne ? kendi kendine yıkanmayı da Biliyordur heralde...

neyse yaşar olaylı Bi şekilde Banyosunu yapmıştır, kendi kendine de giyineBilmiştir ne Büyük Başarı =))))
2 dk sonra

Kv: kızım yaşar tıraş oluyor, git de yanında dur Belki Bişeye ihtiyacı vardir..
B: Haklısın anne, tek Başına Beceremez gidiim di mi
Kv: Bak ayşe yengen ahmet abin tıraş olurken dibinden ayrılmaz, sen de ayrılma.. o nerdeyse orda ol.. her daim sana ihtiyaç duyar..

Bi kaç saat geçer

kv: kızım yaşar acıkmış mıdır ?
B: Bilmem, Biz dişarda yemiştik sanmam acıkmamiştir
kv: acıkmıştır o çabuk acıkır, git de patates kızart..
B: olur ama Bi soralım, yaşaaaar acıktın mı ?
y: hayır canım ne yaptın siğir miyim Ben ?
kv: acıkmıstır acıkmıstır, sen git soy patatesleri.
y: ya yok şimdi ac deilim yiyemem anne, .... uzaaar gider, kadın ikna eder Bi şekilde psikolojik olarak acıkmıstır yaşar.. Ben de yaşarın cariyesi olarak kızartmayı yapmış, ellerimle yaşara yedirmiş, ağzını yüzünü elini silmiş sofrayı kaldırmıs ve ezik ezik köşeme çekilmişimdir.. işte 3 senelik nişanlılık hayatımdan Bi kesit :51:

geçen pazar kayınvalidemlerdeyiz yemek yiyoruz (ben çok yemek seçerim kayın valideminde yemeklerini pek beğenmem ),
biraz yedim doydum dedim.
zayıfım ama öyle çirkin bir zayıflık değil bir çok insan benim gibi olmak için aç kalıyor fakat ben tabiricaizse camış gibi yiyorum..
B:doydum eline salık anne
K:ne yedin kızım şundanda ye
B: anne ben doydum ama az daha zorlarsam midem rahatsızlanır
K: kızım şundan ye o zaman
B: anne lütfen ya valla doydum yeter
K:ölümü gör ye
B: anne bu son sırf sen ölme diye başkada yemem
k: siz evlenin bi buraya gel ben sana nasıl kilo aldıracağım(hep bunu söylüyor kendiside çok kilolu zayıflamaya çalışıyor)
B: valla anne annem babam da bana çok güzel bakıyorlar annemin yemeklerini sen biliyorsun aşçılara taş çıkartır yediğim önümde yemediğim arkamda ne demek istiyon yani onlar bakamıyor mu bana
K: bakarlar ama bn daha güzel bakarım
B: hımmm tabiii
not: oğlu bile annesinin yemeklerini beğenmez bende beğenmiyorum nişanlım bizde yer eve giderken ona hazırlık yaparım bunlarıda yarın yersin sen seversin derim kaynanam arar benden geçen şu yemeği yapmışsın tarifini verir misin der hala bana kilo aldıra bileceğini idda ediyor... alacak bir bünyem olsa zaten alırım...
not2: kaynanam bu yazdığımdan dolayı çok iyi görüne bilir fakat değil iyi ama çok değil yanlış anlaşılmasın:):):)

geçen pazar kayınvalidemlerdeyiz yemek yiyoruz (ben çok yemek seçerim kayın valideminde yemeklerini pek beğenmem ),
biraz yedim doydum dedim.
zayıfım ama öyle çirkin bir zayıflık değil bir çok insan benim gibi olmak için aç kalıyor fakat ben tabiricaizse camış gibi yiyorum..
B:doydum eline salık anne
K:ne yedin kızım şundanda ye
B: anne ben doydum ama az daha zorlarsam midem rahatsızlanır
K: kızım şundan ye o zaman
B: anne lütfen ya valla doydum yeter
K:ölümü gör ye
B: anne bu son sırf sen ölme diye başkada yemem
k: siz evlenin bi buraya gel ben sana nasıl kilo aldıracağım(hep bunu söylüyor kendiside çok kilolu zayıflamaya çalışıyor)
B: valla anne annem babam da bana çok güzel bakıyorlar annemin yemeklerini sen biliyorsun aşçılara taş çıkartır yediğim önümde yemediğim arkamda ne demek istiyon yani onlar bakamıyor mu bana
K: bakarlar ama bn daha güzel bakarım
B: hımmm tabiii
not: oğlu bile annesinin yemeklerini beğenmez bende beğenmiyorum nişanlım bizde yer eve giderken ona hazırlık yaparım bunlarıda yarın yersin sen seversin derim kaynanam arar benden geçen şu yemeği yapmışsın tarifini verir misin der hala bana kilo aldıra bileceğini idda ediyor... alacak bir bünyem olsa zaten alırım...
not2: kaynanam bu yazdığımdan dolayı çok iyi görüne bilir fakat değil iyi ama çok değil yanlış anlaşılmasın:):):)

bn de senin gibi zayıfım kv de zayıflamaya çalışıyor ve o da bana kilo aldırma peşinde:41:

bn de senin gibi zayıfım kv de zayıflamaya çalışıyor ve o da bana kilo aldırma peşinde:41:

değişik durumlar işte ve benim nişanlım kiloyu sevmez oda anasına benzedi biraz kilo al diyor çünkü bn ona kilo aldırdım inat olarak mı yapıyor acaba:S:19:

Ah ahh..
Yeni dogum yapmışım sezaryen ıle.
1 haftalık lohusayım komşu bi abla geldi bebek görmeye. Evde kayınvalide ve ben varız sadece. Kadın geldı oturdu oturdu.
Bende koltukta uzanıyorum.
Baktım bızım kaynanator hıc ıstıfını bozmuyor. Utandım kalktım misafire kahve yaptım.
Getirdim kadın mahcup oldu.
Canım lohusasın hakkını helal et ne gerek var vsvs.
Bizimki daha ben agzımı acamadan atladı. Helal olsunnnn komşummmmm :47::47:

bugün görümcemin doğum günü ben kendisini çok severim oda beni sever biliyorum:)
dün gece 00:00 da msj atayım da mutlu olsun dedim
msjları sırasıyla yazıyorum:)
BEN: doğumgünün kutlu olsun canım görümcem benim:) nice mutlu yıllara hep beraber uzun, sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum sana.. hediye olarak neye ihtiyacın var? istediğin özel birşey var mı? istersen gidip beraber alalım ya da istediğin şeyi söyle ve benim zevkime bırak;) seni seviyorum yengesinin bir tanesi çok öpüyorum iyi geceler..
GÖRÜMCEM: :) mesude birtanem sen misin sagol aşkım düşünmen yeterli:)
GÖRÜMCEM: yengecim sen misin?
BEN: :53: ben yengen kelebek mesude diye bir yengen olduğunu bilmiyordum.. öğrenmiş oldum..
GÖRÜMCEM:yok dur yanlış anladın arkadaşım beni abisine ayarlamaya çalışıyor da yenge diyor bana o sandım yengem..
GÖRÜMCEM: msjını tam okuyunca sen olduğunu anladım yengem sağol ilk kutlayansın benim için özelsin seni çok seviyorum..
BEN: tamam canım benim sorun değil olur öyle şeyler.. sende onu V....(kaynım) ye ayarlayacaksın herhalde yoksa nasıl görümcesi olacaksın değilmi.. çok öpüyorum seni canım hediyeni de düşün buarada haber bekliyorum senden..
GÖRÜMCEM: yengem kız nişanlı zaten ben karıştırdım görümce felan işlerini benim bi numaram daha var ya bu numarayıda abimler bilmiyorya senin bu numaraya msj atacağını hiç düşünemedim yengem..
BEN: tamam canım...
GÖRÜMCEM:seni çok seviyorum yengem ilk sen kutladın sağol.
GÖRÜMCEM:yengem çok seviyorum ama seni özür dilerim yanlış anlama ne olur..
GÖRÜMCEM: yengemmmm çok seviyorum ama bak tamam mı bir tanemsin sen benim
GÖRÜMCEM: yengemmm ben ararım o zaman sabah seni konuşuruz uyudun sen sanırım hıııı yoksa çok mu kızdın yenge dur ben arayayım seni..

sabah uyanırım telde 7 tane cevapsız arama

ben çoktan uyumuşum tabiii:):) canım ya doğduğuna pişman oldu yazık:D:D

Not: görümcem içi temiz saf bir kızdır arkamdan iş çevirmez ama bende gıcıklık yapmaya bayılırım :55:

Son düzenleme:
Ah ahh..
Yeni dogum yapmışım sezaryen ıle.
1 haftalık lohusayım komşu bi abla geldi bebek görmeye. Evde kayınvalide ve ben varız sadece. Kadın geldı oturdu oturdu.
Bende koltukta uzanıyorum.
Baktım bızım kaynanator hıc ıstıfını bozmuyor. Utandım kalktım misafire kahve yaptım.
Getirdim kadın mahcup oldu.
Canım lohusasın hakkını helal et ne gerek var vsvs.
Bizimki daha ben agzımı acamadan atladı. Helal olsunnnn komşummmmm :47::47:

ayyy gıcık,utanmaz,arsız...bi de iş yaptırıyo bi de hakkına da karışıyoo amaann

bugün görümcemin doğum günü ben kendisini çok severim oda beni sever biliyorum:)
dün gece 00:00 da msj atayım da mutlu olsun dedim
msjları sırasıyla yazıyorum:)
BEN: doğumgünün kutlu olsun canım görümcem benim:) nice mutlu yıllara hep beraber uzun, sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum sana.. hediye olarak neye ihtiyacın var? istediğin özel birşey var mı? istersen gidip beraber alalım ya da istediğin şeyi söyle ve benim zevkime bırak;) seni seviyorum yengesinin bir tanesi çok öpüyorum iyi geceler..
GÖRÜMCEM: :) mesude birtanem sen misin sagol aşkım düşünmen yeterli:)
GÖRÜMCEM: yengecim sen misin?
BEN: :53: ben yengen kelebek mesude diye bir yengen olduğunu bilmiyordum.. öğrenmiş oldum..
GÖRÜMCEM:yok dur yanlış anladın arkadaşım beni abisine ayarlamaya çalışıyor da yenge diyor bana o sandım yengem..
GÖRÜMCEM: msjını tam okuyunca sen olduğunu anladım yengem sağol ilk kutlayansın benim için özelsin seni çok seviyorum..
BEN: tamam canım benim sorun değil olur öyle şeyler.. sende onu V....(kaynım) ye ayarlayacaksın herhalde yoksa nasıl görümcesi olacaksın değilmi.. çok öpüyorum seni canım hediyeni de düşün buarada haber bekliyorum senden..
GÖRÜMCEM: yengem kız nişanlı zaten ben karıştırdım görümce felan işlerini benim bi numaram daha var ya bu numarayıda abimler bilmiyorya senin bu numaraya msj atacağını hiç düşünemedim yengem..
BEN: tamam canım...
GÖRÜMCEM:seni çok seviyorum yengem ilk sen kutladın sağol.
GÖRÜMCEM:yengem çok seviyorum ama seni özür dilerim yanlış anlama ne olur..
GÖRÜMCEM: yengemmmm çok seviyorum ama bak tamam mı bir tanemsin sen benim
GÖRÜMCEM: yengemmm ben ararım o zaman sabah seni konuşuruz uyudun sen sanırım hıııı yoksa çok mu kızdın yenge dur ben arayayım seni..

sabah uyanırım telde 7 tane cevapsız arama

ben çoktan uyumuşum tabiii:):) canım ya doğduğuna pişman oldu yazık:D:D

Not: görümcem içi temiz saf bir kızdır arkamdan iş çevirmez ama bende gıcıklık yapmaya bayılırım :55:

ayyy kıyamam ya ne güzel görümce böle olur inşallah hepp ....
not:kız sen de ne gıcıklık yapıyosun,yazık yapma...:26:

ayyy kıyamam ya ne güzel görümce böle olur inşallah hepp ....
not:kız sen de ne gıcıklık yapıyosun,yazık yapma...:26:

bir dahada bi yerde yenge lafını duyup gördüğünde iki defa düşünsün yazmadan veya konuşmadan önce.. ayarı şimdiden veriyorum ne yapayımmm:):)

bir dahada bi yerde yenge lafını duyup gördüğünde iki defa düşünsün yazmadan veya konuşmadan önce.. ayarı şimdiden veriyorum ne yapayımmm:):)

ya aslında bu saf küçük görümceler de annesinin düşmanca düşünce ve davranışlarından etkileniyolar sonra sapıtıyolar..neyse boşver görümce görümcedir..haklısın ver ayarıı..
ben zaten böle iyi niyet yapa yapa ne hale geldimm...:49:

ya aslında bu saf küçük görümceler de annesinin düşmanca düşünce ve davranışlarından etkileniyolar sonra sapıtıyolar..neyse boşver görümce görümcedir..haklısın ver ayarıı..
ben zaten böle iyi niyet yapa yapa ne hale geldimm...:49:

ay kıyamam ki ama sana:(

geçen gün kayınvalidemdeyiz konuşma aynen şu;
KAYNANAM: kızım ne kaldı sana almamız gereken
BEN: anne mutfagıma masa kaldı bir tek
KAYNANAM: bizdekinden alalım köşeli
BEN: hayır ben bunları sevmiyorum normal masa istiyorum ben
KAYNANAM: o zaman yuvarlak alalım kıızm
BEN: anne ben açılan masa istiyorum
KAYNANAM: kızım onuda açarsın yer kaplamaz
BEN: yeri sorun etme anne mutfağı büyük ev tutarsın olur biter ben her akşam salondaki masamımı kuracağım ohh ne güzel işten yorgun geleyim birde onlarla uğraşayım hem ben yuvarlak şeyleri sevmiyorum mutfakta oturmayada bayılıyorum biliyorsun
KAYNANAM: bakarız gene yuvarlagada
BEN: kendine baka bilirsin anne sorun değil
GÖRÜMCEM: anne sana ne yengem kullanacak onu sen ne diye tutturdun yuvarlak die istemiyor işte yengem neden uzatıyorsun sanki sen kullancan çok karışma herşeye....
ve mutfaga nihayet nişanlım gelir
NİŞANLIM: ne oldu ne alıyorsunuz gene
BEN: annem yuvarlak masa alacakmış
NİŞANLIM: one ya iyice kahvehaneye çevireceksin mutfağını:):)
BEN: bizim mutfağa alacakmış
NİŞANLIM: bir daha söyleee
BEN: düşündümde balkonumada yuvarlak masa alalım
(eee o kadar çok tutturursa böyle zararlı çıkartırım bende)

not: kaynanam bunları az biraz hak ediyor.. ama balkona felan masraf yaptırmam sadece gözü korksun istedim :)

Back