Kaynana diyaloglarım

ah ahh eller insana nasıl kıyıyo biliyo musun..
ama seni çok takdir ettim arkadaşım valla yüz verme sonra var ya senden kötüsü olmuyo...ne laflar işittim bn aptallığım yüzümden...keşke fesatlık yapsaydım ,yaptım da hakettim derdimm..neyse sen böle dvm ett...

özümde çok iyiyim oturur muhabbet ederim güler eğlenirim ama hakkımda yaptığı dedikoduları duyduktan sonra böyle oldum hatırlayınca çıldırıyorum malesef..

canım sende üzme kendini Allah büyük çıkartıyor acısını ben böyleyim ama Allah göstermesin bir skıntıda bir sorunda ilk koşan ben olurum herkesden çok üzülen ama kendi evime ve hayatıma karışmasını istemiyorum.. ama seviyorum nişanlımda onlara ters birşey söylerse kızııyorum yapma öyle onlar ailen pişman olursun ilerde diyorum çünkü üzülmesini ailesiyle arasının kötü olmasını istemem ben ondan daha çok yıpranıyorum o onlarla sorun yaşayınca

ya bilmiyorm cnm ya bn son yaşadığımdan sonra gördüm ki yaranamıyosun bişey buluyolar...ve gerçekten el kızına çamur atmak kolay oluyo..kimse kendi hata yapabileceğini düşünmüyo,kendisinin yanlış anlayabileceğini düşünmüyo...ana kız birbirini doldurup bana saldırdılar..hiç suçum yokken hem de..ama duurr şimdi susuyorum ama yeri gelince çok güzel lafı gediğine oturtacam..pusuda bekliyorum..
güvenim de kalmadı..allahtan eşim beni anlıyo ,,bana inanıyo yoksa biz bu olayla boşanmanın eşiğine gelirdik

ne oldu ki canım öyle yaaa

biz de ilk zamanlar öyleydik.herkes kıskanıyodu hatta bize gıpta ile bakıolardı sonra beni bunalttı kvm daha da göresim gelmiyo..sen ne kadardır evlisin?merak ettim vallahi

:) biz 3 ay oldu evleneli. eşim başka şehirde çalışıyordu ben kayınvalidemin olduğu şehirde çalışıyordum bir yıl nişanlılık döneminde.Sağ olsun her haftasonu işten dönüp ona gittiğimde yemeğim hazır olurdu.

Bu konu nie gerilerde kalmış böle yaa. En sevdiğim konu
Ben bitane yazayım da güncellensin
Ben:ya bu ara benim de eşimin de çok saçımız dökülüyo anlamadm noldu
Kaynana:saç sefadan tırnak cefadan...
Ben:ben sac sefadan tırnak cefadan UZAR diye biliyorum ama?
Kaynana:yok yok dökülürde aynı zamanda...mutlusunuz ya ondarndır...
Ben:hıııı öle mi diyosn
Kaynana: gerçi kadınların saçı mutluluktan erkeğin saçı mutsuzluktan dökülür..biiemiyorum
Ben:

Anne sen o saati iade et deseydin gece saat 2 de yaniniza geldiğine gore o saat kesin bozuktu...

Benim eltim de ayni sekilde afedersin oksursem kayivalideme yetistirir birilerine anlatir gerizekali dayak yicek bir gun benden haberi yok. Kayinvalidem de bir olayı herkese anlatir girdigi her ortamda cicigine kadar yuz kere anlatir deli oluyorum esimin annesi diye sineye cekiyorum ama eltime fena patlicam bakalim ne zaman...

Bu olaya benzer bir olay da bizim basimiza geldi esimle ayri sehirlerde oldugumuz icin herseyi evlendikten sonra yasadik. Ilk defa piknik yapalim diye bir pazar gununu belirledik o gun yagmur yagdi erteai haftaya erteledik. Ben ikimiz bas basa olalim sonraki hafta annenler abinlerle gideriz simdi cagirmayalim ilk piknigimizi bas basa yapmak istiyorum denistim bu arada. Neyse efendim bir sonraki hafta oldu gittik piknige hersey gayet iyi guzel mangali yaktik ben etleri falan diziyorum bizim oldugumuz yer bir araba döndü bir de baktim ki kayinvalidem ve kayinbabam şok oldum. Aaaa siz burda miydiniz ay hic haberim yok falan diyerek geldi oturdu bizimle beraber afiyetle yedi cayini icti buyuk oglunu da cagirdi misler gibi benim haftasonumun ve piknigimin icine etti. Ha bu arada bizim gidecegimizi de nereye gidecegimizi de bir hafta onceden biliyordu. Normalde cok severim kayinvalidemi ama bu olay o kadar uyuz etmişti ki beni hala sinirlenirim saygisiz.

arkadaşım bebeğin dünyaya gelmiş anlaşılan.
okuduktan sonra merak ettim. kendi evine mi geçtin kv ye mi gittin ?
yani raundu hanginiz kazandı

Sanki piknik yapilan yer her zaman ugradiklari yol ustu bir yer. Ne tuhflar yaa...

Bütün sayfaları okudum, bazı yerlerde güldüm bazı yerlerde de acaip sinir oldum. Ben daha yeni sayılırım pek öyle anlatılacak diyalogum olmadı alsında. Sadece geçen gün ki aklıma geldi;
Kv : Şuram 5 gündür çok ağrıyo
B : Neden anne ?
Kv : Üşüttüm heralde.
B : Doktora gitsen iyi olur
Kv : Yok gitmem
B : Benimde kaç gündür başımda bi ağrı var
Kv : Böyle saplanıyo ağrı birden böğrümee
B : Gözlük takmıyorum ondan oluyo heralde
Kv : Yok yok ben en iyisi gidiyim doktora :)))
B : Bende gözlüğümü takıyım ya artık.
Kv : Bak gene ağrıyo bıçak saplanıyo sankiii....

Böyle o beni duymadı bende kendi kendime anlattım sonra baktım beni duymuyo tekrar onun hastalığıyla ilgili konuşmaya devam ettik

kadıncağız hastayım diyor senın başının sırası mı şimdi

Ben halen kayinvalidemlerle oturuyorum.Evliligimin en buyuk kavgalarindan biriydi.3 ay olmustu evleneli.Kurabiye yapalim koyalim dedik.basladik yapmaya.Bana dediki cok kucuk yapiyorsun buyuk yap dedi.bende istedimki sebelek gibi olmasin kibarcik olsun istedim.Boyle olsa olmuyormu dedim.Olmaz dedi azarli bir sekilde.Ne farkedecekki dedim boyle oluversin dedim bu bana sen saygisizsin terbiyesizsin laf dinlemiyormusum birsuru sey saydirdi bende aldim elimdeki hamuru hamurun icine firlattim al ozaman kendin yap diye.Cunku ortalikta bisey yokken kavga cikarmisti.Bende hakaretine dayanamayip odama cektim gittim.O siralarda oglu geldi daha bir yalanli abartili anlatti esimle %70 buyuk kavgalarimizin sebebidir hanimefendi.Ustelik bana iki insan yaninda biricik gelinim kizimla bir der kizina altinlar alir banada 1 milyoncudan alinma bir saat pazardakiler bile daha guzeldir onu almis.Istedigimden degil ama insan yanindada konusmasin ozaman oyle.Birde bana birsey soylemek istedigi zaman kizina der kizim sana soyluyorum gelinim sen anla yapariz.O kadar cok sey varki sigmaz buralara.Hic hiiccccc bir gramcik dahi sevmiyorum kadini yaaa Allahim yuzunu bile gormeye dayanamiyorum onu gorunce geriliyorum sinirden dislerimi sIkIyorum resmen

Keşke birlik evlenmeseydiniz ya. Ayrı eve çıkma ihtimaliniz yokmu? Şahsen ben 3 - 4 ay dayanamadım kayış mayış attı. Eşiniz biraz daha adaletli olsa keşke. Benim şansım eşim iyiyi kötüyü görüyordu ne beni annesine ne de annesini bana ezdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…