- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.038
- 198
- 34
dün akşam eşimin akrabalarını iftara davet ettim tabi kv de geldi.neyse herşey güzel geçti en son gece ayrılırken kv kapıda
kv:yarın dinlen.öbür gün bize gelirsin
ben şoktayım tabi, iki günlük planımı yaptı
ben:nie börek mi yapcaz naapcaz
kv:evet börek yapcaz bi de sarma yapcaz.iftarı da biz de yicez.hadi ii geceler...
ben kapıdan bakakaldım öleeeee arkasından
ben mi abartıyom acaba bunlar normal de:26:
dün akşam eşimin akrabalarını iftara davet ettim tabi kv de geldi.neyse herşey güzel geçti en son gece ayrılırken kv kapıda
kv:yarın dinlen.öbür gün bize gelirsin
ben şoktayım tabi, iki günlük planımı yaptı
ben:nie börek mi yapcaz naapcaz
kv:evet börek yapcaz bi de sarma yapcaz.iftarı da biz de yicez.hadi ii geceler...
ben kapıdan bakakaldım öleeeee arkasından
ben mi abartıyom acaba bunlar normal de:26:
bence abartıyosun kadın dinlenmen için bi gün izin vermiş sana yarında yapcaz diyebilirdi
K.v ne söyle de 1 yıllık eylem planı hazırlasın sana!
Allahtan dinlenmen için fırsat tanımış
Ben de babaannemden bir diyalog vereyim de kaynana fobimin ortaya çıkış sebebini anlayın.
Babam anneme henüz bir kaç aylık evliyken hediye olarak bir kazak almış. (babannemle birlikte yaşıyorlar bu arada)
Babaannem de ertesi gün annemin üzerinde kazağı görünce "O üzerindeki nereden çıktı" diye soruyor. Annem de babamın hediye ettiğini söylüyor. Babannemin surat hemen beş karış oluyor tabi.
Akşam babam eve gelince bir kavga, bir kıyamet.
Babama çemkirme sebebi ise şu: "Kardeşine niye almadın aynısından?"(Şunu da belirtmeden geçmeyeyim, Halam babamdan önce evlenmiş, çocuklu bir kadın.)
Henüz yeni evliyken heyecanla alınmış ilk hediyelerini babama da anneme de zehir ediyor.
Gerçi hala bir çok şeyi bize zehir ediyor da, Allah büyük...
Müstakbel kayın anneciğimle tek diyaloğumuz(?) şu olmuştur:
Sevgilim: annemin selamı var hayatım.
Ben: Hımm, aleyküm selam.
Sevgilim: Senin de selamın var di mi?
Ben: Iıı bilmem ki, Hı hı evet var.
4,5 yıldır bunun ilerisine götürmemek için diretiyorum.Sebebi çocukluğuma inilirse daha rahat anlaşılabilir aslında.
Hatta hala burada yazılan diyalogları gördükçe ve babaannem yüzünden annemin yaşadıklarını hatırladıkça bu muhabbeti ilerletmekten bile korkuyorum. Ama kaçışım yok, elbet bir gün benim de bir diyaloğum olacak.umarım güzel diyaloglar olur.
Bende geçen bayram tatilde eşimle bulunduğu şehre yanına gittik. Çok şükür bir sorun çıkmadı, hatta fazla bile iyiydi. Yalnız şöyle bir olay oldu.
Ben nette takılıyorum, o da aynı odada video falan izliyor ruhsal gelişim üzerine (bu konularla biraz fazla içli dışlı). Videoda insanın başarısızlıklarını anlatmaya başlıyor adam çocukken böyle olursa şöyle olursa ilerde de başarısız olur falan... Derken konu yavaşça değişmeye başladı vajina, klitoris, penis, dölyolu...O kadar da rahat ki. Odadan nasıl kaçacağımı bilemedim. Eşim başka bir odadaydı koşa koşa yanına gittim "kocuuuuuş kurtar beni annem psikolojimi altüst etti"...
ha ha haaaaa...benim kv de bu konularda çok rahattır.arkadaşlarının cinsel sorunlarını anlatmaya bayılır.içim şişiyor böööö ama bişey diyemiyorum tabi kv yani...ben de tam tersine mahremiyete aşırı önem veren biriyim..
Ben de öyleyim yani öyle uluorta dinlenecek şeyler değil ki bunlar. Dinleyeceksen gizli gizli dinleyeceksin. Yani kendisi de dul hani...
benim ki de dul
Demek ki
Bir de biz oradayken ikidebir kayınpederimi yani ex kocasını çağırıyor, çocuklar burada hep beraber tatil yapın falan diye. Eşim ısrarla anne gerek yok babam olmasa daha iyi dediği halde ısrarla çağırıyor. Adam gelmedi tabii ne münasebet kaynanamın evinde kalıyoruz bir de... Diyorum ki acaba[/QU
ne bir yıllığı,o benim bütün hayatımın eylem planını hazırladı bile.her görüştüğümüzde parça parça öğreniyorum
Ahh ahh neden böyle bunlar kızlar sizin annelerinizden k.v olan varmı yani gelini olan...Bizimkiler de mi böyle acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?