• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

dün akşam eşimin akrabalarını iftara davet ettim tabi kv de geldi.neyse herşey güzel geçti en son gece ayrılırken kv kapıda
kv:yarın dinlen.öbür gün bize gelirsin
ben şoktayım tabi, iki günlük planımı yaptı
ben:nie börek mi yapcaz naapcaz
kv:evet börek yapcaz bi de sarma yapcaz.iftarı da biz de yicez.hadi ii geceler...
ben kapıdan bakakaldım öleeeee arkasından

ben mi abartıyom acaba bunlar normal de:26:

K.v ne söyle de 1 yıllık eylem planı hazırlasın sana!
Allahtan dinlenmen için fırsat tanımış:53:

dün akşam eşimin akrabalarını iftara davet ettim tabi kv de geldi.neyse herşey güzel geçti en son gece ayrılırken kv kapıda
kv:yarın dinlen.öbür gün bize gelirsin
ben şoktayım tabi, iki günlük planımı yaptı
ben:nie börek mi yapcaz naapcaz
kv:evet börek yapcaz bi de sarma yapcaz.iftarı da biz de yicez.hadi ii geceler...
ben kapıdan bakakaldım öleeeee arkasından

ben mi abartıyom acaba bunlar normal de:26:

bence abartıyosun kadın dinlenmen için bi gün izin vermiş sana yarında yapcaz diyebilirdi :60::60::60:

Ay kızlar ya kayınvalidemle konuştum bugün, geçmişte yaşadıklarımızdan çok sevmem kendisini ama eşimi sevdiğim ve onun annesi olduğu için saygı duyarım, çok negatif bir kadın ya, herşeyin en kötüsünü düşünür vede söyler patavatsızdır, herşeye karışıp yönetmek ister,gülün diye sadece bugünkü diyoloğumu yazıyorum;)

1)Ben- bu bayram gelemedik ama bidahaki bayram gelicez inş.
O- e ya dr uçma derse
B- o zaman uçmam ama 5,5 aylık olucam, en rahat dönemmiş
O- aa olurmu şuşu 6 aylıkken erken doğum yaptı!!
2)B-bebek şu tarihte doğabilir ama ben sezeryan düşünüyorum erken olabilir..
O-yok normal yap sen, sezeryana ne gerek var! Tv de bi kadın gördüm 15 dk da doğurdu(?!??) hem normal doğurki ...burcu olsun.( oğlu ...burcu da)
3)O- işgüç yapmıyosun dimi
B- yavaş yavaş yapıyorum çok şükür tehlikeli 3 ayı atlattık
O- aa yapma bilmemkim evini temizlerken 6 aylıkken çocuğunu düşürdü!
4) O-göbeğin çıktımı
B- azcık çıktı
O- aman çok kg alma, enfazla 12! ( kendi 40 kg almış!!)

Daha neler var bunlar bugünkü kızlar.. Kırmadan cevap veriyorum ama içimden geçenleri söyleyemiyorum tabi;) ya sabırr ya sabırrr;))

Müstakbel kayın anneciğimle tek diyaloğumuz(?) şu olmuştur:
Sevgilim: annemin selamı var hayatım.
Ben: Hımm, aleyküm selam.
Sevgilim: Senin de selamın var di mi?
Ben: Iıı bilmem ki, Hı hı evet var.
4,5 yıldır bunun ilerisine götürmemek için diretiyorum.:9: Sebebi çocukluğuma inilirse daha rahat anlaşılabilir aslında.:31:
Hatta hala burada yazılan diyalogları gördükçe ve babaannem yüzünden annemin yaşadıklarını hatırladıkça bu muhabbeti ilerletmekten bile korkuyorum. Ama kaçışım yok, elbet bir gün benim de bir diyaloğum olacak.:31: umarım güzel diyaloglar olur.:16:

Ben de babaannemden bir diyalog vereyim de kaynana fobimin ortaya çıkış sebebini anlayın.:1:

Babam anneme henüz bir kaç aylık evliyken hediye olarak bir kazak almış. (babannemle birlikte yaşıyorlar bu arada)
Babaannem de ertesi gün annemin üzerinde kazağı görünce "O üzerindeki nereden çıktı" diye soruyor. Annem de babamın hediye ettiğini söylüyor. Babannemin surat hemen beş karış oluyor tabi.
Akşam babam eve gelince bir kavga, bir kıyamet.
Babama çemkirme sebebi ise şu: "Kardeşine niye almadın aynısından?":53: (Şunu da belirtmeden geçmeyeyim, Halam babamdan önce evlenmiş, çocuklu bir kadın.)
Henüz yeni evliyken heyecanla alınmış ilk hediyelerini babama da anneme de zehir ediyor.
Gerçi hala bir çok şeyi bize zehir ediyor da, Allah büyük...:31:

Çok şükür benim müstakbel kayınvalidemle aram çok iyi :) Öyleki isim yazmasa onla olan msjlarımızı başkası okusa sevgilimden sanır:9:
Az önceki diyaloğumuz ;
Ben : Odanda aynanın önünde sana bir süprizim var canım bakmayı unutma :)
Kaynanam : Hayırdır kız gelin
Ben :Hayır hayır canım eve gidince görürsü çam sakızı çoban armaganı kız kaynana :)
Kaynanam : Teşekkür ederim kız gelinim

Dün bayramlaşmaya gittiğimde şal aldıgından bahsetti, ,istedıgı rengi bulamamış.Bende gittim buldum aldım 2 tane :)

bence abartıyosun kadın dinlenmen için bi gün izin vermiş sana yarında yapcaz diyebilirdi :60::60::60:

yani evet aslında ilk evlendiğimiz zaman ben de hep böyle düşünüyodum anlayış gösteriyo diye ama baktım ki kadın bütün hayatımı ne yapacağımı özel günlerimizde evde mi yicez dışarda mı yicez, memlekete ne zaman gitcez,ne zaman gelcez,ne zaman ev alcaz,ne zaman bulunduğumuz evden taşıncaz,kılık kıyafetim nasıl olacak,evimize kaçta gircez,arabamızı ne zamn satcaz yenisini alcaz,hatta kime satcaz ....gibi birçok şeyi yani benim özel hayatımı bile ne zaman cinsellik yaşayacağımı bile düzenlemeye kalkınca ben de artık böyle şeylerden de rahatsız olmaya başladım...:5:

K.v ne söyle de 1 yıllık eylem planı hazırlasın sana!
Allahtan dinlenmen için fırsat tanımış:53:

ne bir yıllığı,o benim bütün hayatımın eylem planını hazırladı bile.her görüştüğümüzde parça parça öğreniyorum

Ben de babaannemden bir diyalog vereyim de kaynana fobimin ortaya çıkış sebebini anlayın.:1:

Babam anneme henüz bir kaç aylık evliyken hediye olarak bir kazak almış. (babannemle birlikte yaşıyorlar bu arada)
Babaannem de ertesi gün annemin üzerinde kazağı görünce "O üzerindeki nereden çıktı" diye soruyor. Annem de babamın hediye ettiğini söylüyor. Babannemin surat hemen beş karış oluyor tabi.
Akşam babam eve gelince bir kavga, bir kıyamet.
Babama çemkirme sebebi ise şu: "Kardeşine niye almadın aynısından?":53: (Şunu da belirtmeden geçmeyeyim, Halam babamdan önce evlenmiş, çocuklu bir kadın.)
Henüz yeni evliyken heyecanla alınmış ilk hediyelerini babama da anneme de zehir ediyor.
Gerçi hala bir çok şeyi bize zehir ediyor da, Allah büyük...:31:

en güzeli mesafeli olmak.ben bunu çok çok iyi öğrendim..ve ben de senin gibi çocukluğumda yaşadığım sorunlardan dolayı müthiş korkuyorum..hala...

Müstakbel kayın anneciğimle tek diyaloğumuz(?) şu olmuştur:
Sevgilim: annemin selamı var hayatım.
Ben: Hımm, aleyküm selam.
Sevgilim: Senin de selamın var di mi?
Ben: Iıı bilmem ki, Hı hı evet var.
4,5 yıldır bunun ilerisine götürmemek için diretiyorum.:9: Sebebi çocukluğuma inilirse daha rahat anlaşılabilir aslında.:31:
Hatta hala burada yazılan diyalogları gördükçe ve babaannem yüzünden annemin yaşadıklarını hatırladıkça bu muhabbeti ilerletmekten bile korkuyorum. Ama kaçışım yok, elbet bir gün benim de bir diyaloğum olacak.:31: umarım güzel diyaloglar olur.:16:

Emin ol bu günlerdeki mesafeni özleyeceksin. Bu arada kızlar çok iyi gidiyorsunuz :1: Bu kaynanalar dünya üzerinde oldukça malzeme bitmez tam gaz devam.

Bende geçen bayram tatilde eşimle bulunduğu şehre yanına gittik. Çok şükür bir sorun çıkmadı, hatta fazla bile iyiydi. Yalnız şöyle bir olay oldu.

Ben nette takılıyorum, o da aynı odada video falan izliyor ruhsal gelişim üzerine (bu konularla biraz fazla içli dışlı). Videoda insanın başarısızlıklarını anlatmaya başlıyor adam çocukken böyle olursa şöyle olursa ilerde de başarısız olur falan... Derken konu yavaşça değişmeye başladı vajina, klitoris, penis, dölyolu... :53: O kadar da rahat ki. Odadan nasıl kaçacağımı bilemedim. Eşim başka bir odadaydı koşa koşa yanına gittim "kocuuuuuş kurtar beni annem psikolojimi altüst etti"... :52:

Son düzenleme:
Bende geçen bayram tatilde eşimle bulunduğu şehre yanına gittik. Çok şükür bir sorun çıkmadı, hatta fazla bile iyiydi. Yalnız şöyle bir olay oldu.

Ben nette takılıyorum, o da aynı odada video falan izliyor ruhsal gelişim üzerine (bu konularla biraz fazla içli dışlı). Videoda insanın başarısızlıklarını anlatmaya başlıyor adam çocukken böyle olursa şöyle olursa ilerde de başarısız olur falan... Derken konu yavaşça değişmeye başladı vajina, klitoris, penis, dölyolu... :53: O kadar da rahat ki. Odadan nasıl kaçacağımı bilemedim. Eşim başka bir odadaydı koşa koşa yanına gittim "kocuuuuuş kurtar beni annem psikolojimi altüst etti"... :52:

ha ha haaaaa...benim kv de bu konularda çok rahattır.arkadaşlarının cinsel sorunlarını anlatmaya bayılır.içim şişiyor böööö ama bişey diyemiyorum tabi kv yani...ben de tam tersine mahremiyete aşırı önem veren biriyim..

ha ha haaaaa...benim kv de bu konularda çok rahattır.arkadaşlarının cinsel sorunlarını anlatmaya bayılır.içim şişiyor böööö ama bişey diyemiyorum tabi kv yani...ben de tam tersine mahremiyete aşırı önem veren biriyim..

Ben de öyleyim yani öyle uluorta dinlenecek şeyler değil ki bunlar. Dinleyeceksen gizli gizli dinleyeceksin :37:. Yani kendisi de dul hani...

Demek ki :1:

Bir de biz oradayken ikidebir kayınpederimi yani ex kocasını çağırıyor, çocuklar burada hep beraber tatil yapın falan diye. Eşim ısrarla anne gerek yok babam olmasa daha iyi dediği halde ısrarla çağırıyor. Adam gelmedi tabii ne münasebet kaynanamın evinde kalıyoruz bir de... Diyorum ki acaba :52:

Demek ki :1:

Bir de biz oradayken ikidebir kayınpederimi yani ex kocasını çağırıyor, çocuklar burada hep beraber tatil yapın falan diye. Eşim ısrarla anne gerek yok babam olmasa daha iyi dediği halde ısrarla çağırıyor. Adam gelmedi tabii ne münasebet kaynanamın evinde kalıyoruz bir de... Diyorum ki acaba :52:[/QU

:52::52::52:

bayramın 2. günü eşim ben ve kv onların köyüne gitcektik biz hazırlandık kvlerin evine gittik kv beni kapıda gördü daha evin içine adımımı atmadım başımda şalım var
aaaaa one öyle sen onu niye örttün ben onu hiç sevmedim :53: daha eve girmeden şok
ben: sen sevmezsen sevme sevmene gerek yok ben sevdim
ben suratımı astım geçtim oturdum
kv: köy yerinde o örtülmez güzel değil o
ben : yanıma çember aldım zaten köyde değiştircem
kv: hava çok sıcak onla yanarsın dolamışın onu çember ört
eşim: o böyle sevmiş bunu örtmüş demekki yanmıyo :16:
kv: hava sıcak diye dedim ben
eşim : sen böyle yanıyonmu seni etkiliyomu
kv : yok ben yanmıyom köydeki yaşlılar cahil bilmezler laf ederler
ben : sen yaaşlılardan daha betersin anne niye böyle yapıyon
o sıra kp mutkadan kvye sesleniyo bi dk gel diye
kv : kızcak bana fırça kaycak geline niye karışıyon diye sizin yanınızda söyleyemiyo mutfağa çağırıyo
eşim : ssende o yüzden gitmiyon demi yanına
gitti kpnin yanına
kp : sen niye karışıyon geline karışma
kv: köydekiler cahil laf ederler o gelin napmış öyle atkı gibi bişey dolamış boynuna derler :53:
kp: sen karışma nasıl istiyosa öyle yapsın
ordan dönüşte almış eline bi kaç çember geldi
kv: bunları örtcenmi
ben : yanımda çember var diyorum ya örtmücem
kv: bazen küçükler bişey bilmez büyükler onlara yok gösterir
ben: sen daha üstüme gelirsen köydede çıkarmam bunu böyle dururum
kv: tamam sustum
gerçektende sustu bidaha hiç ağzını bile açmadı. köydede şalvar ggiy diyipduruyodu köye gidince hemen giymedim şalvardı yarım saat falan pantolonla durdum şalvarı giy falan dicekmi diye ama hiiiç sesi çıkmadı :1::32:

Ahh ahh neden böyle bunlar kızlar sizin annelerinizden k.v olan varmı yani gelini olan...Bizimkiler de mi böyle acaba:44:

benim annem hiç bişeyine karışmaz yengemin daha ona akıl sorar yengemin annemden şikayetçi olduğunu hiç sanmıyorum eğer bi şikayeti olsa hareketlerinden tavırlarından belli olurdu

Back