• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

AY gülmekden bir hal oldum gercekden bu kayinvalideler kücük cocuk gibiler ya...
Ben 4 senedir nisanlimla beraberdik aileler anlasamadigi icin birtürlü olmuyordu neyse bir aksam annesiyle nisanlim otururken annesi durmus durmus demiski oglum bisey sorcam ama dogruyu söliceksin
nisanlim : sor anne
kv : ölümü öp dogruyu söyliceksin
Nisanlim: of anne sor tamam söylicem
kv: Siz bunca sene nasil dayandiniz yada dayandinizmi?
nisanlim: nasil yani neye dayandikmi sok olmus tabi ama annesine yakisdiramiyor belki yanlis anlamisimdir diye düsünmüs
kv: ee iste beraber olmadinizmi bunca senedir berabersiniz
nisanlim: anne sen ne sacmaliyorsun ama cok merak ediyorsan söylim olmadik
kv : hicmi bisey olmadi arkadan falandami olmadi
nisanlim sok : oha annne ne bicim seyler soruyorsun olmadi dedim ya demis bu bölee uzayip gitmis neyse heralde aldigi cevap hosuna gitmiski 1 ay sonra istemeye geldiler töbe yarabbim ya benimkide bukadar rahat bir kayinvalide iste

:53::53::53::53::53::53::53::19:

bu topik harika olmuş çok güldüm gerçekten:1:.Kimisi üzücü kimisi komik :))Amaa insan hayretler içinde okuyor resmen:53::53:.Şükürler olsun benim kayınvalidemle aramızda öyle diyaloglar geçmedi geçmezde inşallaah.Herşeyi yerinde söyler ve beni oğluna asla ezdirmez....Hattaa eşime kızdığımda direk kaynanama şikayet ederim vee annemde sağolsun eşimiii haklar birgüzelll :))):1:

AY gülmekden bir hal oldum gercekden bu kayinvalideler kücük cocuk gibiler ya...
Ben 4 senedir nisanlimla beraberdik aileler anlasamadigi icin birtürlü olmuyordu neyse bir aksam annesiyle nisanlim otururken annesi durmus durmus demiski oglum bisey sorcam ama dogruyu söliceksin
nisanlim: nasil yani neye dayandikmi sok olmus tabi ama annesine yakisdiramiyor belki yanlis anlamisimdir diye düsünmüs
nisanlim sok : oha annne ne bicim seyler soruyorsun olmadi dedim ya demis bu bölee uzayip gitmis neyse heralde aldigi cevap hosuna gitmiski 1 ay sonra istemeye geldiler töbe yarabbim ya benimkide bukadar rahat bir kayinvalide iste

aaaaaaaaaa:53::53::53: yuh yani başka bir şey diyemiyorum

bu topik harika olmuş çok güldüm gerçekten:1:.Kimisi üzücü kimisi komik :))Amaa insan hayretler içinde okuyor resmen:53::53:.Şükürler olsun benim kayınvalidemle aramızda öyle diyaloglar geçmedi geçmezde inşallaah.Herşeyi yerinde söyler ve beni oğluna asla ezdirmez....Hattaa eşime kızdığımda direk kaynanama şikayet ederim vee annemde sağolsun eşimiii haklar birgüzelll :))):1:

sen şanşlı gelinler kategorisindesin....
:nazar::nazar::nazar:

yuhhhh:53::53::53:insan bunu arkadaşına bile soramaz ya:53::53::53::53:

bir tanede benden olsun ben kv ile aynı binadayım her tıkırtı duyduğumda kapı dürbününden bakarım ya kv yada grmce ayakkabıları inceliyor olur aslında kv iyidir pek muhabbetimiz yoktur sever ama sevgisini belli edemez milletin yaptığı gibi gelinimde şöyle iyidir demez :(
yeni evliyiz
kapı açılır ayakkabılar giyiliyo:
kv :üst kattan nereye gidiyosunuz
bizde :ses yok
kv:eşime k... nereye gidiyosunuz
eşim :gezmeye
kv:nereye
eşim:bir hışım hem iner hemde "birdaha bu apartmanda kimse bana hesap sormasın kim geldi nereye gittin"(alt katta da tanıdıktır oturan)
aradan zaman geçer aynı diyolog ama ablasıyla
eşimin cvbı : sananeeeee

4 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var
aynı diyolog oğluma döndü e...nereye gittiniz oğlum
oğlumm: appaaa
kv:ne yedin
oğlum: mama diye uzuyo biliyorum ki artık vaktim daralıyo oğlum iyice konuşunca gizli saklı kalmıcak

eve misafir gelir ayakkabılar incelenir ertesi gün (oğluna soramaz bana )
kv:akşam değişik ayakkabı vardı kim geldi
ben:arkadaşlar
kv:x mi
b:yok
kv:y mi
b: yok
bu böyle uzar gider tutturana kadar bende söylemem eşim kızıy hesap vermiceksin diyo

kv:dün akşam sizde kim vardı
b:kimse yoktu
kv:vardı vardı ebru mu vardı
b:yoktu
kv:peki o terlikler kimindi
b:benimdir kimin olacak
kv: değildi başkaydı bunlar
b:(akılıma gelir)eşimindi
kv:yok yok onun öyle terliği yok
heyyy Allh'ım ya eve kimi alacaksam

Tek kelimeyle rezalet,hangi anne böyle bir şeyi sormaya cesaret edebilirki..

hadi bitane de ben koyayım....eşimin annesi babası erkek kardeşi bize tatıle geldiler...sormak adettendır ya ne yemek yapalım anne dıye sorarız ....
ben: anne ne yemek yapalım
kv:sen bilirsin kızım
ben: olur mu anne öyle şey canınız ne ıstıyorsa yapalım
kv:farketmez kızım evınde ne varsa yap
ben:babamın falan öle sevdıgı sevmedıgı yemek falan olur ona göre yapalım
kv:bı çorba veya makarna yapsan yeter kızım
ben: mercimeklı köfte yapayım..
kv:yok o şişirir şimdi...
ben: tmm o zaman ben bamya yapayım
kv: X(eşimin erkek kardeşi) bamya sevmez kızım onu yapma...

eeeeeeeeee dıcektım yaa anneme vermem böle tavız ama işte misafır....:))

kızlar 2 gündür kuyorum ve tüm yazılanları atlamadan okudum harikasınız yaaaa gelinlerle gurur duyuyorum kaynanaların canı cehenneme en iyisinin bile....

Keşke bende size böyle komik olaylar analtabilseydim Fakat benim kocamın anası malesef tam bir şeytan......

Ya ben sıkıldıkça bu topici okuyorum, çok gülüyorum :60:

Benim kayınvalidemle aram iyidir, allah var elinden geleni yapar benim için.
Biraz ısrarcı, biraz dediğim dediktir, ha bir de kocama 5 yaşında gibi davranır. Bunların dışında göze batan huyu yoktur.

Geçenlerde konuşuyoruz:

K - Ağdacı Dilek var ya..
B - Evet
K - Geçen hafta, sende hala iş var abla dedi bana (acayip bir havayla söyledi bunu)
B - Vay Anne süpersin, babam ne diyor peki
K - Amaan boş ver onu, odun işte ne anlar :60:

ne bilim ben sanki ona ne oluyor yani sonucda yapmis olsak bile bizi ilgilendiren bir konu bu deyilmi ama
ha bide sagolsun nezaman bizim dügün konusu acilsa derki ay bu torunlari büyüttüm simdi sevgi evlenince onun cocuklarinada bakcaz siz ama sakin hemen yapmayin söyle bir iki sene bekleyin diyor bende dedim 4 sene düsünmüyorum diyo ama olmaz ozamanda yasiniz geciyor haha biraz fazla takintili benim kaynanam saolsun yatak konularimiza bile karisiyor
yada dur birtane daha geldi aklima bana iccamasiri alincakdi bayramda hediye olarak sorduki sen normalmi giyersin yoksa boxer tarzimi bende dedim yok ben tanga giyiyorum basladi yok onu giyme cok günah iste hem fiziginide bozar vucudun sarkar allahim yarebbimm saka gibi ya kendim bile inanamiyorum yazdiklarimi okudukca genc kaynanam olmasida iyi deyil ya herseyi cok bildigini saniyor iste

tamam da siz de açıkça ben tanga giyerim diyebilmişsiniz valla bravo.normal deyip geçebilirdiniz yani bu da tuhaf geldi bana:37:

Biraz ısrarcı, biraz dediğim dediktir, ha bir de kocama 5 yaşında gibi davranır. Bunların dışında göze batan huyu yoktur.

Geçenlerde konuşuyoruz:

B - Evet
K - Geçen hafta, sende hala iş var abla dedi bana (acayip bir havayla söyledi bunu)

:52::60::60::60::60:

Yuhhhhhhhhhhhhhhhh :53::53::53::53::53::53::53: daha neler artık oğlu bile olsa iyi sorabilmiş

6.5 aylık bi oğlum var ve aynı babasına benziyor yani eşime. eşimde annesine benziyor. dolayısıyla oğlum kaynanamada benzemiş oluoyr.
geçen gün eşim annesine diyorki

eşim: anne metehan ı herkez ikimize benzetiyor. benziyor diilmi?
kaynanam: evet oğlum benziyor tabi
snrada bana dönüp:
kayananm: ee ikimizde güzeliz benzesin dedi.

aman yarabbim ölüyosunuz güzellikten
kalakaldım bendee:)

az önce kaynanam değil annemle yaptığım bi konuşmayı paylaşmak istiyorum:

- alo
-(o sırada iş telefonum çalar) anne 1 dk bekle...(konuşmam biter)
-efendim anne
-kızım
-(tekrar telefon iş yoğun malum) anne bi dakka......(konuşma biter)
-anne şimdi söyle
-kızım ben sana bi kere soğan küründen bahsettim
-evet anne (bebek yapmaya uğraşıyoruz bu arada)
-yap onu mutlaka
-tamam anne (bu arada iş yoğun hem konuşuyorum hem işlere bakıyorum)
-bak onu hazır suyla yapacan
-tamam anne
-bak... hangi soğanla yapacan biliyormusun
-biliyorum anne
-beyaz soğan, yani kırmızı kabuklu olmıcak
-biliyorum anne
-bizim evde gördüğün soğanlar var ya
-biliyorum anne
-hah işte o, beyaz kabuklu olacak, kırmızı veya k.rengi değil
-tamam anne
-anladın dimi hangi soğan olduğunu, beyaz kabuklu olacak, kırmızı kabuklu veya k.rengi kabuklu diiil
-(bende sigortalar atar) anne en başından beri biliyorum diyorum daha ne üsteliyorsun!!!
-hah tamam o soğanla yapacan işte beyaz kabuklu. nasıl yapacan biliyormusun
-biliyorum anne
-bak, internetten bak soğan kürü diye
-tamam anne
-saraçoğlu olması lazım
-:53::53::53::53::53::53:

zorla kapattım telefonu.........

Kaynananız yanlış biliyor beyaz değil normal yemeklik olan k.kabuklu soğan olucak:D Ayyyy Allah kolaylık versin

Geçenlerde konuşuyoruz:

B - Evet

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Back