yook kızzz öyle deme :) benim ki çok iyidir.. ben ona göre kötü bile sayılırım..:) kız yok evde kızları oldum.. kendi evime bile yollamıyo bizde yaşa diye (evlerimiz çok yakın )
kalırız çoğunlukla.. eve gittiğimde de gelsenize akşam napıyosunuz evde der.. gerçekten bunu öğrenmek ister misin derim :) güleriz.. ben çekiniyorum anne banyo yapmaya derim.. aa kızım bunun ayıbı mı olur der..
kaç yıldır hala her sofra kaldırma bulaşıktan sonra teşekkür eder.. böyle biri işte.. (Maşallah)
kaynanam;bak benim evde 2 tane halı var vereyim onu size
ben : yok anne sağol, eski tip halıları sevmiyorum ben, küçük şirin şeylerden alıp atıvercem ortaya işte..
kaynanam; ama A...nın ayakları üşür, yere basmayın halıya basın ayaklarınız üşümesin.
ben :Anne yerden ısıtmalı ev.üşümez merak etme
kaynana:halılar yeni ama ...
aradan 2 yıl geçer.görümce üni.yi kazanmıştır ve ev tutulmuştur eşya alınıyordur eve..halıya sıra gelir
ben:anne senin halılar duruyorsa ver işte,yeniydi onlar..
kaynana:yok yeni alcaz artık...
ben
hamile olduğumu 18-19 haftalıkken bayramın ilk günü kaynanama sölicez
ve bu arada benim karnım haftama göre daha büyük bariz hamileyim
üstümde hamile bebekli tişort falan var
eşim benden önce girdi içeri
sonra prenses gel gel dedi
görümcemle kaynanam karşımda
ben de içeri biz geldikkkkkkkkkkkk diye zıpladım
baktım kimseden tepki yok
görümcem öptü bayramın kutlu olsun falan
kaynanamın elini öptüm
ne bu kız gitgide iyice dobiş oldun sen (şişman da hiç sevmez)
e anne hamileyim ya
hadi ordan be
hahaha annen inanmıyo aşkım
yok anne hamile
hadiyin ordan töbe töbe
anne görmüyo musun şaka mı yapıyosun karnıma baksana
kilo almışsın yine sen
anne böle mi kilo alırım göbeğe baksana
en sonunda ultrason fotosunu çıkardım
ay inanmıyosan buna bak anne
heeee Allah hayırlı evlat yapsın
oğlan mı olcak bu?
hee nerden anladın
güzelleşmişsin
çok şükür
bundan 2 ay önce yazlıktayız.eşimin ayağında sadece yazdan yaza giydiği en fazla 3 kez kullandığı terlikler var.kot kumaşından
eskitilmiş model
ben içerdeyim
kayınvalidem: oğlum çıkar o terlikleri ben sana başka vereyim eski o
ben: hangisi eski anne?onlar daha yeni onların modeli öle.eskitilmiş kot kumaşından olduğu için öle hem o kadar terlik varken eşime neden eski giydireyim
aa biliyorum kızım titizsin sen ondan dedim bende yırtık gibi duruyor
10 dk sonra denize gitmek için evden çıkmak üzereyiz
kayınvalidem.dur dur oğlum al bunları giy eski duruyor o terlikler
delirdim sinirden.evlenirken oğlunun çeyizine 1 terlik koymayan kadın yepyeni terliğe eski diyor
Güya bbbeni severek aldılar düşünün. Diğer geline birşey diyemıor söyleyemıor. Abi susturmus herkesi çıt yok. aamaa ben kocam işte ne diyeyım kii
Aklıma geldıkce yazıyorum
Eşimle onlarda kalırken kadın gece sa 3-4 de hergun ama odamıza girdi bende anne neyapıosun dıorumm hiç ustunuz acık mı dıye bakmaya geldım dedı ewın butun anahtarları toplanmıs yok ortada arkasına sandalye koyduk yitip yine girdi. Eşimde dıor ki kafası dalmıstır ondan girmiştir dioo bir kez dalarda 4 kez dalmaz yaaa
sisko gelin utan utan bak kaynanani örnek al sana git biraz tavsiyeler versinbi tane de ben anlatayım:)
bayramda bizdelerdi. ev misafir dolu. mutfakta baskül var. bi sürü insanın önünde ayyy bi tartılayım dedi (boyu 1,50 falan) tartıldı 60 kilo. bana döndü hadi sende tartıl dedi (benim boyum 1,70) ben 61 geldim. yüzünde gülücükler sevindi ayyyy gelinim benden kilolu benden şişman falan dedi. ben bozum tabi. :))) herkes şaşkın bunun sevincine anlamsız anlamsız bakıyor...
hamileyim ve ramazan ayına bi kaç gün var kayınvalide tlfla konuşuyoruz ne zaman doğurucaksın ben ramazanın 10 günü falan herhalde az kaldı anne
kynv..anca bayramdan sonra doğurursun sen:44:
ben:yok anne ramazan bayramına 1 ay var daha benim çok az var doğumuma
kynv:bişey olmaz bayramda sonra doğururursun
ben:yok 10 gün sonra falan doğurcam
kynv:iyi sen nasıl istersen
ve ramazanın 12 günü doğum yaptımkayınvalidem geldi annemlere orda ne kadar insan varsa ben dedim bayramdan sonra doğur beni dinlemedi keşke bayramdan sonra doğsaydı ...ve ben 39 haftamda doğum yaptım
isteme öncesi ailemle tanışmaya geldiler (bizimkilerin isteiği üzerine)
kaynana
2 görümce
çocukları
annem
ananem
ablam
teyzem
ben
laf döndü dolaştı
kaynanam ananeme dedi ki, bu arada annemle muhatap olmuyo ananame soruyo
kaynanam: bi şartınız şurtunuz var mı hiç bilmem bu işleri
ben kocaya kaçtım
ananaem: ben sanki kaçmadım
ben:
AY gülmekden bir hal oldum gercekden bu kayinvalideler kücük cocuk gibiler ya...
Ben 4 senedir nisanlimla beraberdik aileler anlasamadigi icin birtürlü olmuyordu neyse bir aksam annesiyle nisanlim otururken annesi durmus durmus demiski oglum bisey sorcam ama dogruyu söliceksin
nisanlim : sor anne
kv : ölümü öp dogruyu söyliceksin
Nisanlim: of anne sor tamam söylicem
kv: Siz bunca sene nasil dayandiniz yada dayandinizmi?
nisanlim: nasil yani neye dayandikmi sok olmus tabi ama annesine yakisdiramiyor belki yanlis anlamisimdir diye düsünmüs
kv: ee iste beraber olmadinizmi bunca senedir berabersiniz
nisanlim: anne sen ne sacmaliyorsun ama cok merak ediyorsan söylim olmadik
kv : hicmi bisey olmadi arkadan falandami olmadi
nisanlim sok : oha annne ne bicim seyler soruyorsun olmadi dedim ya demis bu bölee uzayip gitmis neyse heralde aldigi cevap hosuna gitmiski 1 ay sonra istemeye geldiler töbe yarabbim ya benimkide bukadar rahat bir kayinvalide iste
AY gülmekden bir hal oldum gercekden bu kayinvalideler kücük cocuk gibiler ya...
Ben 4 senedir nisanlimla beraberdik aileler anlasamadigi icin birtürlü olmuyordu neyse bir aksam annesiyle nisanlim otururken annesi durmus durmus demiski oglum bisey sorcam ama dogruyu söliceksin
nisanlim: nasil yani neye dayandikmi sok olmus tabi ama annesine yakisdiramiyor belki yanlis anlamisimdir diye düsünmüs
nisanlim sok : oha annne ne bicim seyler soruyorsun olmadi dedim ya demis bu bölee uzayip gitmis neyse heralde aldigi cevap hosuna gitmiski 1 ay sonra istemeye geldiler töbe yarabbim ya benimkide bukadar rahat bir kayinvalide iste
Afedersiniz Ooohhaaa... Bişey sormak istiyorum, beraber olduk dese ne yapacaktı? İstemekten vaz mı geçecekti?
Benimki de nişanlıyken "evlenmeden hamile kalayım filan deme heee" demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?