- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha ne kadar madalya alacaksın bacımbu ne güzel bir tariff kıskanayımmı ,, sinirleneyimmi bilemedimm..o üç madalyaa gözümü tırmalıyorr..
her zamanki gibi muhteşemsin canım
ellerine sağlık BAŞARILAR
![]()
Sorumluluk sana ait bak yiyom hee :))
o nasıl tatlidir oyleresmen bizi ezdin gectin
birdaha ki yarismaya sansimi denerim artik hayırlı kandiller
Begendım 10 numara
Kiz sen varya az degilsinBiliyor da iyice süzer şimdi,kendi sunumuyla kıyaslar![]()
Sakın Onun şöbiyet yapacağını öğrenince,oyları bölünsün diye seninde yapmanı istediğimizi ağzından kaçırmaBegendım 10 numaraguclu rakip vesselam
![]()
Sakın Onun şöbiyet yapacağını öğrenince,oyları bölünsün diye seninde yapmanı istediğimizi ağzından kaçırma![]()
Sen bir dilim öndesin,O cimrilik etmiş ,tabağa az koymuşKiz sen varya az degilsinayni zaten ikimizin uclarda kalkik
beceremedik biz bu isi
![]()
Sen bir dilim öndesin,O cimrilik etmiş ,tabağa az koymuş,yedik sanki şöbiyetini
Ne farkeder siz arkadaşsınız Onun şöbiyeti senin şöbiyetin demek.Aranızda ayrı gayrı mı var.Hepsi senin olsun
Yanliz bildirim geliyo yukardan sobiyet konusuna begeni alinti diye kendi konumda zannediyorum kendimitebrik msjlarina tesekkur edersem sasirmayin
![]()
DiyosunnnTamam yahu ,sen ye bakalim bi deneSorumluluk ,kilo kaygisi falan kalmiyor zaten
![]()
Ne farkeder siz arkadaşsınız Onun şöbiyeti senin şöbiyetin demek.Aranızda ayrı gayrı mı var.![]()
Cnm ellerıne saglık harıka gorunuyorburdada dondumu sobıyetin ucları basık olur kalkık olmaz muhabbetı
senınkılerde kalkık benımkıler gıbı ondan merak ettım
bence olmus gayette guzel
basarılar dılıyorum
![]()
Kiz sen varya az degilsinayni zaten ikimizin uclarda kalkik
beceremedik biz bu isi
![]()