- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Sen bir dilim öndesin,O cimrilik etmiş ,tabağa az koymuş,yedik sanki şöbiyetini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi senin olsun
Yanliz bildirim geliyo yukardan sobiyet konusuna begeni alinti diye kendi konumda zannediyorum kendimi tebrik msjlarina tesekkur edersem sasirmayin
Diyosunnn
Benden duyduğunu söyleme sakın @talhayasir ,Be _ni'nin konusunda 6.sayfada söylemiş.Temize çıkayım diye araştırdım.Çok kırıldım sana çok.Yaptığın tatlıyı bana gönderirsen affederim seniKim dimis Kesin deynepnaz in isidir
Döktürmüşsün yine. Harika bir tatlı ve harika bir sunum ellerine sağlık canım.
Benden duyduğunu söyleme sakın @talhayasir ,Be _ni'nin konusunda 6.sayfada söylemiş.Temize çıkayım diye araştırdım.Çok kırıldım sana çok.Yaptığın tatlıyı bana gönderirsen affederim seni
Göndermeyen ne olsun,buldum madalyalarını sel alsın.Bu korku yeter ,kesin şimdi yalvarır ,adresimi almak için..Hem Batman dediğin neresi ki,hadi sana kolaylık olsun,şerbetini ben yaparım,sen kuru kuru yolla bana.Güzel bir tabağa paket yap,çiçek te koy.Sunumun gibi paketin de güzel olsun.Oyyy gunahini alisim senin canimm ,hic yaparmisin oyle sey Zehir hafiyem Tamam ben bu vicdan azabi ile yasayamam ,adresi ver iki tepsi yollayayim da rahatlayayim
Göndermeyen ne olsun,buldum madalyalarını sel alsın.Bu korku yeter ,kesin şimdi yalvarır ,adresimi almak için..Hem Batman dediğin neresi ki,hadi sana kolaylık olsun,şerbetini ben yaparım,sen kuru kuru yolla bana.Güzel bir tabağa paket yap,çiçek te koy.Sunumun gibi paketin de güzel olsun.
Yok bağlama,sayende kurdela fobisi oluştu bende.Tamam Kurdela da baglim mi
Yok bağlama,sayende kurdela fobisi oluştu bende.
Bu ara bıraktım tatlı işini hoş evde yaptığımda yok yemek te basarliyimda tatlı kek bunları pek beceremiyorum ev yapımı baklava favorimdirTabi ya
Korkuyu yenmek için korkunun üstüne gitmek gerekiyormuş,neyse bağla kurdelayı da bu sayede korkumu yeneyim.Kurdelasiz gonderemiyoruz malesef , siparisiniz iptal edildi
Yapsana o zaman,yarışmaya katılsana,yapamaz ki yapamaz kiBu ara bıraktım tatlı işini hoş evde yaptığımda yok yemek te basarliyimda tatlı kek bunları pek beceremiyorum ev yapımı baklava favorimdir
Bu ara bıraktım tatlı işini hoş evde yaptığımda yok yemek te basarliyimda tatlı kek bunları pek beceremiyorum ev yapımı baklava favorimdir
Korkuyu yenmek için korkunun üstüne gitmek gerekiyormuş,neyse bağla kurdelayı da bu sayede korkumu yeneyim.
Kız ben diyorum ki ev baklavası yemesi favorimdir tatlıdan anlamam yazdım ya Allah senii ben kim baklava kim o değilde benim oğlan da dün tutturmus anne baklava yapsana diyeYapsana o zaman,yarışmaya katılsana,yapamaz ki yapamaz ki
İnşallah canımBende baklavayi cok severim canim Uzun suredir yapamiyorum ama
Belki bi dahaki kategori yemek olur da seni de aramizda goruruz