- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlun ağzının tadını biliyormuş.Kız ben diyorum ki ev baklavası yemesi favorimdir tatlıdan anlamam yazdım ya Allah senii ben kim baklava kim o değilde benim oğlan da dün tutturmus anne baklava yapsana diye
Bu arada anneme bayramlarda baklava su böreği yaptırmak için herkez sıraya girerdi malzemeyi kapan gelirdi![]()
Evet canım öyle söylüyorlar ama 2 çocukla henüz bi girişimim olmadı :)) diğer oğlum biraz daha büyüsün senede 2-3 sefer baklava börek olayina girerim diyorumOğlun ağzının tadını biliyormuş.Anasına bak kızını al demişler.Kesin denesen yapmayı sen de becerirsin.
![]()
Ellerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyor
Başarılar dilerim canım![]()
Ellerine sağlıknuryolu
Madalyalara gözün doymuyor bakıyorumda
![]()
Çok şahane bir görüntü vallahi,agzımın suyu akıyor baktıkçaGideyimde bir künefe yiyeyim bari
![]()
Bak bana,madalyayı aldım çekildim kenara4 cu madalyayi almadan yarismadan cekilmemAldiktan sonra uzun bi inzivaya cekilme niyetindeyim
Tesekkurler canimAfiyet sifa olsun
![]()
Bak bana,madalyayı aldım çekildim kenaraSen maşallah illa dörtleyeceğim diyorsun
Çekil kenara çekil,milletin yarışma azmini köreltiyorsun şu sunumlara bak bee![]()
Allah iyilini versin nurrr , kurdelalı şekerli ekmek süperrrrr olmuşşşşş kesin 1. Olurrrr![]()
Eline sağlık canım , bu şöbiyeti hepimiz yapıyormuşuz demekki.
Başarılar dilerim![]()
Aslında bunu test edebilirizNevosa soz verdim yapcam diyeYapmasam olmazdi canim
Evet bence de 1 ci olur kesin
![]()
Şöbiyeti ortadan kaldırırsak olurAslında bunu test edebiliriz
Nevreste Ciddiyim bacılar ekmek tatlısınıda oylamaya ek koyalım . Bu bir şaka olsun kk hatunlarına ne dersiniz ?
![]()
Ekmek tatlısı çok özel bir tariftirMaydanoz koymasaydın tepesine not kıracaktım ekmek tatlında.
Sunumuda çok hoş , yerken şekeri kıtlama mı yapıyoruz
Ellerine emeğine sağlıknuryolu Başarılar dilerim....
Ha pardon ,
Bi de şöbiyet vardı değil mi ? Ehhh o da ekmek tatlısı kadar meşakkatli ve 10 numara olmasa da![]()