- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlun ağzının tadını biliyormuş.Anasına bak kızını al demişler.Kesin denesen yapmayı sen de becerirsin.Kız ben diyorum ki ev baklavası yemesi favorimdir tatlıdan anlamam yazdım ya Allah senii ben kim baklava kim o değilde benim oğlan da dün tutturmus anne baklava yapsana diye
Bu arada anneme bayramlarda baklava su böreği yaptırmak için herkez sıraya girerdi malzemeyi kapan gelirdi
Evet canım öyle söylüyorlar ama 2 çocukla henüz bi girişimim olmadı :)) diğer oğlum biraz daha büyüsün senede 2-3 sefer baklava börek olayina girerim diyorumOğlun ağzının tadını biliyormuş.Anasına bak kızını al demişler.Kesin denesen yapmayı sen de becerirsin.
Ellerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyor
Başarılar dilerim canım
Ellerine sağlık nuryolu Madalyalara gözün doymuyor bakıyorumda
Çok şahane bir görüntü vallahi,agzımın suyu akıyor baktıkça Gideyimde bir künefe yiyeyim bari
Bak bana,madalyayı aldım çekildim kenara Sen maşallah illa dörtleyeceğim diyorsun4 cu madalyayi almadan yarismadan cekilmem Aldiktan sonra uzun bi inzivaya cekilme niyetindeyim
Tesekkurler canim Afiyet sifa olsun
Bak bana,madalyayı aldım çekildim kenara Sen maşallah illa dörtleyeceğim diyorsun
Çekil kenara çekil,milletin yarışma azmini köreltiyorsun şu sunumlara bak bee
Allah iyilini versin nurrr , kurdelalı şekerli ekmek süperrrrr olmuşşşşş kesin 1. Olurrrr
Eline sağlık canım , bu şöbiyeti hepimiz yapıyormuşuz demekki .
Başarılar dilerim
Aslında bunu test edebilirizNevosa soz verdim yapcam diye Yapmasam olmazdi canim Evet bence de 1 ci olur kesin
Şöbiyeti ortadan kaldırırsak olurAslında bunu test edebiliriz
Nevreste Ciddiyim bacılar ekmek tatlısınıda oylamaya ek koyalım . Bu bir şaka olsun kk hatunlarına ne dersiniz ?
Ekmek tatlısı çok özel bir tariftir lütfen kusur bulmayalımMaydanoz koymasaydın tepesine not kıracaktım ekmek tatlında.
Sunumuda çok hoş , yerken şekeri kıtlama mı yapıyoruz
Ellerine emeğine sağlık nuryolu Başarılar dilerim....
Ha pardon ,
Bi de şöbiyet vardı değil mi ? Ehhh o da ekmek tatlısı kadar meşakkatli ve 10 numara olmasa da