- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Geçen konuştuk biliyor galibaBen asıl @Be_Ni_1012 ne der ,onu daha çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen konuştuk biliyor galibaBen asıl @Be_Ni_1012 ne der ,onu daha çok merak ediyorum
Biliyor da iyice süzer şimdi,kendi sunumuyla kıyaslarGeçen konuştuk biliyor galiba
Orası öyleBen bile inceledimAma ikisi de süperMutlaka yapacağımBiliyor da iyice süzer şimdi,kendi sunumuyla kıyaslar
nuryolu harika görünüyo off diyetteyim bende daha fazla bakamicemmm
Biliyor da iyice süzer şimdi,kendi sunumuyla kıyaslar
Nur yarışmaya iki tarifle katılamıyorsun o yüzden ilk tarif ile katılacaksın sonra yaptığını siliyorum
Sözünü tutup tarifimi yaptığın için çok teşekkür ederimOnunla bile katılsan emin ol oy alabilirdin çok süslü olmuş
Şöbiyet çok güzel olmuş ellerine,emeğine sağlıkYine sunum şahane olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Ama @talhayasir şöbiyetin hakkında ne der bilmiyorum
Orası öyleBen bile inceledimAma ikisi de süperMutlaka yapacağım
Çocuklar çok şaşırmışlardırBenim icin buyuk keyifti nevoscum Yuzumde koca bi gulumseme ve cocuklarimin saskin bakislari arasinda hazirladim kup sekerli ekmegi
Begenmene cok sevindim nevosum Babam ,annem ve kardesimden tam puan aldi bu tarifim Denemeni tavsiye ederim :)
@talhayasir Sobiyet sevmeyenlerdenmiymis yagsam
Aksine sobiyete asik olanlardanimBenim icin buyuk keyifti nevoscum Yuzumde koca bi gulumseme ve cocuklarimin saskin bakislari arasinda hazirladim kup sekerli ekmegi
Begenmene cok sevindim nevosum Babam ,annem ve kardesimden tam puan aldi bu tarifim Denemeni tavsiye ederim :)
@talhayasir Sobiyet sevmeyenlerdenmiymis yagsam
Çocuklar çok şaşırmışlardır
Eminim çok güzel olmuştur,afiyet olsun
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor :) fincanına da bayıldım ayrıca başarılar
Ellerine saglik bu arada sobiyet cok severim
öncelikle 3.madalyanı tebrik edeyim denk gelip edememiştim
ellerine sağlık yine döktürmüşsün her zaman ki gibi can çektirici gerçekten
Sorumluluk sana ait bak yiyom hee :))Bu diyet sobiyeti zaten ,cekinme canim al bi tane Hatta yiyince kilo verdiriyor