- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha ne kadar madalya alacaksın bacım bu ne güzel bir tariff kıskanayımmı ,, sinirleneyimmi bilemedimm..o üç madalyaa gözümü tırmalıyorr..her zamanki gibi muhteşemsin canımellerine sağlık BAŞARILAR
Sorumluluk sana ait bak yiyom hee :))
o nasıl tatlidir oyle resmen bizi ezdin gectin birdaha ki yarismaya sansimi denerim artik hayırlı kandiller
Begendım 10 numara guclu rakip vesselamBen asıl B Be_Ni_1012 ne der ,onu daha çok merak ediyorum
Kiz sen varya az degilsin ayni zaten ikimizin uclarda kalkik beceremedik biz bu isiBiliyor da iyice süzer şimdi,kendi sunumuyla kıyaslar
Sakın Onun şöbiyet yapacağını öğrenince,oyları bölünsün diye seninde yapmanı istediğimizi ağzından kaçırmaBegendım 10 numara guclu rakip vesselam
Mubarek gecede yapmaSakın Onun şöbiyet yapacağını öğrenince,oyları bölünsün diye seninde yapmanı istediğimizi ağzından kaçırma
Sen bir dilim öndesin,O cimrilik etmiş ,tabağa az koymuş,yedik sanki şöbiyetiniKiz sen varya az degilsin ayni zaten ikimizin uclarda kalkik beceremedik biz bu isi
Hepsi senin olsunSen bir dilim öndesin,O cimrilik etmiş ,tabağa az koymuş,yedik sanki şöbiyetini
Ne farkeder siz arkadaşsınız Onun şöbiyeti senin şöbiyetin demek.Aranızda ayrı gayrı mı var.Hepsi senin olsun
Yanliz bildirim geliyo yukardan sobiyet konusuna begeni alinti diye kendi konumda zannediyorum kendimi tebrik msjlarina tesekkur edersem sasirmayin
DiyosunnnTamam yahu ,sen ye bakalim bi dene Sorumluluk ,kilo kaygisi falan kalmiyor zaten
Bence yokta konu sahibeside aramizda yok kovalamasin sonra bizi hadi ana sayfayaNe farkeder siz arkadaşsınız Onun şöbiyeti senin şöbiyetin demek.Aranızda ayrı gayrı mı var.
Cnm ellerıne saglık harıka gorunuyor burdada dondumu sobıyetin ucları basık olur kalkık olmaz muhabbetı senınkılerde kalkık benımkıler gıbı ondan merak ettım bence olmus gayette guzel basarılar dılıyorum
Kiz sen varya az degilsin ayni zaten ikimizin uclarda kalkik beceremedik biz bu isi