kayınvalideyi tınlamama san'atı cilt 1

27 yaşındaydım canım. 4 yıl bekledik.

Genç doğurmuşsun ama ben 30 oldum.

Çalışmalara başladıktan sonra mı 4 yıl bekledin? Ben çalışmalara başladıktan sonra yı merak etmiştim. Şimdi kaç yaşındasın?[/QUOTE]

ben 30a yeni girdim 29 bitti. biz bilerek ve isteyerek yapmadık bebeği. korunma sürecinden sonra hemen olmaz sanıyorduk ama öyle de olmadı. kızım doğduğunda eşim 30 ben 27 yaşındaydım. yaşın geçmemiş ki caım ya yeter ki riskli yaşlarda olmasın insan. milletin kv. si 47 sinde doğuruyor o yaşa kadar yolu var demek ki

Genç doğurmuşsun ama ben 30 oldum.

Çalışmalara başladıktan sonra mı 4 yıl bekledin? Ben çalışmalara başladıktan sonra yı merak etmiştim. Şimdi kaç yaşındasın?

ben 30a yeni girdim 29 bitti. biz bilerek ve isteyerek yapmadık bebeği. korunma sürecinden sonra hemen olmaz sanıyorduk ama öyle de olmadı. kızım doğduğunda eşim 30 ben 27 yaşındaydım. yaşın geçmemiş ki caım ya yeter ki riskli yaşlarda olmasın insan. milletin kv. si 47 sinde doğuruyor o yaşa kadar yolu var demek ki [/QUOTE]

Bakalım kısmet.

Sen çok erken evlenmişsin.

Ya ben nedense yaşa çok takığım sanki geç kalmışım gibi hissediyorum.

günaydın bga nasılsın?
bende topiğe şöyle bi gözatmak için girmiştim ama kimsecikler yok. kahvaltımızı yapalım görüşürüz yine.

günaydın bga nasılsın?
bende topiğe şöyle bi gözatmak için girmiştim ama kimsecikler yok. kahvaltımızı yapalım görüşürüz yine.

Ben iyiyim sağol siz nasılsınız?

Gelin gelin canım sıkılıyor benimde. Çalışırken bir yandan lak lak yapıyorum iyi oluyor. Afiyet olsun size.

Zaten topiklere bir gazla katılım oluyor sonra kimsecikler gelmiyor. Dikkat ettim hep böyle.

Son düzenleme:

ısrar üzerine açtık topiği biliyorsun, ama aynen dediğin gibi oldu neyse biz arada senle konuşuruz burda. ne iş yapıyorsun bga ?

eşim de kimya mühendisi o da otomotiv sektöründe . bende bir zamanlar stilisttim denim sektöründe ayrıca grafik tasarım mezunuyum. ama şimdi ev mühendisi oldum mesela temizlik ve yemek gibi işlerde prosesle ben ilgileniyorum.

Ayy çok hoşsun.

Ev MÜhendisi

İlk işdeneyimiim kot firmasıydı. Yurtdışına çalışıyorular.

Otomotiv güzel bir sektör. İmallata mı?

Ben de havacılıktayım.

evet imalatta renault ve peugeot gbi firmaların ekipmanlarını kaplıyorlar. ha bi de arçelik. benim çalıştığım denim firmaları da yurtdışı bağlantılıydı.

sen sana böyle hitap eden bir adamı nasıl sevebiliyorsun.sana kocalık yapamayan adam çocuğuna nasıl babalık yapacak..çocuk konusunda acele etmişsin.bir adam neyse odur değişmez..ne yapsanda değişmez..canlı örnekleri çok..hala bu hatalara nasıl düşüyoruz onuda anlamış değilim.

asetoncum kız o yazdıklarını kopyala yapıştır yapıp gerekli hereksiz her topiğe yapıştırıyormuş. o yüzden sıkma canını yazdıkları yalan yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…