- 17 Aralık 2010
- 6.641
- 1
-
- Konu Sahibi BerilinAnnesi
Kaç yaşında doğurdun? Çok bekledinzmi kuzuyu?
27 yaşındaydım canım. 4 yıl bekledik.
Genç doğurmuşsun ama ben 30 oldum.
Çalışmalara başladıktan sonra mı 4 yıl bekledin? Ben çalışmalara başladıktan sonra yı merak etmiştim. Şimdi kaç yaşındasın?
günaydın bga nasılsın?
bende topiğe şöyle bi gözatmak için girmiştim ama kimsecikler yok. kahvaltımızı yapalım görüşürüz yine.
Ben iyiyim sağol siz nasılsınız?
Gelin gelin canım sıkılıyor benimde. Çalışırken bir yandan lak lak yapıyorum iyi oluyor. Afiyet olsun size.
Zaten topiklere bir gazla katılım oluyor sonra kimsecikler gelmiyor. Dikkat ettim hep böyle.
ısrar üzerine açtık topiği biliyorsun, ama aynen dediğin gibi oldu neyse biz arada senle konuşuruz burda. ne iş yapıyorsun bga ?
eşim de kimya mühendisi o da otomotiv sektöründe . bende bir zamanlar stilisttim denim sektöründe ayrıca grafik tasarım mezunuyum. ama şimdi ev mühendisi oldum mesela temizlik ve yemek gibi işlerde prosesle ben ilgileniyorum.
kızlar kerkese slm.. ben daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi..Ben 1,5 yıl önce görücü usulü ile evlendim ilk nişanlandığımda eşimi sevmiyordum ama şimdi seviyorum..ilk dönemlerde sorunlar yaşanır deriz ya hep alışana kadar bizim biraz erken başladı galiba. aileler tartıştı eşim beni dövdü küfürler etti ailemle görüştürmedi şimdi de hamileyim ben 2 aylık ama sorunlarımız hala çözülmedi ben ne yapacağımı bilşmiyorum eşimide ailemide kırmadan bu problemlerim halletmek istiyorum ama annem hiç inanmıyor düzelipte değişeceğine bu insanın. Eşimin anne ve babası zaten konuşulacak insanlar değiller cahiller hiçbişeyini paylaşamazsın ve ben şimdi hamileyim diye dayak atmıyor bunudas biliyorum hamile olmasam yine vuracak bu halimle bile bana yine bir tartışma anında sejn o.....sun dedi senin adın artık o...u dedi kızlar kafayı yicem ne olur yardım edin ne olur okuyun ben ne yapabilirim sizce lütfen yardııımmmmmmmmmmmyalvarırım yardım
sen sana böyle hitap eden bir adamı nasıl sevebiliyorsun.sana kocalık yapamayan adam çocuğuna nasıl babalık yapacak..çocuk konusunda acele etmişsin.bir adam neyse odur değişmez..ne yapsanda değişmez..canlı örnekleri çok..hala bu hatalara nasıl düşüyoruz onuda anlamış değilim.
ismim leyla canım.Sana "Berilinannesi" mi diyeyim ya da ismini yazar mısın?
ismim leyla canım.
Memnun oldum. Ben ismimi vermesem olur mu yad aözelden yazarım.
Çünkü çok değişik bir ismim var. Direk deşifre olurum.