kayınvalideyi tınlamama san'atı cilt 1

allah kolaylık versin canım. bi duyurum var herkese en altta

kızlar benide aranıza alın
hoşgeldin aramıza.

ecmaın canım ınsl...ee olacak o kdr rabbım hayırlı omurle gostersın utandırmaın ınsl..
sende hoşgeldin topiğimize

bizimki de ben yemem diyip masanın altından götürür yemeği. nasıl bi huyu varsa. kilosu hep 82 dir her seferinde aynı çıkar zayıflamışım der. bende gıcık olsun diye geçen seferde aynı olduğunu söylerim hahahahaaa yaşasın kötülük :)))))

senin kv. ile benimki ikiz olmalı aynısı. bu ne ağırlık anlamıyorum.

selam Beril, yıldız, aralık ve tüm kızlar. napıyonuz ne ediyonuz?

kaynananız nasıl?

kayınbabanız nasıl?
iyler tubacım selamları var sana bizi az çekiştirin diyolar senle bana .boynumu büküp ''tamam'' diyebildim sadece.

arkadaşlar deşifre olmamak için yeni rumuz aldım. artık burdan yazmasak yeni ve benzer bir başlık açıp ordan devam etsek olur mu ne dersiniz?? yeni üyelik ismimi de yıldızım, ıngtugba, ema1,yerçekimlikaranfile ,suzana mesaj olarak atacam şimdi. yeni topiğin adını da yazarım ordan devam edelim.

Son düzenleme:
Denk gelemiyoruz ki bir türlü..

Darısı benim başıma bende çok istiyorum bebişim olsun.
inş tatlım allh nasip etsin
öyle olur zaten bi de yorulurlarki
benimkide herşeyi yapar
salatayı yetiştiremedim
masayı hazırlayamadım halim olmadı
aman amankaçasım var bazen

kaynananız nasıl?

kayınbabanız nasıl?
iyiz canım sen nasılsın

onlarda iiiler nörsünler yuvarlanıyolar işte

olur tatlım

arkadaşlar deşifre olmamak için yeni rumuz aldım. artık burdan yazmasak yeni ve benzer bir başlık açıp ordan devam etsek olur mu ne dersiniz?? yeni üyelik ismimi de yıldızım, ıngtugba, ema1,yerçekimlikaranfile ,suzana mesaj olarak atacam şimdi. yeni topiğin adını da yazarım ordan devam edelim.

kaynananız nasıl?

kayınbabanız nasıl?

İyisiz sen nasılsın?

Siz birlikte mi yaşıyorsunuz. Daha da zordur.

Seninki sadece yemeğe boşver diyorsa iyi bence. Bizimkiler daha kötü.

Bir hayallerin yok hedefleri yok. Kaliteli yaşam isteği hedefi gayesi yok.

Bende görünce tuhaflarına gidiyor . Çok iyi yaşayamassamda elimden geleni yapıyrum.

Bütün dünyası o kışık kırık evini güzelleştirmek bir işe yarasa bari. Hayata dair bir amaçları yok

Topiğin adını mesaj at mutlaka

Aman hiç halleri yoktur sanki bizim gibi bütün gün işteler ense yapıyorlar akşama kadar dedikdu

çok yerinde bi kkonu vallahi. bizimki nasıl tnlamama sanatı oluyosa onlarınki de çıldırtma sanatı oluyo

Yok birlikte yaşamıyoruz ama benim bebeğime anneannesi ve babaannesi bakıyor. Annem uzun kalıyor da arada dinlenmeye gidince babaanne geliyor. 3 ay annem 1 ay kayınvalidme gibi. Annem başka şehirde ben başka şehirdeyim kaynanatörüm başka şehirde. Haklarını yiyemem, Allah ikisinden de razı olsun. Evlerini düzenlerini bırakıp geliyorlar uzun uzun. 2 yıldır bizi bakıcı eline bırakadılar. Ama arada işte böyle tatlı sürtüşmeler de oluyor.
Bizimkinde de yaşam enerjisi yokla var arası. Ne zaman bir plan yapıp gezdirmek istesek, yok "ne gerek var" yok "masraf olmasın", yok "siz gezin". Eşimi deli ederler. Ama o kısım biraz kayınbabamdan kaynaklanıyor. Yalnız geldiğinde biz güzel gezeriz kaynanacığımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…