- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
-
- Konu Sahibi BerilinAnnesi
ınsallah kıslar unutmayalımkı hersey cıft taraflı rabbım hepımızın yuvasını huzurlu bereketlı eylesın ınsl...ve benım hıc bebegım olmadı ve sımın aılesı bır kez olsun bana sen n begın yokdemedı cok sukur sorununuz yok bekleyın olur dıe daha bana kızıyorlarrrabbım razı olsun onlardan ınsl...
hep daim olsun canım rabbim evinizi şenlendirsin inş
hakkını yiyemem hanım annemi çok severim oda beni sever ama bazen varya çileden çıkarıyolar insanı oda nazar heralde
aklına yatmadı mı arkanı dönüp gideceksin. nasıl olsa aranız iyi 5 dk sonra hiçbişey olmamış gibi devam edersiniz. hergün aynı evin içinde küs olup birbirini yiyip yine de o evde beraber yaşamaya mahkum olanları düşün. çok şükür edelim halimize.
walla en güzeli tınlamıcaksında karıştırtmıcaksında ben sinir olurum öle şeye bu herkes için geçerli bir durum benim kafam çalışmıyromu istediğimi istediğim gibi yaparım kayınvalidemle falan sorun yaşamayanlardanım bende ama kesinlikle insanın kendi ailesi ve annesi gibi olamaz kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama ahlaksızlık terbiyesizlik yada ezme boyutuna gelmedikçe sadece saygı duymak yeterlidir tabi bu saygı işide karşılıklıdır anne babada olsa bana saygı duyana duyarım ben ailemi sayanı sayarım saymayanı bende saymam ..hayatımada karıştırtmam bildiğimi okurum...lafımıda açık açık söylerim yumuşak yumuşak söylenirse bana sadece güler geçerim bi kulağğımdan girip ötekinden çıkar bile ..kaile almam gerekn bir öneri olursada kendi mantığımla düşünürüm aklıma yatarsa yaparım yatmazsa öldür Allah yapmam...bence cok duymamak görmemek lazım herşeyi hee hee dicen geçcen kimse salak değil benim aklım maşallah herşeye çalışır..insan yeri geldiğinde kendi annesi babası ile tartişıyor anlaşamıyor çekemiyor kayınvaldesinide kimse çekmek zorunda değil bence..kendi annesini babasını çekemeyen başkasının anasını babasını hiç çekemez herkez usturuplu olmalı bence ve ben asla inanmam aman yaşı büyüktür saygı sevgi anlayış aman ses çıkarma pozisyonlarına büyüklere bişey denmez laflarına sallamamda..bana söyleyene babamda olsa bende söylerim...herkesin yaşı büyükse benimde onlardan yaşım küçük onlarda benim küçüklüğüme versinler ahahahahaha:)
Afiyet olsun,
Sen çalışmıyor musun?
Ben her zmanki gibi it gibi koşturuyrum
kızlar bende 1 senelik evliyim daha 15 günlük evliyken başladı çoocuk baskıları kayınvaliemin normalde eltilerim falan hemen 2,3 aylıkken hamile kalmış ama onlar evde,ben ise çalışan ve ailem çok uzakta çocuğumada bakan olmaz kayınvalidem her ne kadar bakarım desede 65 yaşında şekeri tansiyonu sürekli rahatsızlanan ve buna rahmen şu sıcakta bile 3,4 kapı yapabilen günde 3,4 km yol kateden biri şimdi arasam mesala kesin evde yoktur eee hiç ailedede çalışan olmadığından çocuk bakma alışkanlığı yok ondan en fazla 1 ay eve bağlı kalabilr gezmesinden mahrum edemem, ben bu düşüncelerde nasıl nezaman yapabilriim diye plan yaparken aaa 1 senelik evlisiniz çocuğunuz olmuyormu akraba eş ve dostlarda dedikodular başlamış en son çevre baskısından yapıcam çocuğu atıcam kollarına alın bakın bakalım dicem ama işte olmuyor...
ben kızıma hamileyken ayrıldım işten; çok yorucu ve stresliydi işim bebeğe zarar vermek istemediğimden hamileliğimin başında işi bıraktım. kızımı konusunda hassasım, kimse ona benim gibi bakamaz o yüzden bi süre daha evdeyim en azından kreşe başlayıncaya kadar. it gibi ha! aynen benim gibi ofiste yürümek yoktu bana sabahtan akşama kadar koşardım.
hoşgeldin topiğimize. 1 sene henüz çok erken. biz bebeği 4. yıla denk getirdik. evliliğin rayına oturması gerek çocuk yapabilmek için. kimse kararınızı etkilemesin , bebeğiniz olunca onunla siz başbaşa kalıyorsunuz ,sizin ona bakabilecek güçte hissetmeniz herşeyden önemli.
Evet it gibi çalışıyorum. Bende senin gibi düşünüyorum ama ben maalesef bırakıp işe gelicem çalışmam lazım çünkü kreşe başlayana kadar benim için zor geçecek krşe başlayınca nasıl olsa kendi hayatı olacak.
canım ben işi bırakalı 3 yıl oldu maddi açıdan çok zor günler geçirdik ama hiç pişman olmadım. eşim halen kariyerini mahvettin diyor. haklı da. ama dünyaya bir insan getirdim bunun manevi ağırlığı benim için herşeyin üstünde. kimse benim gibi bakamaz, anlayamaz, yetiştiremez. ne anneme nede kv.ye güvenemedim. bende çalışan annenin çocuğu olduğum için olabilecekleri önden gördüm diyebilirim.
Evet it gibi çalışıyorum. Bende senin gibi düşünüyorum ama ben maalesef bırakıp işe gelicem çalışmam lazım çünkü kreşe başlayana kadar benim için zor geçecek krşe başlayınca nasıl olsa kendi hayatı olacak.
canım ben işi bırakalı 3 yıl oldu maddi açıdan çok zor günler geçirdik ama hiç pişman olmadım. eşim halen kariyerini mahvettin diyor. haklı da. ama dünyaya bir insan getirdim bunun manevi ağırlığı benim için herşeyin üstünde. kimse benim gibi bakamaz, anlayamaz, yetiştiremez. ne anneme nede kv.ye güvenemedim. bende çalışan annenin çocuğu olduğum için olabilecekleri önden gördüm diyebilirim.
Senin gibi böyle örnekler gördükçe daha bir gaza geliyorum. Ama helal olsun. Bakalım kısmet zaman benim için ne gösterecek bilmiyorumki . Şartlarım el verirse bende en azından bir yıl kendim bakayım istiyorum.
Senin gibi böyle örnekler gördükçe daha bir gaza geliyorum. Ama helal olsun. Bakalım kısmet zaman benim için ne gösterecek bilmiyorumki . Şartlarım el verirse bende en azından bir yıl kendim bakayım istiyorum.
hayırlısı olsun inşallah. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
hayırlısı olsun inşallah. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Aminnnn,
Kaç yaşında doğurdun? Çok bekledinzmi kuzuyu?