kayınvalideyi tınlamama san'atı cilt 1

eşim ve babasının yanında daha 1 haftalık evliyken evini temizlemeye yardıma çağırdı inşallah dedim. ertesi gün öğlen 3 te gittim işi bitirmişti sormadı neden geç geldin diye bi toz aldım evime döndüm. sorsaydı bulurdum bişey anca uyandım sabah kaçta kalktığınızı bilmiyorum derdim. bi daha da çağırmadı.

konuya gelınce benımde fazla bir problemım yok ama unutmam hiç bir şeyi en ufak lafları bile o yüzden dal kırılmıstır bir kere geçmiyor . eltilerim cok iyiler ikiside sağolsunlar biz uzagız aynı sehırdeyız ama esımle ben calıstıgımız ıcın fazla gıdemeyiz arada bir gidebiliyoruz

Bana ben ve eşim ikimiz birden işsizken karşıma geçp damat kızımı rahat ettirsin dedi. Kendi oğlu gelinin çok rahat ettiriyor ya onu görmüyor o gün bugündür gıcığım

Sende benim gibisin bende unutmam.

ben eltilerime çok fazla iyi davradım her ikisi de k.v gillerle aynı memlekettenler, bunlarda haset çekememezlik son noktada . 1 gün bile 1 tek laf kötü birşey demediğim halde beni istemezler. uzağız da ayda yılda bir görürüz birbirimizi o da on dakika muhabbet etmeyiz. isterdim insan evlenince eltileri de kardeş gibi görmek istiyor ama tek taraflı iylik nereye kadar.?? ne mutlu size

Sende benim gibisin bende unutmam.

aynen ben hiç bir şeyi unutamıyorum . mesela bır yere yazmıstım bana ortada fol yok yumurta yok neden evıne gıttın annesıyle tanıstın falan fılan ne deseydı gıbısınden seyler soyleyenler oldu ama kımseye hak vermedım benım kırılma sebebim asıl nedenım kaynanama daha ilk bayram eşim o zaman sevgılıydık bayramlasalım dedik o arada komsusu geldı beni komsunun kızı dıye tanıttı kadına üstelik o evden el ele cıktık kendısı yalancı durumuna düştü o günden beri haz etmem yani ve cok sınır olmusumdur ayrıca patavatsız akrabalarıda cabası

yapıp edip yaptıkları ayaklarına dolanınca da gelin şöyle gelin böyle diyorlar. kimse ben ne hata yaptım da bana böyle yapıyor demez zaten

yapıp edip yaptıkları ayaklarına dolanınca da gelin şöyle gelin böyle diyorlar. Kimse ben ne hata yaptım da bana böyle yapıyor demez zaten

aynen öyle eşimde hala unutmadın su olayı der ama yapabileceğim bir şey yok tamam benim annemde laf söyledi eşime ama farklı konumdayken söyledi hiç beklemediği kiişi kızını istediği için söyledi durum cok farklıydı yani o da benım anneme dese haz etmıyorum annenden rahatsızıım sen bılırsın derım yapacak bırsey yok kımse kımseyı sevmek zorunda degıl ama saygıda kusur edemeyiz. Ben ne kadar saygı duyuyorsam kucuklerıne karsı onlarda saygı duysaydıda bu hale getirmeselerdi.

ahan da geldi şenlendirici. hüsnü şenlendirici gibi oldu ama neyse ehehehe

ben evli değilim, nişanlı da değilim, sözlü de değilim. "eeene işin var burda o zaman?" demeyin

bi tane böcüğüm var benim aşkım yani onun da bitane anneciki var. aşkımın sınavları var diye dışarıda pek görüşemiyor, telefonda konuşuyorduk. anneciki de benimle konuştuğunu biliyor tabii " kamil git ders çalış. kapat şu telefonu" diye söylenir ve sesi de bana duyururdu. o da bağırırdı kızardı. ben de derdim ki benimle konuşurken bağırma annene beni tanımadan benden nefret edecek diye. o da annesi filan yakındayken veya geldiğinde ingilizce konuşurdu benimle. annesi de "ne diyon kıza? tercüme et" filan diyomuş

tabii sonra beni gördü de rahatladı annecik.

Ex kayınvalide incileri ve başa çıkma sanatları da sayılır mı kızlar

Aklıma gelenlerden yazıyım
- Yine ex olan eşim şehirdışına çıkmış k.v de bende kalıyor.Yardım falan amaçlı.Ki ederdi de
sezarın hakkı sezara.Oğlum yaramazlık yaptı biraz bağırdım ben de( tabi birazdan kastımı anlamışsınızdır)
Ay kadın bir dellendi ben burdayım diye mi yapıyorsun,fena oldum,bayılıcam falan demeye..hahahaaa aklıma geldi de ben ki tınlamam
böyle şeyleri bir panikledim aman anne otur su iç çocuğuma bağırdım ne var.Meğer mesele oğlu şehirdışındaymış ya babasız garipmiş çocuk.
Hasbinallahhhh sanki ölmüş gibi töbe töbe anne dedim.Sen sakin ol bağırırım da severim de falan..Ama tırstım tabi o gidene kadar sevecen anne modu

-Oturuyoruz diyelim televizyon izliyoruz o da bize gelmiş kalmaya.Ex kocayla ayrı koltuklardayız mesela.Mutlaka dürterdi ne o öyle yanyana otursanıza.Öpüşsenize falan.
Ay yazık kıyamam aramız iyi olsun diye yapıyordu belli ama böyle lap diye söylerdi.Batardı bazen ama şimdi çok gülüyorum.Kulakları çınlasın

sen hep gel o zaman şenlendirici. boşver ne evli ne nişanlı ol hatta kimseye söz bile verme ; annesi kızsın ingilizce konuşuyo diye, zahmet edip otursun translate den çeviri yapsın. hoşgeldin topiğimize

ex de olur canım hatta daha güzel olur hoşgeldin topiğimize. anlatıp gülelim sinirimiz bozulmasın yeter ki.
benim eşim kendi ailesinde sevdiğiyle evlenen ilk kişi söylemesi ayıptır. eşimin ailesi fazlasıyla gelenekçidir. hal böyle olunca ilk eltim ve kaynım sadece yatak odasında yanyana geliyorlarmış. (ayıptır hem evli olacaksın hemde anne-babanın yanında yan yana oturacaksın olur mu hiç öyle.)
biz gayet rahat olduğumuzdan başladılar bizi kınamaya yanyana oturmayın elele tutuşmayın bizim yanımızda diye saçmaladılar ama eşim de tınlamadı bende. sonra diğer kaynım evlendi o da eşine uzak durmaya başlayınca bizi örnek gösterdiler '' ne var abin gibi karına yakın olsan bak onlar nasıl güzel geçiniyorlar diye'' çünkü yeni gelin yakın akraba kızıydı. kocam daimi ama anne-babası mümkünse sülalesi ex olsun isterdim mümkün mü?

uff c.tesi çalışmak,en nefret ettğim şey. allah kolaylık versin bga. benim minik kızım uykudan uyandı çok terlemiş ona bi duş aldırmam gerek çıkmalıyımm. öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…