- 20 Haziran 2010
- 610
- 4
- Konu Sahibi BerilinAnnesi
allah kolaylık versin canım. bi duyurum var herkese en alttaslm berilinannesi
slm bügüngünlerdenaralık
nasılsınız görüşmeyeli uzun süredir gelemedim görüşmeyeli baya muhabbet uzamış,sayfaları oku oku bitiremedim
beni sorarsanız iiiyiz işte ne olsun aynı sıcaklarla ugraşıyoruz
hoşgeldin aramıza.kızlar benide aranıza alın
sende hoşgeldin topiğimizeecmaın canım ınsl...ee olacak o kdr rabbım hayırlı omurle gostersın utandırmaın ınsl..
bizimki de ben yemem diyip masanın altından götürür yemeği. nasıl bi huyu varsa. kilosu hep 82 dir her seferinde aynı çıkar zayıflamışım der. bende gıcık olsun diye geçen seferde aynı olduğunu söylerim hahahahaaa yaşasın kötülük :)))))Dün nasıl tınlamadığımı anlatayım. Kayınpederimin migreni var, ağır ataklar geçirir, biraz da nazlıdır. Ama migreni tuttuğunda hiçbirşey yemeden içmeden yatar, ilacını alır, terlemeyi bekler. Bize bir zararı yoktur. Kayınvalidemse eşi migren atağına girinic eondan beter üzülür, hayatını durdurur. O yemiyor diye kendi de peynir ekmek yiyiverir. Biraz üşengeçlik, biraz kıyamama.
Dün eve geldim, kaynancığım bebeği almış çıkmış, babam yatıyor, atağı var. Sağolsun mutfakta bir tencere de dolma. Neyse geldiler dışarıdan. İşten geldim açım. Eşimde yemeğe gelmeyecek.
"Anne X yemeğe gelmeyecek, ne zaman dersen ben hazırlarım sofrayı."
"Tamam dur bakalım, baban yatsın azıcık açılır belki."
Üzerinden 1 saatten fazla zaman geçti, saat 19.30 oldu. Ses yok. Ben açım bebek aç.
"Anne saat yedibuçuk oldu, hazırlayayım sofrayı."
"E olur madem, yiyelim, ama hazırlanacka birşey yok, salata filan yapma, baban yemez."
Artık dayanamadım güldüm:
"E biz yeriz anne.:)))"
Yani öyle bir hava var ki sanki kayınpederimin yiyeceği birşey değilse onu yapmaya gerek yok. Aslında elinden gelse onun yiyecekğine de üşenecek ama kayınbabam sert adamdır, yapamaz. Çareyi herşeye üşenmekte bulmuş. Kayınpederim karnıbahar sevmez, kaynanam bayılır. Aam yıllardır pişirmez, neden? E tek kişi için üşenir. Arada ben yaparım da yer. Sirke yemez kayınpeder, işkembe çorbasına bile limon sıkar, ayrı bir kapta bir kaşık sirke getirmek zor gelir, helbuki kendi sirkeli sever. :)))
senin kv. ile benimki ikiz olmalı aynısı. bu ne ağırlık anlamıyorum.YErçekimlikaranfil çok süper koptum
Aklıma geldi benimde
Yemeğe çağırmıştır kayınvalidem ya da giderim genelde de yemeği yetiştirememiştir kahvaltı ederiz.
Yahu neyi yetiştiremiyorsun bütün gün evdesin yemeği ocağa koymak kaç dakikalık iş.
Öyle sultan sorfaları da ahzırlayan biride değildir. Bildiği pataes yemeği ve üç beş şey ha birde öyle üç çeşit de yapmaz öyle tek çeşittir neresini yetiştiremez anlamam. Ama hep aynı muhabbet bide benim gbi it gibi çalışsa ne olcakmış merak ediyorum.
Utanmıyord benim yanımda söylemeye
iyler tubacım selamları var sana bizi az çekiştirin diyolar senle bana .boynumu büküp ''tamam'' diyebildim sadece.selam Beril, yıldız, aralık ve tüm kızlar. napıyonuz ne ediyonuz?
kaynananız nasıl?
kayınbabanız nasıl?
arkadaşlar deşifre olmamak için yeni rumuz aldım. artık burdan yazmasak yeni ve benzer bir başlık açıp ordan devam etsek olur mu ne dersiniz?? yeni üyelik ismimi de yıldızım, ıngtugba, ema1,yerçekimlikaranfile ,suzana mesaj olarak atacam şimdi. yeni topiğin adını da yazarım ordan devam edelim.
Son düzenleme: