kayınvalideyi tınlamama san'atı cilt 1

bga sen ismini mesajla at canım merak ettim. bu arada çok memnun oldum seninle yazışmaktan. ha bide ben en kısa zamanda yeni bir üyelik alıp sana bildirecem. muhabbete kaldığımız yerden devam ederiz.

slm berilinannesi:KK16:
slm bügüngünlerdenaralık:KK16:
nasılsınız görüşmeyeli:KK14: uzun süredir gelemedim:KK8: görüşmeyeli baya muhabbet uzamış,sayfaları oku oku bitiremedim:KK9::KK55:
beni sorarsanız iiiyiz işte ne olsun aynı sıcaklarla ugraşıyoruz:KK9::KK51:

hep daim olsun canım rabbim evinizi şenlendirsin inş:nazar::emir_bebek:
hakkını yiyemem hanım annemi çok severim oda beni sever ama bazen varya çileden çıkarıyolar insanı oda nazar heralde:KK24::KK24::KK47:

ecmaın canım ınsl...ee olacak o kdr rabbım hayırlı omurle gostersın utandırmaın ınsl..

slm berilinannesi:KK16:
slm bügüngünlerdenaralık:KK16:
nasılsınız görüşmeyeli:KK14: uzun süredir gelemedim:KK8: görüşmeyeli baya muhabbet uzamış,sayfaları oku oku bitiremedim:KK9::KK55:
beni sorarsanız iiiyiz işte ne olsun aynı sıcaklarla ugraşıyoruz:KK9::KK51:

Kaçak nerdesin sen?

Bir tek ikimiz kaldık topikte laflıyoruz işte biryandan çalışırken

kızlar benide aranıza alın

Hoşgeldinnn

Günaydın hanımlar,

Nasılsınız?

Akşam geç bir saatte eve gittim misagir vardı evden de kayınvalideme geçtim gelince sporumu yaptum ve uyudum ve yine iş.

Sizlerde ne var ne yok?

Kaçak nerdesin sen?

Bir tek ikimiz kaldık topikte laflıyoruz işte biryandan çalışırken

Hoşgeldinnn

Günaydın hanımlar,

Nasılsınız?

Akşam geç bir saatte eve gittim misagir vardı evden de kayınvalideme geçtim gelince sporumu yaptum ve uyudum ve yine iş.

Sizlerde ne var ne yok?

iyim tatlım benim hanım annecime gittim kaç gündür(misafirleri vardı):KK37:
oh ne güzel iyi yapmışınız canlar:KK1:
bebişimi görmeye gittim dün:nazar::KK49::KK9::KK9:
1 hafta önce iki test yapıldı ,dün sonuçları çıktı şükürler olsun normal dedi dr :nazar::emir_bebek::KK9:yayılmış yatıyo:KK9:
sizler napıyosunuz :KK31:
buluşalımda muhabbete devam edelim :13::13::13::13::13::KK12::KK24::KK24::KK24:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Dün nasıl tınlamadığımı anlatayım. Kayınpederimin migreni var, ağır ataklar geçirir, biraz da nazlıdır. Ama migreni tuttuğunda hiçbirşey yemeden içmeden yatar, ilacını alır, terlemeyi bekler. Bize bir zararı yoktur. Kayınvalidemse eşi migren atağına girinic eondan beter üzülür, hayatını durdurur. O yemiyor diye kendi de peynir ekmek yiyiverir. Biraz üşengeçlik, biraz kıyamama.
Dün eve geldim, kaynancığım bebeği almış çıkmış, babam yatıyor, atağı var. Sağolsun mutfakta bir tencere de dolma. Neyse geldiler dışarıdan. İşten geldim açım. Eşimde yemeğe gelmeyecek.
"Anne X yemeğe gelmeyecek, ne zaman dersen ben hazırlarım sofrayı."
"Tamam dur bakalım, baban yatsın azıcık açılır belki."
Üzerinden 1 saatten fazla zaman geçti, saat 19.30 oldu. Ses yok. Ben açım bebek aç.
"Anne saat yedibuçuk oldu, hazırlayayım sofrayı."
"E olur madem, yiyelim, ama hazırlanacka birşey yok, salata filan yapma, baban yemez."
Artık dayanamadım güldüm:
"E biz yeriz anne.:)))"
Yani öyle bir hava var ki sanki kayınpederimin yiyeceği birşey değilse onu yapmaya gerek yok. Aslında elinden gelse onun yiyecekğine de üşenecek ama kayınbabam sert adamdır, yapamaz. Çareyi herşeye üşenmekte bulmuş. Kayınpederim karnıbahar sevmez, kaynanam bayılır. Aam yıllardır pişirmez, neden? E tek kişi için üşenir. Arada ben yaparım da yer. Sirke yemez kayınpeder, işkembe çorbasına bile limon sıkar, ayrı bir kapta bir kaşık sirke getirmek zor gelir, helbuki kendi sirkeli sever. :)))

YErçekimlikaranfil çok süper koptum

Aklıma geldi benimde

Yemeğe çağırmıştır kayınvalidem ya da giderim genelde de yemeği yetiştirememiştir kahvaltı ederiz.

Yahu neyi yetiştiremiyorsun bütün gün evdesin yemeği ocağa koymak kaç dakikalık iş.

Öyle sultan sorfaları da ahzırlayan biride değildir. Bildiği pataes yemeği ve üç beş şey ha birde öyle üç çeşit de yapmaz öyle tek çeşittir neresini yetiştiremez anlamam. Ama hep aynı muhabbet bide benim gbi it gibi çalışsa ne olcakmış merak ediyorum.

Utanmıyord benim yanımda söylemeye

iyim tatlım benim hanım annecime gittim kaç gündür(misafirleri vardı):KK37:
oh ne güzel iyi yapmışınız canlar:KK1:
bebişimi görmeye gittim dün:nazar::KK49::KK9::KK9:
1 hafta önce iki test yapıldı ,dün sonuçları çıktı şükürler olsun normal dedi dr :nazar::emir_bebek::KK9:yayılmış yatıyo:KK9:
sizler napıyosunuz :KK31:
buluşalımda muhabbete devam edelim :13::13::13::13::13::KK12::KK24::KK24::KK24:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Denk gelemiyoruz ki bir türlü..

Darısı benim başıma bende çok istiyorum bebişim olsun.

YErçekimlikaranfil çok süper koptum

Aklıma geldi benimde

Yemeğe çağırmıştır kayınvalidem ya da giderim genelde de yemeği yetiştirememiştir kahvaltı ederiz.

Yahu neyi yetiştiremiyorsun bütün gün evdesin yemeği ocağa koymak kaç dakikalık iş.

Öyle sultan sorfaları da ahzırlayan biride değildir. Bildiği pataes yemeği ve üç beş şey ha birde öyle üç çeşit de yapmaz öyle tek çeşittir neresini yetiştiremez anlamam. Ama hep aynı muhabbet bide benim gbi it gibi çalışsa ne olcakmış merak ediyorum.

Utanmıyord benim yanımda söylemeye

Yav zaten bu üşengeçlik beni öldürecek. :)) Herşeye olmasın varsın, herşeye aman boşver. Tamam da insan şöyle ailece yemek yiyecekse güzel sofra istiyor. Ona da tuhaf geliyor benim alışkanlıklarım. Mesela yemek yapmış diyelim ben de salata yaptım ama canım çekti veya sofra zengin olsun istedim bir de patlıcan salatası ekledim diyelim. Öyle büyük zahmet ki o, kendi üşenir benim yerime de üşenir.
Geçen sene konu neydi hatırlamıyorum da, eşim birşey yapacaktı. Aman gerek yok gerek yok gene... Ama eşim de ben de gönüllü yapacağız neydiyse artık konu. Güldüm, dedim ki "Anne X2in yerine de sen üşeniveriyorsun ha." Güldü, bozuntuya vermedi. "Üşenirim ben" dedi.
Yine bir sabah kahvaltı hazırlıyorum. Zaten sadece haftasonu eni konu aila kahvaltısı oluyor ve ben de kahvaltıda yumurtasız doymam. Yumurta yapacağımı anladı, başladı "Gerek yok, baban yemez, bize ağır geliyor" Ben tınlamadım, yumurtayı loru karıştırdım, yağı ısıttım. Tam tavaya yumurtayı dökeceğim, "Dur ya gerek yok, uğraşma." dedi. Koptum.

X