- 20 Haziran 2010
- 610
- 4
-
- Konu Sahibi BerilinAnnesi
inşallah canım.ben yıkadım o halen suyla oynuyo çıkmayacakmış hanımefendi:) dur sana kızımın resmini paylaşayım.
Eki Görüntüle 464773
kızımın burcu koç yükseleni yengeç işi gücü su. nasıl olsa küresel ısınma meselesi de tırt çıktı. dolduruyorum kovayı oynuyo arada sırada. o değil de ünv den mezun olurken bir arkadaşımın tez konusu küresel ısınmaydı yazık oldu çocuğun emeğine. baktı ki bu işlerden bi cacık olmayacak iskoçyada garsonluk yapıyor şimdi :))
maasallah subhanallah..cok tatlı ınsl..hayırlı evlat olurinşallah canım.ben yıkadım o halen suyla oynuyo çıkmayacakmış hanımefendi:) dur sana kızımın resmini paylaşayım.
Eki Görüntüle 464773
slm kızlar bende geldim kızınız çok tatlı maaşallah (alıntı yapmadım belki kaldırırsın diye)
bende konu açacaktım ama halim olmada daha dogrusu sinirlerim çok b ozuk yazamaadım
8 yıllkı evliyim kızlar ben 1 kızım var ve ikinci yolda ama bu valideler 100 yılda geçse aynı
bazen kıyamıyorum ama bazen varya beni çileden çıkarıyo allahım iki gündür aglıyorum
kızlar kısa olarak yazayım
hanmannemle annem bagda komşular ve ben annemin bagına gittimhamiş oldugum için bir yerlere sık gidemiyorum,allah için söyleyim hanımanneme de giderim kesinlikle hiç zoruma gitmez
ama orada anneme aylardır gitmedim ilk gidiyorum ve bazı komşularımızda hanımanneme yetiştirmiş''yildizim''buradaydı diye ,hanımannemde eşime tabi yetiştirmiş bana kuşlar söyledi diye ,allahm okadar sinirlendimki bu insanların hiçmi işi gücü yok,
kızlar sinirimden aglıyorum iki gündür bana yardım edin hanım anneme ne diyeyim şimdi ?
ya hiç tenezzül edip cevap vermicem yada güzel bi cevapla birdaha hareket edemicek :18::18:
agustosda 4yılbıtecek 5 olacagızz ınsl..ve evlendıgım gunden berı esımın aılesı ıle yasıyorumm kayın valıde denmez benım esımın annesıne cokk sukurrr gorumcelerımde eh ıste:))) bırı az once ugradı ahtta bana karaca dan esarp almıs sagolsun hedıye getırdı hehehe
esızler naslslnzzz kıslarr
bak canım başlıktan da anlaşıldığı üzre tınnn lamayacaksın. annene de gideceksin. sen hamilelikten ötürü hassasın şimdi yoksa bunda ağlayacak bişy yok. hiiç cevap verme bişey olmamış gbi devam et bildiğini oku..
Hadi ya. Yazık olmuş emeğine. Benim de çozuğum olsa bende kıyamam oynatırım suyla ama bende senin gibi ne olursa olsun duyarlılığımı kaybedemiyorum elimde eğil.
kusura bakma canım ya aslında burası geyik yapalım gırgır olsun bir yer konu aslında ama okadar sinirliyimki oyüzden içimi dökmek istedim rahatlamak için çünkü okadar canım sıkıldıki
evt tınlamam ama bu insanların işi gücü yok beni yetiştiriyolar canımın sıkılması ondan
Aa aa-a ben kaynanamla uğraşırken siz neler yaptınız burada böyleee
sana laf yetiştiriyorlar çünkü neden biliyor musun : sana yıldızım kayınvaliden senin için ne dedi biliyor musun dediklerinde onların ne diyeceğini merakla bekliyorsun
sizde hoşgeldiniz topiğimize. valla takılıyoruz arkadaşlarla bazen gülüp bazen dert paylaşmaya açtık topiği. maşallah size . tek taraflı iylik de kötülük de olmaz siz de iyi gelinsiniz demek ki. evlilikte eşin ailesiyle aynı dili konuşmak (yani birbirinin dilinden anlamak) çok önemli bence.
slm kızlar bende geldim kızınız çok tatlı maaşallah (alıntı yapmadım belki kaldırırsın diye)
bende konu açacaktım ama halim olmada daha dogrusu sinirlerim çok b ozuk yazamaadım
8 yıllkı evliyim kızlar ben 1 kızım var ve ikinci yolda ama bu valideler 100 yılda geçse aynı
bazen kıyamıyorum ama bazen varya beni çileden çıkarıyo allahım iki gündür aglıyorum
kızlar kısa olarak yazayım
hanmannemle annem bagda komşular ve ben annemin bagına gittimhamiş oldugum için bir yerlere sık gidemiyorum,allah için söyleyim hanımanneme de giderim kesinlikle hiç zoruma gitmez
ama orada anneme aylardır gitmedim ilk gidiyorum ve bazı komşularımızda hanımanneme yetiştirmiş''yildizim''buradaydı diye ,hanımannemde eşime tabi yetiştirmiş bana kuşlar söyledi diye ,allahm okadar sinirlendimki bu insanların hiçmi işi gücü yok,
kızlar sinirimden aglıyorum iki gündür bana yardım edin hanım anneme ne diyeyim şimdi ?
ya hiç tenezzül edip cevap vermicem yada güzel bi cevapla birdaha hareket edemicek :18::18:
agustosda 4yılbıtecek 5 olacagızz ınsl..ve evlendıgım gunden berı esımın aılesı ıle yasıyorumm kayın valıde denmez benım esımın annesıne cokk sukurrr gorumcelerımde eh ıste:))) bırı az once ugradı ahtta bana karaca dan esarp almıs sagolsun hedıye getırdı hehehe
esızler naslslnzzz kıslarr
eşim traş olurken kontrol ediyorum suyu boşa akıtıyormu diye. kızımın musluk açması yasak sadece 1 kovanın yarısını dolduruyorum su bitince oyunda bitiyor. hele o k. ısınma meselesi ilk çıktığında beni görseydiniz bekçi kesildim milletin başına
evt cok sukur yaa hep k.aneme sınırlendıgımde yada baska bırsey oldugunda kendı annemı ve gelınımızı getryrmm gozumun onune ve cok sukur rabım sakınlestryrr vede k.annem ck sakın kımseye karısmazz fılan yanı arada yapar ama olacak o kdr yoksa nereye gıttıgımız ne alıp sattgmzz sorun olmaz onun ıcn ve bız kalabalık br aıleyız ıkı de kaynım vr evde gercı bu sene k.annemler koye ev yapıp yazları oraya gdyr yanı suan burda yok kaynımlar vr sadece veebg yanına gdcgzz bızde koyeee dugunumuz vr ve herzmn k.annem der ben gıyemedımgıyı n gezemendım gezın dıe cokk sukurrr rabbım razı olsun ondan grumcelerde kucuk gorumcem arada bır karısır ama buyuk le huylarımız bezsıyr o yusden aramz ıyı esarbıd o almıs gelmıs evımız yakın bırbırımızede:)
Hiç takma aynen devam sen neyi biliyorsan onu doğru yap.
Mecburmuyuz sürekli onların gönlünü etmeye.