Kayinvalideye takı alınması

Bence de öyle tek kişilik iş değil yani. Hadi herşeye tamam kadının kocası laf ederdi. Zaten takmıyorum diye vermiş altınlarını annesine dahasıni almak neden...

Eşimle evliligimizin başından beri olan bir durum bu. Beni mağdur etmiyor, paramız bitti, yok vs demiyor. Boşa sağa sola para harcayan biri de değildir. O yüzden dert etmiyorum. O bana karışmıyor ben ona. Ortak bir hesap olsa herkes kazandığını koysa olabilirdi ya da bilemiyorum belki bende bu düzene alistigim için bunu ne yaptın şunu nereye harcadın lafını hiç duymuyor olmak işime gelmiş de olabilir. Eşime kalsa tüm para onda toplansinmis Bunu asla kabul etmeyecegimi bildiği için bizde 10 yıldan fazladır işler böyle...

Bence de öyle tek kişilik iş değil yani. Hadi herşeye tamam kadının kocası laf ederdi. Zaten takmıyorum diye vermiş altınlarını annesine dahasıni almak neden...
Bir tuhaflık var eşinizin size maaşını söylememesi görümcenin altınlarını vermesi vs vs

Boşver eşin seni üzmüyorsa karışma. Annene almak istiyorsan da al kimseye söylemen gerekmiyor bunu.

Çocukları yaz okuluna göndermek istememesi?

Bu biraz tipik bir cinsligi de.. var böyle işleri. Normalde de evdesin bakarsın moduna girer. Ama bakmak isteyen izin alsın işinden. Ayrıca birşeyler öğreniyorlar. Ben de büyük oğlumla ilgilenmek istiyorum. Ama ben yazdırdım bugün. Demin de yazdırdım dedim. İyi dedi

O görümceyi çek kenara kendin ne yapmak istiyorsan yap bizi bir daha dahil etme diye ayar ver

40 gr mı yaparsa yapsın dert etmez misiniz kocanız fabrikatör ise sorun yok o zaman
Benim ihtiyaçlarımı görsün, ailenin ihtiyaçlarını önemsesin sıkıntı çıkarmasın tamamim. Ama böyle salak yerine konur gibi ablam alacak deyince bir sinir geliyor. Yapıyorsun madem söyle adam gibi.

Ay arabamı satışa çıkardım. Sitenin linkini de hikayeme koydum. Görümcem hayırlısı olsun demiş. Ben de şehir dışına rahat çıkacak bir arabaya ihtiyacımız var x abla dedim. Belki anlamıştır. Ya da benim saflığım...

Tüm ihtiyaçları karşılasa dahi ben kabul etmezdim niye 40 gr bilezik yahu çocuklarınızın geleceği için kenarda dursun yahu para ısırıyor mu hayır hesapta dursun işte niye anneye bilezik üstelik de 40 gr 10 gr ajda neyine yetmiyormuş hediyeyse şayet

Ay evet demi ya. Bir de bol iscilikli birşey satsan zarar. Zaten görümcem iki burma, bir kolye, ve küpe vermiş altın. Ben takmıyorum sen tak demiş. Öyle dedi. Ben sormadım bile hiç. Başkası sorduğunda söyledi. Düşündükçe gıcık oluyorum. Zaten çok sevmezdim

2 burmanın yanına bir tane de 40 gr geldi mi yeni gelin gibi olur kayınvalide acaba gençliğinde olmadı mı hevesini mi almak istiyor acaba

Ee iyi de size de tarla vermiş, kaç kişi toplanıp bir bilezikle gönlünü yapsaymissiniz, kadıncağız heves etmiş demek ahir ömründe. Kadın öldükten sonra kaç kişi bir bileziğin hesap derdine mi düşeceksiniz?

Aslında kadın ölünce zaten gene 2 kardeşin. Satmazsa tabii

2 burmanın yanına bir tane de 40 gr geldi mi yeni gelin gibi olur kayınvalide acaba gençliğinde olmadı mı hevesini mi almak istiyor acaba
Bilmiyorum ki hiç. 10 yıllık geliniyim şimdi çıktı ortaya. Öncesinde evinin son taksitlerin odetti, bir ara evini yeniledi. Bütün yerleri ve mutfak dolabıni benimkinden yaptırdı ay istediği bilezikte benim babaannemin düğünde bana taktigina benzer birşey resmen

Aslında kadın ölünce zaten gene 2 kardeşin. Satmazsa tabii
Beş kardeşler kaynım tek maaş diye kayınvalide ondan istememiştir. Bir görümcem hiç çalışmıyor, eşi de kayinvalidemin yegeni, duyulursa sulalemde lafı olur diye ondan da istemezler. Olan bana oldu gibi of sinir oluyorum. Acilen kocamı borca sokmam gerek.

karışmaya karışmaya iş bu noktaya geliyor
adam anasına bilezik de alır başka aile fertlerine para da akıtır
ohoo başka neler neler var kim bilir
çocuklarının rızkı kimlere kimlere gidiyor haberin yok, yerinde olmak istemezdim çünkü ben kabul edemezdm dayanamazdım
valla iyi katlanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…