- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
ah canıııım sen bu sözleremi içerledin..ne kadar nazlıymışsın.sen sendeki kaynanaya kaynanamı diyorsun.?sen yine şanslısın aynı muhittesin ama yinede ayrısın.ben aynı evin içinde 21 yıldır oturuyorum.78 yaşında domuz gibi..öleceğide yok..zaten bunların geninde uzun yaşamak varmış.ben 14 yıl evvel tüberküloz oldum bu kadının yüzünden 9 ay tedavi gördümde düzeldim.bir deri bir kemik kalmıştım ne koca olacak nikahlı olduğum kişi ne de anacığı ilgilenip ne oluyor bu kadına da böyle hasta demediler.beni komşular doktora götürdü..bir tane bende var evlere şenlik..hangi kelimelerle anlatsam bilmem.diyeceksinki neden katlandın...2 oğlum sebebiyle..kimsem yoktu ne bana ne çocuklarıma sahip çıkacak..
aslında duruma uzaktan bakıldığında benim değil senin hayatı yaşayışında bi sorun var ablacım.bu kadarcık şeye nazlanmak değil derdim, bundan daha fazlasını yaşamak istemediğim için başından tedbir alabilmek.sırf bu yüzden senin gibi acı tecrübe edinmiş ablalarımdan arkadaşlarımdan akıl alıyorum ki senin yazdığın kadar acı tecrübeleri gün gelip inci gibi ben de dizmek zorunda kalmayayım.Çok zor bi hayatın varmış, allah sabrını vermiş sanırım hala katlanabildiğine göre, akıl vermek haddime değil ama bir an evvel o evden de insanlardan da hem kendini hem evlatlarını kurtar ablacım.