olumsuz yönler:
1- kocanla üst katta istediğin gibi kıkırdaşıp cilveleşemezsin. aman duymasınlar ayıp olur diye.
2- bi yere gitceksen haber vermek zorundasın.eve döndüğünde illa bi görünmek zorundasın ben geldim diye.
3- haftasonu kocanla bi plan yapsan, bahçede çalışılcak diye kocanı alıkyorlar.
4- cocuğunun eğitimine karışırlar.
5- misafirlerine hizmet etmek zorundasın
6- bayram temizliğinde kendi evinden sonra kayannanın evini temizlemek sorundasın.
7-kocanla tartışamazsın.sesleri duymasınlar diye. (ay bi de koşup yukarı geliyorlarmış siz niye tartışıyosunzu diye.valla derim ben oynaşmak istiyorum,oğlunuzda tık yok diye :) ondankavga ediyoruz. -bi daha da sormazlar herhalde:)
8- akşam biraz oturduktan sonra kendi evinize gitmek isteseniz "biraz daha otursaydınız ya,hadi çay,meyve de yiyin.." derler.eve geçmeniz taa 12yi bulur.. ( bunu kesin yaparlar diye tahmın ediyorum)
aklıma gelen olumsuz yönler bu kadar.
sizin aklınıza nelere geliyo bakalım
olumsuz yönler:
1- kocanla üst katta istediğin gibi kıkırdaşıp cilveleşemezsin. aman duymasınlar ayıp olur diye.
2- bi yere gitceksen haber vermek zorundasın.eve döndüğünde illa bi görünmek zorundasın ben geldim diye.
3- haftasonu kocanla bi plan yapsan, bahçede çalışılcak diye kocanı alıkyorlar.
4- cocuğunun eğitimine karışırlar.
5- misafirlerine hizmet etmek zorundasın
6- bayram temizliğinde kendi evinden sonra kayannanın evini temizlemek sorundasın.
7-kocanla tartışamazsın.sesleri duymasınlar diye. (ay bi de koşup yukarı geliyorlarmış siz niye tartışıyosunzu diye.valla derim ben oynaşmak istiyorum,oğlunuzda tık yok diye :) ondankavga ediyoruz. -bi daha da sormazlar herhalde:)
8- akşam biraz oturduktan sonra kendi evinize gitmek isteseniz "biraz daha otursaydınız ya,hadi çay,meyve de yiyin.." derler.eve geçmeniz taa 12yi bulur.. ( bunu kesin yaparlar diye tahmın ediyorum)
aklıma gelen olumsuz yönler bu kadar.
sizin aklınıza nelere geliyo bakalım
aynen yaşadıklarını bende yaşıyorum çok zor ya...her zaman sinir bozucu bişey çıkıyorvalla kızlar 11 aylık evliyim benimde üst katımda kayınvalide var kesinlikle olmaz diyorum ilk aylarda yaşadıklarımı ben bilirim az ağlamadım gıcık anası yüzünden bide çalışıyorum bide bekar görümce olunca vay halinize çok meraklılar elimdeki poşeti dahi karıştırıyolardı adam edene kadar onları başıma hal geldi eşim anne basına karşı gelmek istemediği ve durmuz kiraya müsaitt olmadıüı için alt kata geldik bide tadile ettik ben biliyordum başıma gelecekleri ama benim akılsız kocam yeni geldi aklı başına suan oda istemiyor brclarımız bitsin çıkıcaz buradan
canım benimde sorunum yok şükür kayınvaldemle.
ama yinede aynı apt da oturmak istemiyorum.
benim durumum muamma.düğünüme çok var çünkü.
ama en kısa zamanda konuşup bu konudaki tavrımı ortaya koycam
neyse bunlar evlendii...evlendikleri gecenin sabahı kapı çalınır ve çiftler kahvaltıya çağrılır....çok düşünceliler ya...kız gitmek istemesede bi şekilde gitmek zorunda kalır....bu çok küçük bi örnek sizlere...ve daha neler neler var inanın .yukarıdaki anlattığım olayda arkadaşım fazla evli kalamadı zaten 6 ay sonra boşandılar..=[/QUOTE .!.:ben burdaki kötü niyeti anlayamadım biraz daha açarmısınız
ben burdaki kötü niyeti anlayamadım biraz daha açarmısınız
ben burdaki kötü niyeti anlayamadım biraz daha açarmısınız
kızlar konuştum ben.dedim yalan söyleyemem ben yapamam dedim.
belki kötü gelin olcam bu yüzden dedim ama kendimi biliom yapamam dedim
orda bi ev varken kiraya çıkmakta tuhaf geliyor dedi nişanlım.
bu konuda uyuşmuyoruz.o istiyo ben istemiyorum.
benim için önemli ama bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?