• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidesiyle aynı apt da oturan gelinler fikirlerinize ihtiyacım var:(

canm şimdiden üzme kendiniii evlilikte olmas öyle köprüyü geçene kadar o eskide kalmış artık
oldu ki aynı apt da oturdunuz rahat edemiyom die duygu sömürüsü yaparsın iki akşama bi gidersiniz kaynananlara :)
ama aklını çelersen aşkının anasını gözü görmz bile :):)

Madem bu kadar istemiyorsun ve gözün korktu, ev meselesi açıldığı an, nişanlın ya da senin annen baban, bu konuya sıcak bakmadığınızı kayınvalide_kayınpedere söylesinler, onlar da bilsinler durumu..
Başka çare yok...

bizde aynı apartmanda oturujaz 2 eltimle kayınvalimde herbirimizde kalacak sırayla
ilk başlarda benimde korkularım vardı uzak olsun yakın olmasın istiyordum ama nişanlımla konuştuğumda bana sorun olmayacagını olduğu anda taşınacağımızı söyledi. bende kabul ettim ... aşk işte onu cok sevdiğimden he dedim ama normalde su an etrafımda böyle seyler oldugunda kesinlikle hayır demelerini söylüyorum riske atmaya bile gerek yok

janım eger nişanlını ikna edebileceğini düşünüyorsan birbirinizi kırmdan ikna et ama kabul etme aynı apartmanda oturmayı bence

sıkıntısı stresini bir yana bırakalım aama eşinle bile yalnız vakit gecirmek cok zor oolur ewliliğin ilk zamanlarını tek basına gecırmek her eş

:çok üzgünüm::a015:

canm şimdiden üzme kendiniii evlilikte olmas öyle köprüyü geçene kadar o eskide kalmış artık
oldu ki aynı apt da oturdunuz rahat edemiyom die duygu sömürüsü yaparsın iki akşama bi gidersiniz kaynananlara :)
ama aklını çelersen aşkının anasını gözü görmz bile :):)
bilmiomki artık kuzum.olmadı ciddi bişekilde bi kez daha konuşrum nişanlımla.
hatta bida ev içi konu açılırsa kayınvalidemede derim

Madem bu kadar istemiyorsun ve gözün korktu, ev meselesi açıldığı an, nişanlın ya da senin annen baban, bu konuya sıcak bakmadığınızı kayınvalide_kayınpedere söylesinler, onlar da bilsinler durumu..
Başka çare yok...

nişanlımla tekrar konuşrum heralde tatlım.
insan evlilik öncesi bi dünya şey dönüyo işte kafasında

bizde aynı apartmanda oturujaz 2 eltimle kayınvalimde herbirimizde kalacak sırayla
ilk başlarda benimde korkularım vardı uzak olsun yakın olmasın istiyordum ama nişanlımla konuştuğumda bana sorun olmayacagını olduğu anda taşınacağımızı söyledi. bende kabul ettim ... aşk işte onu cok sevdiğimden he dedim ama normalde su an etrafımda böyle seyler oldugunda kesinlikle hayır demelerini söylüyorum riske atmaya bile gerek yok

janım eger nişanlını ikna edebileceğini düşünüyorsan birbirinizi kırmdan ikna et ama kabul etme aynı apartmanda oturmayı bence

sıkıntısı stresini bir yana bırakalım aama eşinle bile yalnız vakit gecirmek cok zor oolur ewliliğin ilk zamanlarını tek basına gecırmek her eş

:çok üzgünüm::a015:

yeşilim canım benim haklısın.sennikide zormuş
ama bi denersin sende

psikocum,
istanbul içinde ayrı semtlerde oturan arkadaşlarım var, haftada bir , iki gitmeseler laf ediyorlar düşün
ki istanbulun bi ucundan bi ucuna nasıl gidilir bilirsiiz.
aynı apartmanda oturmak kayınvalideninle kişiliğiyle alakalı tabi ama oğlunada düşkün diyorsun,
huzurunuz kaçar tatlım bence ne yap et ikna et nişanlını
hazır daire varsa satsın yok satmazsa kiraya versin o kiraylada kendinize başka muhitte ev kiralayın

pınarım bende sen gibi düşünüyorum.
konuşcam yine nişanlımla.
bu iş benim için ciddi çünkü

yeşilim canım benim haklısın.sennikide zormuş
ama bi denersin sende

evet janım denicem gerci bu karşımızdaki insanaların kişiliğiyle de alakalı ama su an dısardan bajarakta hiç birşey anlaşılmaz illa ki içine girmek lazım

inş. allahın izniyel bir sıkıntı cekmeyiz diyorum bende huzursuzlk olmaz :çok üzgünüm::Saruboceq:

nişanlınla birlik olursun

senin yerine o konuşur

sende kötü gelin olmazsın :lepi:

ne gerek var öyle dip dibe oturmaya

benimde öyle olma ihtimalim var ama ALlah tan O istemiyor,şanslıyım biraz sanırım

Son düzenleme:
tek korkusu olan ben değilmişimmafoldumben
ya aynı şeyleri düşünüyoruz.
bende öyle dipdibe oturmak istemiyorum.
bi sokakta olsa aramızda mesafe olsun istiyorum.
senin nişanlın ne diyor bu duruma?

benim nişanlım net bişeyler söylemıyor.henüz belli değil diyo.şartlar ne gerektirirse diyor. ben de bu cevaba gıcık oluyorum
:kızgın:

benim nişanlım net bişeyler söylemıyor.henüz belli değil diyo.şartlar ne gerektirirse diyor. ben de bu cevaba gıcık oluyorum
:kızgın:

gıcık olmaz mı insan.oluyondur tabi
halbuki ne gerek var ayrı olsun herkes
insanı düşündüp duruyolar
hiç akılma gelmezdi böyle şeylerle karşı karşıya geleceğim bide susacağım
çekmem ben derdim.dediklerim hep başıma geliyor:(

flamingo niaşnlının huyundan aslında öle otursak ne iyi olur dersen hemen diyeceği cevap evett

belirsiz cümlelerle zatn isteği belli

flamingo niaşnlının huyundan aslında öle otursak ne iyi olur dersen hemen diyeceği cevap evett

belirsiz cümlelerle zatn isteği belli

belirsiz demekten amacı; yani kiraya çıkacak durumumuz olmazsa demek istıyor canım. kira konusu beni de rahatsız ediyor aslında.üst katta ev varken, 350-400 ytl kira vermek...
kafamı çok meşgul ediyo bu konu.. 3 kuruş kira vereyim evim barkım ayrı olsun diyorum,bazen de belki üst kata geçmek daha hayırlı olur belki diyorum. bebek olunca bebeğe bakar kayınvalde vs.. diye.

valla balda olsa uzak durmakta fayda var canım fazla samimiyetten maraz doğarmış uzak olun mutlu olun

psiqo canım benimde nişanlım ilk zamanlar öyle bişeyler diyordu.
daha büyük ev alsak annemle otursak die.
o zamanlar sıcak bakmıştım.( kayınvaldemi tanımıyordum)
sonra tanıştık biraz tavırları hoş gelmedi.
aynı yerde oturursak üzülürüm die düşünüyrm.
kibar bir şekilde nişanlıma anlattım o da kabul etti.
şu anda değil aynı evde apart. oturmak aynı mahallede bile oturmam.
benim kayınvaldem de oğluna çok düşkün birlikte mutlu olamayız sürekli kıskançlık doğar.
telefonda konuşurken bile rahat vermiyorda aynı evde apart. da rahat verirmi hç.
bence de düşünme ama eğer illaki hep beraber oturucaz derlerse.
çok fazla görüşmezsin

psiqo sen tavrını koy şimdiden tatlım, bakma kim ne der kötü gelin derler falan diye
şimdi demeselerde beraber yaşadığınızda sorunlar çıkınca gene kötü gelin olucan , iyisimi kendinide eşinide yıpratmadan en başından set çekmen diye düşünüyorum
benim annem babam müsade etmez öyle falan de ev ev üstüne olmaz de. nişanlını en canalıcı yerinden vurmayı sen bileceksin
cazibeni kullan kaydirigubbakcemile3

valla kızlar 11 aylık evliyim benimde üst katımda kayınvalide var kesinlikle olmaz diyorum ilk aylarda yaşadıklarımı ben bilirim az ağlamadım gıcık anası yüzünden bide çalışıyorum bide bekar görümce olunca vay halinize çok meraklılar elimdeki poşeti dahi karıştırıyolardı adam edene kadar onları başıma hal geldi eşim anne basına karşı gelmek istemediği ve durmuz kiraya müsaitt olmadıüı için alt kata geldik bide tadile ettik ben biliyordum başıma gelecekleri ama benim akılsız kocam yeni geldi aklı başına suan oda istemiyor brclarımız bitsin çıkıcaz buradan

belirsiz demekten amacı; yani kiraya çıkacak durumumuz olmazsa demek istıyor canım. kira konusu beni de rahatsız ediyor aslında.üst katta ev varken, 350-400 ytl kira vermek...
kafamı çok meşgul ediyo bu konu.. 3 kuruş kira vereyim evim barkım ayrı olsun diyorum,bazen de belki üst kata geçmek daha hayırlı olur belki diyorum. bebek olunca bebeğe bakar kayınvalde vs.. diye.
canım sende benle aynı durumdasın.
tavrımızı koymaktan başka çare yok.
ben yüzyüze geldiğimde nişanlımla kesin olarak konuşıcam.
çünkü olmıcağını en baştan bilirken riske atamayız

valla balda olsa uzak durmakta fayda var canım fazla samimiyetten maraz doğarmış uzak olun mutlu olun
bencede sana katılıyorum canım

psiqo canım benimde nişanlım ilk zamanlar öyle bişeyler diyordu.
daha büyük ev alsak annemle otursak die.
o zamanlar sıcak bakmıştım.( kayınvaldemi tanımıyordum)
sonra tanıştık biraz tavırları hoş gelmedi.
aynı yerde oturursak üzülürüm die düşünüyrm.
kibar bir şekilde nişanlıma anlattım o da kabul etti.
şu anda değil aynı evde apart. oturmak aynı mahallede bile oturmam.
benim kayınvaldem de oğluna çok düşkün birlikte mutlu olamayız sürekli kıskançlık doğar.
telefonda konuşurken bile rahat vermiyorda aynı evde apart. da rahat verirmi hç.
bence de düşünme ama eğer illaki hep beraber oturucaz derlerse.
çok fazla görüşmezsin

zeynebim sizin ne gibi sorunlarınız var?
iyi senin nişanlın kabul etmiş ne güzel
nişandan önce herşeye laylaylom bakıom
nişanlanınca işler değişti.korkuom artık
erkekler korkar derler ama ben daha çok korkuom

psiqo sen tavrını koy şimdiden tatlım, bakma kim ne der kötü gelin derler falan diye
şimdi demeselerde beraber yaşadığınızda sorunlar çıkınca gene kötü gelin olucan , iyisimi kendinide eşinide yıpratmadan en başından set çekmen diye düşünüyorum
benim annem babam müsade etmez öyle falan de ev ev üstüne olmaz de. nişanlını en canalıcı yerinden vurmayı sen bileceksin
cazibeni kullan kaydirigubbakcemile3
evet canım haklısın.bende sen gibi düşünüyorum
valla kızlar 11 aylık evliyim benimde üst katımda kayınvalide var kesinlikle olmaz diyorum ilk aylarda yaşadıklarımı ben bilirim az ağlamadım gıcık anası yüzünden bide çalışıyorum bide bekar görümce olunca vay halinize çok meraklılar elimdeki poşeti dahi karıştırıyolardı adam edene kadar onları başıma hal geldi eşim anne basına karşı gelmek istemediği ve durmuz kiraya müsaitt olmadıüı için alt kata geldik bide tadile ettik ben biliyordum başıma gelecekleri ama benim akılsız kocam yeni geldi aklı başına suan oda istemiyor brclarımız bitsin çıkıcaz buradan
evet işte yaşanmış bir tecrübe.
kayınvalide nekadar iyi olursa olsun.aynı apt olmaz
böyle yaşanmış şeyleri duyunca konuşma isteğim dahada artıyordelikafadulden

bende aynı durumdayım kızlar ama benim kayınvalidem iyidir

diyorum acaba üsttemi otursam yoksa en az 700-800 kiramı versem bizim buralarda en ucuz kira böle

ama bilmiyorum....

heralde çıkar otururm orda baktım olmuyor kiraya çıkarım

Back