Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiomki artık kuzum.olmadı ciddi bişekilde bi kez daha konuşrum nişanlımla.canm şimdiden üzme kendiniii evlilikte olmas öyle köprüyü geçene kadar o eskide kalmış artık
oldu ki aynı apt da oturdunuz rahat edemiyom die duygu sömürüsü yaparsın iki akşama bi gidersiniz kaynananlara :)
ama aklını çelersen aşkının anasını gözü görmz bile :):)
Madem bu kadar istemiyorsun ve gözün korktu, ev meselesi açıldığı an, nişanlın ya da senin annen baban, bu konuya sıcak bakmadığınızı kayınvalide_kayınpedere söylesinler, onlar da bilsinler durumu..
Başka çare yok...
bizde aynı apartmanda oturujaz 2 eltimle kayınvalimde herbirimizde kalacak sırayla
ilk başlarda benimde korkularım vardı uzak olsun yakın olmasın istiyordum ama nişanlımla konuştuğumda bana sorun olmayacagını olduğu anda taşınacağımızı söyledi. bende kabul ettim ... aşk işte onu cok sevdiğimden he dedim ama normalde su an etrafımda böyle seyler oldugunda kesinlikle hayır demelerini söylüyorum riske atmaya bile gerek yok
janım eger nişanlını ikna edebileceğini düşünüyorsan birbirinizi kırmdan ikna et ama kabul etme aynı apartmanda oturmayı bence
sıkıntısı stresini bir yana bırakalım aama eşinle bile yalnız vakit gecirmek cok zor oolur ewliliğin ilk zamanlarını tek basına gecırmek her eş
:çok üzgünüm::a015:
yeşilim canım benim haklısın.sennikide zormuş
ama bi denersin sende
tek korkusu olan ben değilmişimmafoldumben
ya aynı şeyleri düşünüyoruz.
bende öyle dipdibe oturmak istemiyorum.
bi sokakta olsa aramızda mesafe olsun istiyorum.
senin nişanlın ne diyor bu duruma?
benim nişanlım net bişeyler söylemıyor.henüz belli değil diyo.şartlar ne gerektirirse diyor. ben de bu cevaba gıcık oluyorum
flamingo niaşnlının huyundan aslında öle otursak ne iyi olur dersen hemen diyeceği cevap evett
belirsiz cümlelerle zatn isteği belli
canım sende benle aynı durumdasın.belirsiz demekten amacı; yani kiraya çıkacak durumumuz olmazsa demek istıyor canım. kira konusu beni de rahatsız ediyor aslında.üst katta ev varken, 350-400 ytl kira vermek...
kafamı çok meşgul ediyo bu konu.. 3 kuruş kira vereyim evim barkım ayrı olsun diyorum,bazen de belki üst kata geçmek daha hayırlı olur belki diyorum. bebek olunca bebeğe bakar kayınvalde vs.. diye.
bencede sana katılıyorum canımvalla balda olsa uzak durmakta fayda var canım fazla samimiyetten maraz doğarmış uzak olun mutlu olun
psiqo canım benimde nişanlım ilk zamanlar öyle bişeyler diyordu.
daha büyük ev alsak annemle otursak die.
o zamanlar sıcak bakmıştım.( kayınvaldemi tanımıyordum)
sonra tanıştık biraz tavırları hoş gelmedi.
aynı yerde oturursak üzülürüm die düşünüyrm.
kibar bir şekilde nişanlıma anlattım o da kabul etti.
şu anda değil aynı evde apart. oturmak aynı mahallede bile oturmam.
benim kayınvaldem de oğluna çok düşkün birlikte mutlu olamayız sürekli kıskançlık doğar.
telefonda konuşurken bile rahat vermiyorda aynı evde apart. da rahat verirmi hç.
bence de düşünme ama eğer illaki hep beraber oturucaz derlerse.
çok fazla görüşmezsin
evet canım haklısın.bende sen gibi düşünüyorumpsiqo sen tavrını koy şimdiden tatlım, bakma kim ne der kötü gelin derler falan diye
şimdi demeselerde beraber yaşadığınızda sorunlar çıkınca gene kötü gelin olucan , iyisimi kendinide eşinide yıpratmadan en başından set çekmen diye düşünüyorum
benim annem babam müsade etmez öyle falan de ev ev üstüne olmaz de. nişanlını en canalıcı yerinden vurmayı sen bileceksin
cazibeni kullan kaydirigubbakcemile3
evet işte yaşanmış bir tecrübe.valla kızlar 11 aylık evliyim benimde üst katımda kayınvalide var kesinlikle olmaz diyorum ilk aylarda yaşadıklarımı ben bilirim az ağlamadım gıcık anası yüzünden bide çalışıyorum bide bekar görümce olunca vay halinize çok meraklılar elimdeki poşeti dahi karıştırıyolardı adam edene kadar onları başıma hal geldi eşim anne basına karşı gelmek istemediği ve durmuz kiraya müsaitt olmadıüı için alt kata geldik bide tadile ettik ben biliyordum başıma gelecekleri ama benim akılsız kocam yeni geldi aklı başına suan oda istemiyor brclarımız bitsin çıkıcaz buradan