• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidesiyle aynı apt da oturan gelinler fikirlerinize ihtiyacım var:(

ben cadaloz bi gelinim son derecede gurur duyuyorum kendimle
çünkü gelin cadoloz olmasa kaynana , kaynana olmazsa gelin oluyo.
yada herikisi birden cadaloz oluyoki evlerden ırak :):)

kızlar bende birde görümce var evlere şenlik inanılmaz sidik yarıştırıyo benle, sonumuzu hiç iyi görmüyom ben şahsen..

biz de aynı partmanda oturacağız kayınvalidemlerle alt üst değil arada 4 kat olacak ama yine de aynı bina.çalıştıgım için sorun olmayacagını düşünüyorum.nişamnlımda ailesine çok bağlı değildir su an bile odasına çıkar orda geçirir vaktini.ve başta nasıl olursa nasıl alışılırsa öyle devam eder diye düşünüyorum ben.bakalım inşallah iyi olur.tabi uzakta gibi olmaz.ama ben onlara gitmedikten sonra eve ne zaman gelip ne zaman çıktıgımı görmezler.
inş sorun olmaz canım
her zaman beklentileri olacak

bekar gibi hareket edemiyeceksiniz

korkuyorumm:1ninca:

:kahve:

cnm benimde öyle bikaç olumsuz tavrı oldu.
şimdi güler yüz göstersede kızımda dese inanasım gelmiyor samimiyetine.
ztn nişanlandık 3 ay oldu yaptı yine yapıcağını.
bu saatten sonra kızım da dese ne derse desin. tek kelimesine inanmam
kötü olmuş kuzum ya
halbuki nie böle yaparlar demi:(

bazen kendi kendime acaba ben cadaloz bi gelin miyim diye düşünüyorum. size de oluyo mu öyle?
ben değilim valla melek gibiyim:sm_cool:

ben cadaloz bi gelinim son derecede gurur duyuyorum kendimle
çünkü gelin cadoloz olmasa kaynana , kaynana olmazsa gelin oluyo.
yada herikisi birden cadaloz oluyoki evlerden ırak :):)

kızlar bende birde görümce var evlere şenlik inanılmaz sidik yarıştırıyo benle, sonumuzu hiç iyi görmüyom ben şahsen..

benimde 3 görümcem var ama sorun yok şimdilik
pınar senden korkulur:dance:

ben ne evliyim ne nişanlı sadece çıkıyoruz.erkek arkadaşıma aldıkları evde kendilerinin 1 kat altı :( 4 tane görümcem var 1i evli mersinde diğerleri bekar benden küçükler. şimdilik bir problem yok ama olursa çok dobra bir kişiliğim var anında lafı yapıştırırım.evlenince çok sorun yaşamam inşallahmafoldumben

aslında ben o yaşananlardan dolayı herhangi bir kin beslemıyorum.oldu geçti diyorum. ama arada geçen olayların ileride de tekrarlanmasından korkuyorum.zaman zaman da olsa böyle tatsızlıklar yaşayacaksam ne anladım ben o evlilikten.kocamla mı evlendim, ailesiyle mi evlendim.

cnm bende geçti bitti diyordum.
unuttup sünger çekmiştim.
herşeye rağmen anneciğim diyebiliyordum.
fkt son olayı bardağı taşırdı.
dğl anneciğim anne bile demem artık.
çok kırgınım.
ama şunu anladım demekki geçmişi silsende ilerde mutlaka yine yüzlerini çıkarıyorlar.
huylu huyundan vazgeçmiyor.

ve ben çok kinciyim bu saatten sonra onu tekrardan affetmem imkansız

nişanlıyım cnm benn

ama sorun yaşamam gibi geliyor bana

geçenlerde bir anlık küçük görümcem sesini yükseltti ama oda önemsiz bişeydii

ben onu kızdırıyodum.. o sinirliydi birşeye yakınıodu bişeyler söylüyordu bende hadi be yalan söleme dedim

oda işim gücüm yok yalan sölicem yaa dedii

mutfaktaydık salata yapıcaktık ama ben normal davranndım surat asmadımda ama gülmedimde boynuma sarıldı öptü kızdın mı bana dedi ama çokda kızmammıştım

kayınvalidemm neden ne olduki dedii çok kötü kızdıııı daha gelmeden görümcelikmi yapıcaksınız kıza

daha içinize alın bir dedi noldunuz hemen dedii.. ama feryat figannn kızdıı..

nişanlıyım cnm benn

ama sorun yaşamam gibi geliyor bana

geçenlerde bir anlık küçük görümcem sesini yükseltti ama oda önemsiz bişeydii

ben onu kızdırıyodum.. o sinirliydi birşeye yakınıodu bişeyler söylüyordu bende hadi be yalan söleme dedim

oda işim gücüm yok yalan sölicem yaa dedii

mutfaktaydık salata yapıcaktık ama ben normal davranndım surat asmadımda ama gülmedimde boynuma sarıldı öptü kızdın mı bana dedi ama çokda kızmammıştım

kayınvalidemm neden ne olduki dedii çok kötü kızdıııı daha gelmeden görümcelikmi yapıcaksınız kıza

daha içinize alın bir dedi noldunuz hemen dedii.. ama feryat figannn kızdıı..

ah ah hep bu ümitlerle başladık sonra olanlar oluyor işte :kahve:

cnm bende geçti bitti diyordum.
unuttup sünger çekmiştim.
herşeye rağmen anneciğim diyebiliyordum.
fkt son olayı bardağı taşırdı.
dğl anneciğim anne bile demem artık.
çok kırgınım.
ama şunu anladım demekki geçmişi silsende ilerde mutlaka yine yüzlerini çıkarıyorlar.
huylu huyundan vazgeçmiyor.

ve ben çok kinciyim bu saatten sonra onu tekrardan affetmem imkansız

ne yaptı canım.son olaylar ne. özel değilse paylaşabilir misin.

ama benim bir buçuk yıl oldu böle şeyler yaşamadım

bundna sonrada yaşamam herlade ama aynı binada olmak çok başka bişey

ne yaptı canım.son olaylar ne. özel değilse paylaşabilir misin.

cnm biraz özel. paylaşmak isterdim.
çok büyük bir olay değil belki ama ben fazla alınganım huyumuda öğrenmiş oldu.
en ufak şeyleri bile büyütebiliyrm o yüzden insanlar biraz davranırken karşıdakinin incilip incilmeyeceğini hesaba katıp da davranması gerekir.
fazla kibarım ona göre

kızlar meraba ben yeni nişanlandım.2 sene sonrada düğünüm var.
benim kayınvalidem oğluna biraz fazla düşkün.o yokken herşey normal ama o yanımızdayken anneciğimizin tavırları değişiyor.sizde de böyle şeyler oluyormu?
birde babası arsa alıp ev yaptırmak istiomuş.sanırım bütün çocuklarıyla beraber oturmak istioyor aynı apt da.bu düşünce beni öyle ürküttü ki anlatamam.
yapamıcağımı nişanlıma uygun bi dille anlattım oda oturmayız dedi ama bu konu ailesi arasında hiçte öyle değil.
belki ben büyütüyorum belkide yaptırmıcaklar bile.ama ne bilim korktum işte.:sinifsinif:
fikirlerinize ihtiyacım vara.s.

psiqocum biliyormusun kayınvalidemle aynı apartmanda oturacağım aklıma bile gelmezdi.
ama gel görki kader bu ya ben kayınvalidemle aynı apartmanda oturacağım :))
şimdilik şikayetçi değilim.. ama birde yaşayalım bakalım nasıl olacak

aahh...ah...öyle dertliyim ki..hayatımın en büyük hatasını yaptım aynı binada oturmakla..2 kişi çalışıyoruz,dünyanın maaşını alıyoruz,sırf onlar heveslendi hadi kırılmasınlar diye oturduk..eşimin anne babası aslında melek gibi insanlar..ama olmuyor,olmuyoorrr...ne yaparsanız yapın kızlar..ya herşeye he deyip boyun eğeceksiniz,ya da benim gibi günden güne evliliğiniz yıpranacak..sadece anne babasımı 4 katlı binada diğer akrabalar da var..ben daha bir gün olsun bornozumla banyodan çıkıp eşimin yanına gittiğimi bilmem..kapı çalar,kimse gelir..evden çıkarken hesap,girerken hesap,hava kararır hemen ararlar,nerdesin diye..misafiri gelir inip hizmet etmek zorundasın..o söylenmese gelen misafir söylenir gelin inmedi diye..herşeye karışılır,eve aldığın en ufak eşyaya bile..onların içine sinmezse eğer 'sizde hiç kafa yok,buna para mı verilir,daha çocuksunuz' olur..askılı giyemezsin,v yaka giyemezsin,etek giyemezsin...çünkü elalem neder???
kısacası aklınız ve birazda maddi imkanınız varsa sakın ama sakın kabul etmeyin(kendi fikrim) hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değil..dediğim gibi eşimin ailesi gerçekten çok iyi insanlar oldukları halde biz bunları yaşıyoruz..neden?? çünkü elalem var..hiçbirşey o yıllarımızı geri getirmeyecek..4 yıl oldu benim..bu sene ev alıp çıkıcaz inşallah..arkama bile dönüp bakmadan giderim ev aldığım gün..bıktım artık..

psiqocum biliyormusun kayınvalidemle aynı apartmanda oturacağım aklıma bile gelmezdi.
ama gel görki kader bu ya ben kayınvalidemle aynı apartmanda oturacağım :))
şimdilik şikayetçi değilim.. ama birde yaşayalım bakalım nasıl olacak
ayy elisam doğrumu bu:1shok:şaşırdım
canım çok iyi düşünün
ben bu konuda kararlı gibiyim.yinede büyük konuşmak istemiyorum
ben gereçkten istemiyorum beraber oturmak
umarım hakkında hayırlısı olur:1hug:

aahh...ah...öyle dertliyim ki..hayatımın en büyük hatasını yaptım aynı binada oturmakla..2 kişi çalışıyoruz,dünyanın maaşını alıyoruz,sırf onlar heveslendi hadi kırılmasınlar diye oturduk..eşimin anne babası aslında melek gibi insanlar..ama olmuyor,olmuyoorrr...ne yaparsanız yapın kızlar..ya herşeye he deyip boyun eğeceksiniz,ya da benim gibi günden güne evliliğiniz yıpranacak..sadece anne babasımı 4 katlı binada diğer akrabalar da var..ben daha bir gün olsun bornozumla banyodan çıkıp eşimin yanına gittiğimi bilmem..kapı çalar,kimse gelir..evden çıkarken hesap,girerken hesap,hava kararır hemen ararlar,nerdesin diye..misafiri gelir inip hizmet etmek zorundasın..o söylenmese gelen misafir söylenir gelin inmedi diye..herşeye karışılır,eve aldığın en ufak eşyaya bile..onların içine sinmezse eğer 'sizde hiç kafa yok,buna para mı verilir,daha çocuksunuz' olur..askılı giyemezsin,v yaka giyemezsin,etek giyemezsin...çünkü elalem neder???
kısacası aklınız ve birazda maddi imkanınız varsa sakın ama sakın kabul etmeyin(kendi fikrim) hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değil..dediğim gibi eşimin ailesi gerçekten çok iyi insanlar oldukları halde biz bunları yaşıyoruz..neden?? çünkü elalem var..hiçbirşey o yıllarımızı geri getirmeyecek..4 yıl oldu benim..bu sene ev alıp çıkıcaz inşallah..arkama bile dönüp bakmadan giderim ev aldığım gün..bıktım artık..

ayy canım ya çok güzel anlatmışn.çok haklısın.herkes çok iyide olsa bunlar yaşanacak olanlar.
sonuçta dikkat etmek zorundasın.nezaman zil çalcağı belli olmaz.
seni gözümün önünde canlandırdım sen anlatırken.
umarım en kısa zamanda kendi evinize kavuşursunuz

psiqocum şimdilik şikayetçi değilim
bak mesela kaç gündür evimi temizliyor kayınvalidem
farklı illerdeyiz çünkü
onlar 4. katta ben 1. katta olucam tatlım
öyle sık sık gitmem ben. onlar gelirse de git diyemem tabiki
ama ben gitmeyince onlarında sık geleceğini sanmam. çünkü akşama kadar işte olacağım.
sonuçta herkesin kapısı ayrı istediğim saatte girer. istediğim saatte çıkar, bornozumlada gezerim evimdekaydirigubbakcemile3 şakkıdı
zaten 2 yıl oturucaz sonra ev almayı düşünüyoruz inş
.

kızlar ben şansımı denemek istioyorum. kira mira da olsa ayrı eve çıkcam dicem. baktık kira ödemekle başedemıyorz,üst kata çıkıveririz 1 sene sonra.ilk yıllarımı cümbür cemaat yaşamak istemıyorum

yani kızlar fikirlerim anck bukadar değişebilirdi gözümü korkuttunuz

ben şimdi nasıl geri adım atıcam yok oturmam dicem kaydirigubbakcemile4

psiqocum şimdilik şikayetçi değilim
bak mesela kaç gündür evimi temizliyor kayınvalidem
farklı illerdeyiz çünkü
onlar 4. katta ben 1. katta olucam tatlım
öyle sık sık gitmem ben. onlar gelirse de git diyemem tabiki
ama ben gitmeyince onlarında sık geleceğini sanmam. çünkü akşama kadar işte olacağım.
sonuçta herkesin kapısı ayrı istediğim saatte girer. istediğim saatte çıkar, bornozumlada gezerim evimdekaydirigubbakcemile3 şakkıdı
zaten 2 yıl oturucaz sonra ev almayı düşünüyoruz inş
.
hayırlısı olsun canım.bi dene bakalım nasılsa düğünün yakın
bize anlatırsın tecrübelerini artık seni kurban seçioz ozamankaydirigubbakcemile3
sen ordan kendine iş ayarladınmı?

kızlar ben şansımı denemek istioyorum. kira mira da olsa ayrı eve çıkcam dicem. baktık kira ödemekle başedemıyorz,üst kata çıkıveririz 1 sene sonra.ilk yıllarımı cümbür cemaat yaşamak istemıyorum
bence en iyisini yaparsın
bi sene dene derim
bende kararlıyım
ayrı ev istiyorum ne olursa olsunmafoldumben

canım önemli bi konu bu gerçekten
mutluluk için önemli
eşeği baştan sağlam kazığa bağlamak lazım afedersin
sonra ah etmenni faydası yokkötükedihüso

sen korkma canım.herkes anlaşamıycak diye bi kural yok.benim kaygılarım geçmişte yaşanan tatsızlıklardan kaynaklanıyor. sen iyi anlaşacağını ve daha mutlu olacağını düşünüyorsan sorun yok.
Anlaşmazlık-huzursuzluk olursa ayrılıveririz diye şimdiden üst kata çıksak, ha deyince kiraya çıkma şansımız zor olcak. 2-3 yıl geçecek en azından.evliliğin en güzel yılları geçmiş olacak orda. ama ilk baştan kiraya çıkıp da, baktın gördün ilişkiler iyi gidiyo üst kata çıkıvermek daha kolay geliyo bana.
geçmişteki tatsızlıkları bi kenara koysam da, ben ilk yıllarımı kocamla başbaşa geçirmek istiyorum.geniş aile tarzı bana uygun değil.
umarım hepimizin gönlünce olur herşey.

Back