• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidesiyle aynı apt da oturan gelinler fikirlerinize ihtiyacım var:(

açıklama için teşekkürler cadısıla17 ve ayfe85 kusura bakmayın biraz geç oldu ama :1rolleyes: ben biraz daha iyi niyetli baktım sanırım. yani bu aile biraz saf da olabilir tabi saf gibi görünen ama bunun ardına sığınan insanlarda olabilir.ama ben biraz daha alttan alınması yanındayım bizlerde birgün kayınvalide olcaz sonuçta. gerçi bilemiyorum sitede arkadaşların yazdıklarını okuyunca ne insanlar varmış diyorum tabi benimkiler çokça iyi niyetli ve saflar bende yaptıkları hataları saflıklarına veriyorum sonuçta bizler onlardan daha eğitimliyiz.onların yaşadıkları yıllarla suanki yıllar arasında fark var.ama karşı taraf bunu farkedemeyebilir.bu arada bende kısmetse onların üst katına taşınacağım evlenince tabi saydıklarınızın hepsi doğru ama biraz da alttan almak lazım gerçi ikimizde geç saatlere kadar çalıştığımız için çok da sorun olmaz diye düşünüyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin

önemli değil canımm:)).senin için işallah hayırlısı olur canımm..

ne karar iyi olursa olsun olmuyor
ben hergün k.validelere gidiyom
kızıma bakıyor
yemeğimizi yiyoruz biz evden çıkasıya saat 10 oluyo
bu saatte işe mi gidilir, nerde kaldınız vs eksik olmuyor
seneye karşı apartmanına taşınıyorum..
ev aldık. tam alt katını alıyorduk Allah tan nasip olmadı..
ama yinede Allah razı olsun iyidir hani

Cnmm hiç taviz verme gerçekten ama kötülüklede deeğil tabi tatlılıkla mutlaka ikna etmeye çalış hatta sen hiç yüzgöz olma bence sen nişanlınla hallet benimde başıma geldi aynı şey aynı evde oturacaktık hemde şimdş ayrı eve çıkacaz ama ben kendimde söyledim fazla inatlaşmadan hiç nişanlıma devrettim bidahada açılmadı konu inan bana mesafeli olunca daha iyi ben nişanlıyım ama şimdiden belli herşey hatta istediğim kadarda mesafe koyamadığımı düşnüyorum bu yüzden zor durumda kalıyorum hep sakın sakın düşünme ha aynı ev aynı apartman canım ama insandan insanada fark var tabi inş. hakkında hayırlısı olur cnm çok iyi düşün bide kayıtlara geçecek hiçbir yanlış sözün olmasın ona dikkat et :) (bu sözüçok değerli bir ablam hep söyler bana çokta faydasını görürüm) kaydirigubbakcemile3

Back