Kayinvalidenizin annesine bakar misiniz

Ona böyle rahatlatıcı çaylar yapsan papatya rezene filan belki gündüz de uyur. Çünkü yaşlılarda anormal bi uykusuzluk oluyor

ben şimdiden kendime yer beğendim bile, birkaç tane.oğluma,gelinime ve eşime de söylüyorum.ben önce gidersem,eşim memlekete yerleşmeyi düşünüyor.1-2 tavuk,1-2 koyun keçi,bağ bahçe işleri,onun yaşlılık hayalleri.

ama olur ki önce o giderse,ben istanbuldan gitmem.seviyorum burayı,kışın sinemaya,tiyatroya gitmeliyim.yazın çay bahçesinde,kafelerde arkadaşlarınmla vakit geçirmeliyim.çocuğumu,olursa torunlarımı arada bir de olsa görmeliyim.
sağlığım el,verirse,kendi evimde otururum.belki yanıma bir yardımcı alabilirim.ama,sürekli bakım gerektiren bir hastalığım olursa da tam teşekküllü,hemşiresi,doktoru olan bir huzur evinde kalmak isterim.şimdiden gözüme birkaç tane kestirdim bile.

mune bizi yiyecek şimdi afiyetle
ama insan huzurevi arkadaşını bir kalemde çizmez değil mi

bildiğim 3 ünüzden de küçüğüm sizden sonra evlenirimde belki orda tonton bir dedeyle

Çiğ çiğ yer hemde
Gelin haklıysa onun yanındayımm kaynana
Kocaları gömmedik daha

Çok zor biliyorum babaannemden babaannem bunamıştıda altı bezleniyordu zorla yemek yediriyoduk babamla ben bakıyordum annem yapamıyordu midesi almıyordu çünkü.
Yata yata heryerinde yaralar çıktı çokda yaşamadı zaten ama hala bazen üzülüyorum ağzını açmazdı yemeği yemezdi sıkılır oflardım keşke oflamasaydım diye ama çok zor.
Sizinkide zor çocuk gibi peşinde keşke dönüşümlü bakılsa

Cok zor bir durum ama bu yaptığınız size cenneti kazandırır inşaallah. Sabredin kadincagiz çok yaşlı zaten. Onun hayir duası yeter size. Onu çocuk gibi düşünün lütfen huzurevi falan gibi bisey dusunmeyin o kadın bunu kaldiramaz ölür gider oralarda

Cok iyi anliyorum sizi...
Yaşlılık cok zor.
Insan yadlandikca cocuklasiyor..
En basitinden konunuzda anneanne yerine 3 yasindaki kizim ya da oglum dese cok dogal ne var ki bunda? deriz degil mi?
Iste suan anneannenizde cocuk aslında.
Bu gozle bakarak düşünün bir de..
25 yaşıma ragmen agir olmasada(elhamdülillah) bir cok hastalığım var..bel fıtığı, safra ameliyati,kalpte mitral yetmezlik. Bi cekapa girsem daha neler cikar Allah bilir.
Ölüm hep akilda.yaşlılık da aynı sekilde

Her hastaligima şükrediyorum fakat yasliligim nasıl olacak Allah bilir..hep dua ediyorum Allahim baskasina muhtac etmeden al canimi.
Hep bunu dusunerek cevremdeki yaslilara davranıyorum.
Ha ayni evde yasamak cok farkli sabri cok zorlar eminim ama bakarsanız bisey kaybetmezsiniz ama bir col sey kazanirsiniz.

bence sabret. kadın seni sinir etmek için yapmıyor sonuçta. eve de yardımcı tut eşine söyle. idare et derim ben

Allah razı olsun sizden ne denir ki umarım çabucak bir çıkış kapısı bulursunuz üzülmezsiniz.

Bence teyzeyi uyarın güZelce.Tamam yaşlı yalnız kalmasın falan da az biraz da saygılı düşünceli olsun bi zahmet.
Kurallar koyun yani beni erkenden uyandırma telefonla konuşurken rahatsız etme sürekli peşimde dolanma gibi mesela.
Sonuçta ı misafir kurallara uymak zorunda kalacaksa orada.

ama maaşlarını siz almalısınız...haksızlık bu...yardımcı bir kadın tutarsınız...zahmetsiz rahmet olmaz...kimin evinde yaşarsa maaşını da beraberinde götürecek...

Valla ben zamaninda kimse bakmiyor diye üzülüp baktim ne yapcan yaslilik zor biz kimbilir ne halde olucaz

O karakterine bağlı benim kv annesi kendini sevdiriyor ne yalan soyliyim keşke kv de öyle yapıda olsaydı demisimdir...Kimseye karşı kırıcı olmayan öyle kendi halinde bi hanım işte bakarım ben ona ya o pamuğa bakılmaz mi ama kv yönlendirmesi olacaksa işler değişir: )

Açık ve net "hayır" sebebi de, benden daha yakın ve müsait akrabaları var. İyi niyette bir yere kadar ama bukadar ı fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…