- 29 Eylül 2014
- 103
- 88
- 298
- 39
- Konu Sahibi xxxDizZyxxx
-
İşte İnsan iyi oldu mu kimseye yaranamıyor. Nankör kayınbaban.. demiyor çorba yapmış getirmiş. Mecbur bile değilsin evde kızı var. Bundan sonra sadece kendine ve kızına yoğunlaş. Sıkma kendini..Ama su an asil problem kayinpederim son yaptigini affedemiyorum. 2 gecedir uyumuyorum ve sol kolum 2 gundur uyusuk sirtima sanki bicak saplaniyor gecmedi hala. Pazartesi kardiyolojiye gidicem. Kizlar dua edin kotu bisi cikmasin.
Su konuya da bir aciklik getireyim ayrica diger geline cirkef dememin sebepleri var. Butun gun kocasini anneanneye cekistirip sen evlat yetistirememissin adam degil senin oglun diyerek yedigi yemegi bile burnundan getirirdi ben aahit oldum kac kere. Bir keresinde anneanne dayanamadi. X tamam ben evlat yetistiremedim ama bu kavgada ne yapabilirim soyle yapayim dedi. Yenge tamam tamam sus senin gibi cahillerle ugrasamam dedi.bunlar aklimda kalani 2 lafindan bir tanesi ben guzelim hanimefendiyim herkes beni cok begeniyor ogluna yakistiramiyor gitmiyorsam 2 cocugum icin ben cennete gidicem gor sen de gibi sacma sapan akil sagligindan supheye dusurecek laflar. Derdi de anneanne kizinin yaninda kalirken neden onlara maddi yardimda bulunmadi. Anlayacaginiz yenge anneanneye bakmazken soyluyordu bunlari. Sonradan bunaldi da cenesine vurdu gibi bir durum yok
Konuyu okumadim. Basliga gore cevap veriyim. Baktim ben ama kendisi durmadi ille de köy diye tutturdu ve gitti. Eltimle beraber baktik. Vefat etti simdi. Yine olsa yine bakarim
Basiniz sagolsun
bu durumu yaşamayan bilemez çok iyi dusun bu sorumluluk çok ağır öncelikle çok iyi bir psikolojik destek alman lazım çünkü emin ol 1yilda 3yilin yükünü taşımış olucan kendi çocukları var bence onlar bakmali zamanla ne sabrin ne psikolijin kalır dersen ki vicdan ?? sorumluluk kendi cocuklarindaHuzurevi mumkun degil arkadaslarini cagiriyor 2 gunde bir ev hinca hinc o yuzden bir gun boyle geldiklerinde ben yerinde olsam huzurevine giderim dedi kadinin bir tanesi anneanne basladi aglamaya ölürüm beni oraya birakirlarsa diye o yuzden orasi mumkun degil
ay bence sizin üsütnüze vazife bile değil de neyseBugun esim anneanne ile konustu. Eger dayima kapiyi kapatirsan arada sirada yalniz kalman icab edebilir sonucta biz sen evdesin diye hic disari cikmayacak degiliz. Yazin tatile gisiyoruz 1 hafta 10 gun yokuz kalabilecek misin diye basladi. Ayrica bu kiz evde yokken hergun hirini cagiramazsin ben rahatsiz olurum dizzyi bilmem dedi. Ama hergun eve geldigimde evden gitmis bir suru kadinin pisligini cekemem her gun biri gelecek diye evi toplu birakamam sonucta birlikte yapiyoruz herseyi deyip kendini koydi topun agzina. Arada gitmezsen ben dayima ne derim. Yengemle anlasamiyorlar de dersen diyim hep bizde kal ama yalniz kalmaya da alusman lazim bu durumda dedi. Anneanne de yoook ben yalnız kalamam kapilari kapatmayalim o zaman dedi. Dayin ararsa al diyim de azicik da orada kalayim burda ne kadar kaldiysam yuUm olsun dedi olay cozuluyor gibi. Esim sonucta oglu o arada rahatlatmak icin aliriz ama cogunluk burada degil orada parasini yemeyi biliyorlar dedi. Ben hic girmedim hatta cogunlukla kizimla ilgilendim. Bir ara ev tutalim bakici tutalim belki daha rahat edersin gibi konusmus ama aglamaya baslamis tamam olmasin iyle o zaman demis istenmese de cogunlukla gelininde kalmaya razi anlamadim ben dusunce yapisini ama elimden geleni yaptim. Benim yaptiklatimi vazife belledi saglik sorununun olmadigini da ogrenince. Daha kotulerse bakiciyla birlikte ustlenitim o ayri ama bulasik yikayip kendi camasirini benim makine acmadigim gunde acaniliyorsa o kadar duakun değil diye simdilik cogunluk dayida arada bizde olmak uzere cozduk
ay bence sizin üsütnüze vazife bile değil de neyse
eşiniz torun yani evlatları varken torun mu bakarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?